ch1zra Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 evo bas pricam nesto sa ortakom, i zaboli smo neke cudne teme... pa mi palo na pamet.. da vidim kako vi stojite sa vasim "demonima" :) imate li nesto, sto vas kolje, iz proslosti... nesto uradjeno, ili neuradjeno.. receno, nereceno, ili nedoreceno... znate ono, kad legnete, i bude tisina... a crno sranje se mota po glavi.... hohoho... kako sam to sexy docarao ja, naravno imam... i naravno, necu vam reci sta je.. ipak su to moji skellies ;] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 imam imam to prokletstvo da me sve ribe mnogo zele,pa sam propustio neke cave za kojima zhalim kad ostanem izmedju 4 zida Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 pa ti si gruja, ti ih uvek mozhesh imati ! Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 svako ima nesto sto ga proganja i uvek izadje na videlo u pogresnom trenutku,i totalno ti sj*be planove............ dobar topic Voodoo, sada sam se podsetio nekih stvari,............ Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 dobar topic Voodoo, sada sam se podsetio nekih stvari,............ Bartuc Style - tvoja moc opazanja je impresivna elem, pa ima... na zalost. a tice se trenutnog emo stanja koje polako prolazi, ali jos je rano da pricam o tome. ipak member title govori sve... sve dalje je suvisno. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) Ivan - uključi zakmo Edited January 25, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Naravno da imam, kao i svaki covek :) Mada, nisu nesto klasicni "skellies" ... al ajde. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) Heh... Gledam naslov topica i mislim se u sebi "da da, jedino ch1zra moze ovo da napishe" i ispade da stvarno jeste Ima nekih stvari iz proshlosti koje nisam uradio jer nisam imao petlju a koje bih sad opushetno uradio i zbog toga mi je krivo. Mada, nije to neshto veliko da ne mogu da spavam, samo nekad pomislim... Edited January 25, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 CHIZRA JE PEDER!1 Nemam ni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 nemam Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 OK, ovo o cemu pricate su zaljenja za stvarima koje ste mogli/hteli da uradite a niste, ne "skellies in a closet" sto je termin za mracne tajne u vezi neceg vec uradjenog, primera radi ubio sam, imam brata mutanta kojeg drzim u kavezu, oblacim se u zensku odecu. Zaljenja imam definitivno, sva su vezana za cinjenicu da sam dobar deo svog zivota propustio ili proveo u magli, sto je dovelo do propustenih prilika da budem srecniji nego sto sam sad. A " skellies in a closet" nemam, jedino ako clown-p0rn spada u to Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 koja glupost od topica, ako postoji neshto tako shto krijesh od samog sebe zashto bi to otkrio ovde na rumfo. ili ovo treba da bude jedan od milion imam/nemam topica. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Znate onaj topik o sol mejtovima ? E pa ovakve stvari se generalno samo njima pricaju... A ja nesto ne kapiram da imama 10.000 solmejtova na forumu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 sranje.. neam. Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 chizro, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Kao shto rekoh na topicu o tajnama, neke stvari ne treba niko osim mene da zna... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 sto nisam povalio sandru mater joj a tela je a ja kao zbog druga to me i dan danas jede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 imam sto me kolje sto sam pre 6 god bio picka pa nisam napao jednu sto sam trebao a da ima nesto crno u mojoj proslosti.. sivo mozda da, al crno ne ja sam dobro dete Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) Imamo li kosture u ormaru? Коliko ti treba, 'ti na'vatam nekog Naravno, kako li mora de je samo lepo nemati kosture, ah <nostalgičan pogled negde ka horizontu> realno, ne, nemam mračne tajne Edited January 25, 2007 by Nemanja Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 25, 2007 Author Report Share Posted January 25, 2007 klasican iam/neam thread. nisam ni trazio da se podeli sa clanovima... ffs, zasto bi iko to radio... btw, tm, prijavljen si :* Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 brate ja sam covek ciste duse ... SHATRO Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 imam....mnogo Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 [genksta]braate kad bi napisaa sta mi se mota po vugli morao bi u tvorza braatee[/genksta] Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 imam, narawno, ali se ne optrecujem preterano time, i spawam mirno kao beba... ili je to mozda samo premor u pitanju... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 JA SAM JEDNOM JEBAO MRTVOG JEZHA ^_^ Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts