Jump to content

mortal kombat

Recommended Posts

sada ste me zaludeli star wars spikom, setio sam se da postoji neshto shto nisam video u filmu :\

gledao sam neki stripic pre par meseci, ali samo neshto malo, poshto nisam imao zhivaca sa dial-upom.

pa sada downloadujem neshto na torrentima, nadam se da je strip :\

anyway, kao shto me je zanimalo to za star wars, setio sam se i druge stvari, mortal kombat ;))

obrnuo sam pre neki dan novi mk, armagedon i pricha je nevidjeno drukchija. radi se o onim elder god, nekoj braci, ludilo, shorka, ovo ono. u svakom sluchaju, liu kang je undead valjda ?

mislim, pojavljuje se sa lancima oko ruke, kao istrgani i sav zelen :\

znam da sam gledao pre neke crtace/anime o mk, samo sada ne mogu da ih nadjem, a znam da ima i strip. jel neko pratio shta se dogadjalo posle drugog filma?

Alan Smith ftw.

samo nesto da pitam kad je vec mc u pitanju...prvi film je snimljen '95 valjda...pa onda onaj nastavak...e sad...

cuo sam od nekih ljudi da postoji trojka i secam se da sam gledao na imdb-u i

da tamo nema tog filma vec samo neka serija ali sa totalno drugom ekipom i nema veze sa pricom 2 filma...

ako neko zna nesto vise od ovoga bio bih mu zahvalan da konacno saznam jel postoji 3. deo filma ili je to samo jos jedna prica "gledao sam gospodara prstenova 4, frodo dobija posebne moci i jase zmaja"...

...hopes need smashing!_

samo nesto da pitam kad je vec mc u pitanju...prvi film je snimljen '95 valjda...pa onda onaj nastavak...e sad...

cuo sam od nekih ljudi da postoji trojka i secam se da sam gledao na imdb-u i

da tamo nema tog filma vec samo neka serija ali sa totalno drugom ekipom i nema veze sa pricom 2 filma...

ako neko zna nesto vise od ovoga bio bih mu zahvalan da konacno saznam jel postoji 3. deo filma ili je to samo jos jedna prica "gledao sam gospodara prstenova 4, frodo dobija posebne moci i jase zmaja"...

ima "treci" deo... bar sam ja gledao davno... al to je neki samaostalni projekat koji nema blage veze ni sa zivotom ni sa 2 prethodna dela... zaobici u sirokom luku

Mortal Kombat lore = [roflmao]

Igrao sam dvojku dok mi nisu fatalitiz izlazili na usi dok spavam al se nikad nisam zamarao ko je ko i zasto, mislim, prica je bitna, aha :))

Trojka me je smorila posle jer je na segi onako bas ukenjala sa sablonizovanom grafikom i manjim likovima i nije imala smek :)

A trilogy sam igrao samo jednom na sonaji u nekom picvajzu od lokala i dojmila mi se do jaja u odnosu na ostale verzije (PC,DC,N64) valjda zbog TV'a ;) Evo skino sam je sad da malo ozarim obsolete neurone :)

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Imam ja treci deo ali je treshchina do bola ... ako te interesuje --> pm ....

neka evo upravo sam ga nasao na dc-u skoro je zavrsen download...ali thx enivej...

sto se igrica tice...2jka je zakon...1. je fantastican...3. je isto super[cak mi se i svidja sto je malo saren...:D]...ostali su mi bezveze skroz...

...hopes need smashing!_

hm, kad je vec spika o staroj igri, pade meni na pamet da potegnem nesto sto sam ranije pokushavao, ali bezuspeshno. Rech je o programu koji loaduje igre za Playstation - PS1, zaboravio sam tachno ime, al ako nesto zna o tome, aj plx na PM da mi baci, il ovde da stavi reply [:)]

Igrao sam dvojku dok mi nisu fatalitiz izlazili na usi dok spavam al se nikad nisam zamarao ko je ko i zasto, mislim, prica je bitna, aha :))

Meni je bilo dovoljno ono kad ne pokrenes odma' igru nakon sto se prikaze meni (sto sam radio u 99% slucajeva) nego sacekas malo pa se pokaze profil borca. I tu pise da su katana i milena bile sestre ali je ova druga zla!

Meni je bilo dovoljno ono kad ne pokrenes odma' igru nakon sto se prikaze meni (sto sam radio u 99% slucajeva) nego sacekas malo pa se pokaze profil borca. I tu pise da su katana i milena bile sestre ali je ova druga zla!

Ja mislim da sam tu procitao za kung lao-a da je bio liu kang-ov buraz

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR