ch1zra Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 poceo sam da koristim i realno bas mnogo... to sam poqpio od vas gamadije sa rur-a :)) isto i ono ono, realno.. ;] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 rolf :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 brate minli elem, jednom se secam da sam se nesto zezala sa drugaricama i mahinalno rekla zomg lol. ali posto su me svi upitno gledali, wont happen again. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Vazi Okidoki jebote karamdobro ovaaaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 elem, jednom se secam da sam se nesto zezala sa drugaricama i mahinalno rekla zomg lol. ali posto su me svi upitno gledali, wont happen again. ali kul je kad u normalnom razgovoru imas nekog ko ce da konta rofl ffs nhf imba ololo own3d i slicne izraze Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 ^ upravo. ali za nekoliko godina max tipujem da ce se i ti izrazi "odomaciti".. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Nece, jer zvuce jako glupo kad se izgovore :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 jebote katastrofa kapirash brate zomg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 -ne seeri -ma daj -ono znas kao -ma vazi -aj bezi -i covece -raznorazni zvuci, ljudi koje me dobro poznaju znaju da imam neki "zvuk" za svaku priliku Mada mi je omiljeno JEBAGA =) Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Zaboravih jasno i kolega ; )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Choveche Brate Cool Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 machko(i ribama i ortacima,a na fudbalu i slicnim akcijama ide varijacija "opa machko" :)) kontash kec(ili dvojka) ko kuca :))))))))) kanal brate vrh mega i gari,ali to forsiram zato sto je uber kul,ali vidi se da ne mogu da ga uklopim u govor :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 mhmmm brate sestro budalo bu-da-lo ma jesteeee matori torima sevaj uredu je hihi hoho opushtenzi pali majmune ispusheni trenseru Nema "mali nadrkanko"? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 mrzelo me sve da navodim :( Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 (edited) Dobro je. :* ^ upravo. ali za nekoliko godina max tipujem da ce se i ti izrazi "odomaciti".. Ne, nego će Edited February 2, 2007 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 - da, opushteno - svidja mi se - gas - prichaj ti, slusham ja tebe - ono kao... bezveze - jebeno [random rech] Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axe_of_Blood Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Ocel meni neko objasnit one ruske uzrechice stvarno me zanimaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 jbga - jbga daaaj - kad neko kaze nesto nerealno il se isere :o some - ortacima kad se izretardiraju nakazo - takodje ortacima aha - potvrdna rech () deeee bre - pogledati stavku br. 2. alo brate - kad zovem nekoga prichaj, prichaj, slusham te - kad neko razveze, a ja kao slusham Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Paceru/pacerchino-u bilo kojoj prilici ortacima Fafaj mi kobaju realno/pa da-kao odgovor na gotovo sve u situacijama kad nemam shta da kazem najopushtenije-kad se slazem sa nekim planom,idejom Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 jedi govna Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 zaboravih da napishem micaga rejalno druuuzhe penal .. Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Pa kad je odavno izashlo iz fazona ;) osim micaga i rejalno a druzhe polako prelazi u kolega ;) a penal nikad nisam koristio, 'ebala te Ruma ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 brande - brate uuuu spineru - kao uuuuuu macane :) izdzoraj mi - izduvaj mi ga mandzala - ima vishe znacenja :) itd. Extra u poslednje vreme... :/ Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 tuga brate! kolatchitju ...iii - gomila neartikulisanih glasova uz odgovarajuce face Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 jbg KOJI SI TI KRETEN! brateee VUUUT VUUUUT bog te mazo uffff brate slatki ma opusteno jea jea... Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts