Snou^ Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 realno, likovi su najgori cigani. Meni je najbolje bilo to sto je glavni admin bivsi MJ, i fazon pre svakog CW-a on 'izvlachi' mape. Ne govore gg deru se pri svakoj prilici kada dobiju ili izgube. Varaju kako god mogu, izmori kada moras non-stop da pazis do jaja da li ce nesto da urade zato sto admine boli kara totalno. sve u svemu zachin C. bugarska je sto bi rekli novosadjani preterano jeftina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 sve pohvale za BCL finale , oprali ste WE.eu dva puta , i izgubili od ovih MJ 2 puta? nisam siguran , sto se tice NGL2 qual pwnovali ste mTw , i oterali takera u retirement Jedino je howwedo razocarao i izgubio 2;0 u koth na BCL :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Ne ne, HowWeDo je razocarao i izgubio MVP mec, a koth je dobio Saurona 2-1 :) BCL finale... mnogo losa organizacija a MJ su cigani koji mene teraju da iskljucim himnu dok igram, a oni kad pobede mapu deru se kao idioti. Protiv MJ-a smo igrali sa 2 orka na 2 humana sto ni jedan normalan covek ne bi uradio ali sta je tu je. ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 jbg znam da je nesto :D MVP il koth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 (edited) shto kaze govedo, lik se prosheta, zdravko nadje exp. Ne vetuju, pa kad napravish partiju vetuju. Deru se, dodju prichaju ti iza ledja, itd. Svaka chast za likove iz JuSt-a, oni su skroz ok i kraljevi i manner, ostali bugari su cigani najgori.. Oprezno hajli da vas ne izbace zbog rasizma(ne bi im bio prvi put) mislim ipak se oni vredjaju na poredjenje sa ciganima a cigani su za njih engleski grofovi.Jer su chastili sto su im oslobodili med. sestre posto su smarali svaki cw sa tim.... http://www.thegl.eu/?site=gallery&galleryid=1&picid=11 neke stvrai su mi jasnije posle ovih par slika Edited August 3, 2007 by dramatic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 sve slepci na slikama, Thrall pozer, a Zaba celava spodoba :D Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Slepac ti tata ho-ho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChuleJunior Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Oho ovo je zhestoka uvreda....za mamine helanke ;P [:D] Normalno shala mala ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Svaka cast za pobedu protiv ieS-a,nisam ocekivao moram priznati...imaju mnogo jak tim :).Nego,da li samo pobednik qualifier-a ulazi u ligu ili kako to ide? Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 nisam ni ja, strashno prva 2 ulaze Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Sry shto smaram, ali nisam u toku, gde imaju da se skinu replayovi vs ieS i koja je to liga ? Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 http://www.ngl-one.com/en/match/461/ Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wombat Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Gl vs NWRS mozete i njih ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Thx Highl1 :) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 oho , cube 4:3 ies gj nece biti tako lako vs New Russia koji imaju 2 amera u timu haha :D , samo ako ovaj holyjoper nije presao u neki drugi tim opet i naps je opet u formi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 (edited) Pocinje mec cube vs NWRS, prvi mec ghost vs quazzi na TS-u Inace ovo je ngl2 qualy :P gogo cube Ghost vs Quazzy (TS) 1:0 Ghost vs HolyHuman (EI) 1:0 Olupavanje, gj ghoste Ghost vs Kemper (TR) 0:1 urekao ga vizl sa ovim postom 100% Sweet vs Kemper (EI) 0:1 Bezveze partija... Bruka Targa vs Kemper (SV) 0:1 Nisam gledao Zaba vs Kemper (GW) 0:1 No comment ^^ total 2:4 za NWRS Cube i dalje igra ngl2 qualy u looser bracketu Edited August 14, 2007 by Zba Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 GJ ghoste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 (edited) Izjednachili ovi, T_T Sabio Kemper :(((( Edited August 14, 2007 by Dushan_ Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wombat Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 E jbg mozete iz loosera :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neksy Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 (edited) good job ghoste Jebeni Kemper... [:(!] Edited August 14, 2007 by Neksy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 (edited) Ghost vs HolyHuman je jedna od boljih partija koje sam gledao u poslednje vreme. Sabijanje :) GJ Ghoste edit: typo Edited August 15, 2007 by Dushan_ Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 a ko je taj Kemper? ...jbg bedak... Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 (edited) a ko je taj Kemper? jedan od boljih u rusiji Edited August 15, 2007 by ~MaRe100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 jedan od boljih u rusiji OMG! ... nisi izvalio ironiju a? Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 ja sam bas mislio da cete dobit NWRS al jbg, gl u luzeru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts