Shale Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 hmmm, "unable to connect, if you are using a modem...." da li je opet bliz opalio po nashim divnim natovanim providerima or wha' ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 srbija banovana hmm meni sa sbbom radi bez problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 31, 2007 Author Report Share Posted January 31, 2007 Beotelov ADSL, i ovu poruku sam vidjao samo kad je bio prosli ban koji je ovde napravio topix od 7 strana =// Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 srbija nikad ni nije bila "banovana", tako da konektuj se bez nata, i radice ti. I sledeci put smisli manje glup naziv topica, plz Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 srbija nikad ni nije bila "banovana", tako da konektuj se bez nata, i radice ti. I sledeci put smisli manje glup naziv topica, plz Word. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 1, 2007 Author Report Share Posted February 1, 2007 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=41634 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=41040 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Brate sta oces da kazes tim topicima?Nekima nije radila Evropa zbog provajdera.To nema veze sa banovanjem Srbije hajli[novembar 15]:meni radi upravo, tako da je do tvog provajdera ili tebe. Dalje, po milioniti put verovatno si natovan i to je tvoja adresa unutar tog nat-a, ili unutar mreze provajdera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Naravno da je do providera i do ip-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 zali se njima sta oces od nas :) Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Ne znas ti sta on hoce ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Stvarno brate reko ti lepo Highly... mada respect za onog rasplakanog Dawsona gj Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 boze na sta se svela nasa scena na pomaganje debilima koji govore da je banovana cela drzava......ima li tu imalo logike... Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 2, 2007 Author Report Share Posted February 2, 2007 blah, al padate na prvu lopAtu, jbt... da sam napisao "opet restrikcije po nashim providerima u srbiji?" il shtavec ne bi niko ne bi ovako dementiran post zabo ko VlaDoica :PPPPP boze na sta se svela nasa scena na pomaganje debilima koji govore da je banovana cela drzava......ima li tu imalo logike... bukvalno ste shvatili, zajebavao sam se, a josh me i vladica nazvao debilom, gg..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 a da sad smo mi ispali glupi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 blah, al padate na prvu lopAtu, jbt... da sam napisao "opet restrikcije po nashim providerima u srbiji?" il shtavec ne bi niko ne bi ovako dementiran post zabo ko VlaDoica :PPPPP bukvalno ste shvatili, zajebavao sam se, a josh me i vladica nazvao debilom, gg..... Za razliku od 90 % forumasha vladica nije debil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 (edited) Za razliku od 90 % forumasha vladica nije debil. run to teh hillz!!!! Edited February 2, 2007 by marxus Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 pa da samo ne znam zasto si ti nasao za shodno da to kazes jer si prvi medju onih 90% :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Zeroxe, brate, cemu toliki hejt prema Gogi ? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 (edited) Zeroxe, brate, cemu toliki hejt prema Gogi ? :P Cudesna igra sudbine: Mladi Aleksandar Zivkovic (16, Paracin), je igrajuci igru preko interneta, otkrio tajnu koju su roditelji dugo i uspesno skrivali od njega. Pored sestre (hohoh), ima i brata, i to blizanca. To je shvatio, kada se Goran Aleksic (16, Novi Sad, ochigledno usvojen), konachno usudio da za avatar stavi svoju sliku. Susret dvojice brace bice organizovan ubrzo. Kao shto znamo, ovo nije prvi ovakav sluchaj. Pre oko 2 godine su Lazar i Vladislav Dzelebdzic shvatili isto, ali na vrlo bizaran nacin. Naime, njih dvojica su u jednoj hladnoj mostarskoj noci zakljuchili da im charape smrde apsolutno istom aromom. Posle duzeg razmishljanja zakljuchili su da to mora biti do gena. Malo po malo, istina je izasla na videlo. Od tada su nerazdvojni. I dalje zare i pale svetskom wc3 scenom, uz povremene izlete sa one strane zakona. Mladost ludost. Sve za ljuuubav... Edited February 3, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Kako te nije mrzelo.. :) Nego, stvarno me zanima odakle toliki hejt ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 hejt ili istina? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 gde je ghost sa slikom the truth is out there... hm nvm ja cu : Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 LOL Zasto spamujes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts