Jump to content

Dzajant bejbi

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ja sam se rodio skoro tri nedelje posle roka. I nista mi ne fali. Malo preterano hejtujem i sklon sam gojaznosti, ali pored toga sam OK.

i ne kapiram mnoge komentare na ovom topiku? pa sta ako je rodila sa 38? 30te su nove dvadesete, zar to niste procitali na naslovnoj strani Kozmo-a pre neki mesec? [:)] Realno, zhena je iz brazila, oni su katolici i verovatno potiche iz siromashnog sloja drustva, tako da oni ne koriste ni kontracepciju a i bog im savetuje da se umnozavaju. O abrotusu i ne razmisljaju.

38 godine nije zaista mnogo. ja sam imao ortakinju u razredu, koja je 81vo, a chiji su roditelji bili 39to....you do the math. Mada ima zaista nekih monstruoznih trudnoca u kasnim pedesetim, a mislim da je neka zena proshle godine rodila sa 63 ili 62 godine

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Ni ja ne shvatam chemu tolika frka zbog tih 38 godina,pa danas je u USA i zapadnoj Evropi gotovo i normalno da se zene,usred stavljanja karijere u prvi plan,kasnije ostvaruju kao majke.U poznim 30-tim,pa chak i ranim 40-tim.Nije da se ja slazem sa tim,ali jednostavno tako je...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Kako ste se israli znachi ne verujem

Kao prvo, granica radjanja se podosta pomerila

Drugo, na trudnicama se vrshi test vadjenja plodove vode gde moze da se vidi dnk bebe i utvrdi dal ce dete imati neke deformitete (ukljuchujuci i iq ispod normale)

Trece, ako neko ima uslova i ok je osoba i ako hoce da ima dvadesetoro dece shto da ne?

oO