~JungleBoY~ Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 O moj bogo, da li ima poente ubedjivati nekog, ko npr. nije religiozan, da postoji visa sila, sudbina bla bla i obrnuto, da ne postoji ? :) Mozemo se raspravljati samo oko onih tema do kojih nam je generalno zajednichki stalo :) Sa'cu da ti ciljam u oko Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 (edited) Naravno, pesak u oci, samo tako znate da se bijete. Nema poente jer niti ti mozes mene da ubedis da je Bog stvaran ili pak da je tvoje pomanje Boga i svega vezanog istina, niti ti mozes mene da ubedis da si ti u pravu. Ne zato sto smo ja i ti tvrdoglavi magarci vec zato sto ako bi ja tebe ubedio onda ti isprva i nisi bio neki velik vernik a ako ti mene ubedis ja nisam bio neki velik nevernik. Samim tim rasprava nebi imala neki znacaj, ako ni ti ni ja nismo "zadrti" u svojim verovanjima. edit: A ako smo oboje "zadrti" sto bi se i raspravljali, ako mogucnosti da ti meni ili ja tebi promenim misljenje. I tako u krug. Edited February 18, 2007 by Seth Fix Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 (edited) Pa verujem da nismo :) I zato je i rasprava bespredmetna :) Da smo zadrti, ne bi se zaustavili na raspravi, vec bih ja, ko pravi paladin, dos'o da te izazovem, na pravdi boga, u to tvoje selo, a ti bi se pozvao na dark baker skillz i zaigrali bi yu-gi-oh :) Salio sam se ja sve vreme, mojne se primas :) Edited February 18, 2007 by ~JungleBoY~ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 OK, vidim tek sad gde je bio problem, manjak tj. nepostojanje istih u mojim odgovorima. Da nadohnadim u ovom. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :o) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Ponovo se primas ae preterali smo, izvini :) Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Ajde spamujte jos malo :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Ali naslov ovog topika je sjajan Kao neki expansion blizzardove igre :)) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 ^Ahah ali stvarno. Ja nisam ulazio u topic sve do danas zbog naziva , misleci da je tako nesto.Nikad ne bih rekao koja je tematika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 (edited) molim unapred ne mesati Pravoslavne Crkve sa katolickom jeresi ... to nije isto Hriscanstvo ... Da.Zbog 14 dana razlike u klendarima od kojih ni jedan nije precizan i sačice običaja ti deli Edited February 22, 2007 by Cell Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Ovog semestra radicu projekat Muzeja grada beograda i gradske galerije (koja se sigurno nece zvati po pokojnom premijeru) u katakombama ispod Kosancicevog venca... btw mrzim beograd po kishi cak i kada slusam beyonce u autobusu Vazhno da ti izrazis svoje gnushanje prema pokushajima da isti ostane upamtjen po nechemu u svakom postu. Tako postajes vetji srbin (btw verovatno ni sam nisam svestan kolko je ovo istinito). Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Da.Zbog 14 dana razlike u klendarima od kojih ni jedan nije precizan i sačice običaja ti deliš titule tipa "otpadnik".Nisi se setio da ovo možda čita i neki katolik koji ne može čudom da se načudi čime je nekog uvredio da dobija takva odlikovanja. Da si pravi vernik OSETIO bi da je yevod u pravu, a posto nisi onda je BEZPREDMETNO raspravljati!!! [roflmao][roflmao] Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 danas neko jos uvek gives a fuck oko toga koliki je srbin ? just asking... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Vazhno da ti izrazis svoje gnushanje prema pokushajima da isti ostane upamtjen po nechemu u svakom postu. Tako postajes vetji srbin (btw verovatno ni sam nisam svestan kolko je ovo istinito). ja ne pokusavam da budem veci srbin nego sto jesam jer nikada necu moci da prestignem draska...ali ako cemo da se frljamo, u rane sate, sa diskvalifikacijama onda i ti prestani da se toliko trudish da ne budesh kao neko ili nesto, makar to bila i zaludna vecina, da ne bi zavrshio kao niko i nista...chedi je to uspelo, pitanje je da li si i ti takav kapacitet, a ni teta natasha nema da da pare svakome za dzeparac. i nju neko izdr Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 mohi je hater =/ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Da si pravi vernik OSETIO bi da je yevod u pravu, a posto nisi onda je BEZPREDMETNO raspravljati!!! [roflmao][roflmao] A koje su to osobine potrebne da se neko proglasi za pravog vernika i sta je to vernik? I kojim ti to neoborivim dokazima dolazis do zakljucka da sam ja kvazi vernik? Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Vazhno da ti izrazis svoje gnushanje prema pokushajima da isti ostane upamtjen po nechemu u svakom postu. Tako postajes vetji srbin (btw verovatno ni sam nisam svestan kolko je ovo istinito).ako ga toliko volish skupljaj potpise da po njemu nazovu tvoju ulicu. ili to bash mora da bude bulevar... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Aj procitaj lepo ceo topik ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 ja ne pokusavam da budem veci srbin nego sto jesam jer nikada necu moci da prestignem draska...ali ako cemo da se frljamo, u rane sate, sa diskvalifikacijama onda i ti prestani da se toliko trudish da ne budesh kao neko ili nesto, makar to bila i zaludna vecina, da ne bi zavrshio kao niko i nista...chedi je to uspelo, pitanje je da li si i ti takav kapacitet, a ni teta natasha nema da da pare svakome za dzeparac. i nju neko izdržava ja dotichnog lika u nekim okolnostima moram da spomenem, jer njegovi nekadasnji stormtruperi sada oblikuju urbanisticku sliku beograda pogledaj, sad u svakom drugom postu zakacinjem i tvog drugog idola a izgleda i treceg... Tako je igi brani se grupisanjem svih svojih "neprijatelja" u generalno omrazenu grupaciju srbije. Da se malo udubis u problematiku primetio bi da ja za istog "ulecem" samo kad ga neosnovano optuzuju al dobro tebi je ovako lakse u glavi, da se ne trudis da razumes. Ako si sad morao da ga spomenes nisi u svakom drugom postu, a realno ni ovde nije bila situacija za to vetj jednostavno ti zelish da se iskazesh kako ti isti ide na kurac kao sto recimo dei zheli da se izrazi da je on GLASAO ZA DSS i sl ... Jel vam drasko deli neko ordenje za dizanje ovakvih tema? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Aj procitaj lepo ceo topik ... Pa sto ne kazes lepo da ti je stalo do polemike a ne do konstruktivnih razgovora pa da se ne tripujemo i sirimo hejt. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Moj hejt je bio usmeren ka drashku. Nisi to skapirao posto nisi procitao ceo topik. Dok ne procitas ceo topik i ne shvatish hejt nema potrebe da prichamo vishe. Kad procitas ceo topik onda ces taj isti hejt odozgo baciti drashku. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Ako neko grupise,to si onda ti,jer ti je 'velikosrbin' svako ne deli tvoju totemisticku religiju,a da ne govorim o tome kako vredjash svakoga ko misli drugacije.Takodje,sto se tice 'udubljivanja',za to mi je vise nego dovoljno sto zivim tamo gde zivim.Normalni,prosecni covek ne zivi u svom stanu na dedinju sa platom od 500 evra. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 cell brate... ochigledno je da je mohi bio cinichan kad je prichao o yevodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 ja sam kontao da je hejt zabranjen a mohi se kurci istim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Druga je stvar sto ti ne prija urbanizacija posto zivis na selu (morao sam) Jel vidis mozda mene da svakom postu dodajem recenice tipa "mater jebem sheshelju, sheshelju na pajdu, slobi i miri" i sl? I ne vredjam ja tebe samo hotju da prestanete sa tim trendom. Rekao sam vec jednom, da ste tolko mrzeli slobu kolko mrzite recimo sad djindjitja, chedu itd itd skinuli bi ga mi jos 97me ... Jeste tek sad mozda odrasli i postali svesni sranja oko sebe? Ja sam ucestvovao u protestima i dobijao batine i po svim merilima bi trebalo da sam najvise kivan na te iste osobe posto su taj moj trud protracili ali opet nisam, a vi ih mrzite verovatno vise nego sto sam ja slobu ikad mrzeo. Prosto mi je to eto jako chudno i glupo pa bih voleo da to ne radite neosnovano. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Moj hejt je kao sto je napisano bio upucen drashku koga ja znam lichno i prcamo se preko foruma chisto zabave radi. Ako drashku isti smeta neka me prijavi, a ti daki odleprshaj u nepoznatom smeru molim. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts