ch1zra Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 @lag:jo da nije leptir akcija kako bi te sad isprozivao zbog te ortakinje tvoje koja ima kesa, cisto da ti vratim za ono od ranije...prokleti leptir pa, prakticno si to i uradio samim pominjanjem... zar ne ? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 ma ovo ce biti neki debil, gde je mozak da radjas dete sa 38 godina... A sta je sa onom izrekom "Ja sam od staru kozu jare."? Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 ja sam se rodio skoro tri nedelje posle roka. I nista mi ne fali. Malo preterano hejtujem i sklon sam gojaznosti, ali pored toga sam OK. i ne kapiram mnoge komentare na ovom topiku? pa sta ako je rodila sa 38? 30te su nove dvadesete, zar to niste procitali na naslovnoj strani Kozmo-a pre neki mesec? Realno, zhena je iz brazila, oni su katolici i verovatno potiche iz siromashnog sloja drustva, tako da oni ne koriste ni kontracepciju a i bog im savetuje da se umnozavaju. O abrotusu i ne razmisljaju. 38 godine nije zaista mnogo. ja sam imao ortakinju u razredu, koja je 81vo, a chiji su roditelji bili 39to....you do the math. Mada ima zaista nekih monstruoznih trudnoca u kasnim pedesetim, a mislim da je neka zena proshle godine rodila sa 63 ili 62 godine Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Ni ja ne shvatam chemu tolika frka zbog tih 38 godina,pa danas je u USA i zapadnoj Evropi gotovo i normalno da se zene,usred stavljanja karijere u prvi plan,kasnije ostvaruju kao majke.U poznim 30-tim,pa chak i ranim 40-tim.Nije da se ja slazem sa tim,ali jednostavno tako je... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 weasel.. bash mi je nedostajao tvoj "h8".. za tu chinjenicu..koji si izdvoJio.. mozhe..al ne mora da znachi.. dechache.. odrasti.. ti si lepa Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 2, 2007 Author Report Share Posted February 2, 2007 To nije hejt realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Kad njoj kazes veruj mi da jeste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 iskulirajte je, na granici ste da prekršite leptirić pravila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 kol'ko gluposti na jednom mestu. smor ;() Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Kako ste se israli znachi ne verujem Kao prvo, granica radjanja se podosta pomerila Drugo, na trudnicama se vrshi test vadjenja plodove vode gde moze da se vidi dnk bebe i utvrdi dal ce dete imati neke deformitete (ukljuchujuci i iq ispod normale) Trece, ako neko ima uslova i ok je osoba i ako hoce da ima dvadesetoro dece shto da ne? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Pa naravno taman kad se lepo izhive - izlaze, promene dovoljno frajera, zavrshe shkolu nadju posao itd. Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 @topic "and thy shall give birth to koyot's brood. He will scorch the land and overseed all female that is" Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 (edited) Pre neki dan chitam u 24h da se porodila neka zhena od ~55,60 godina a lagala je lekare da ima 45 jer je sve posle toga visokooo rizichno i, navodno, rodila je "zdravo" dete. Edited February 3, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Kod nas radjaju ili u 20-toj, ili posle 30-te nema izmedju... A problem prevelikog nataliteta planete, sto neko gore rece, izjednacavaju pederi i lezbejke... samo ih nesto slabo ima u muslimankim zemljama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 u muslimanskim zemljama znam da bash bash ima pedera, al to im ne smeta da prave decu Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Ma ajde bre ... 9 jugovica svi bili junaci ... sokolovi pravi ... sta ce faliti jednom ciganchetu . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts