SavKe Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Bre ne znam shto se toliko opterecujete ovom veshtju.Hiljadu ljudi,hiljadu cudi. Mislim neko voli da chita knjige,neko da skuplja znachke,a neko da pravi kobasice od zena,i shta sad? Sve je to stvar lichnog "ukusa" :))) Shalu na stranu,lik je totalno bolestan,vec vidim sliku u glavi kako kasapi te zene u svojoj jazbini i zvizduce neku opushtenu melodiju... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 U jbt... Ti si jos gori psihopata :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Kanadski masakr NOZEM OMGOMGOMG! A posto je toliko zena "preradio" morace da snime jedno 10 filmova ... Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Eh, josh kad bi postojala kaucija za takve sluchajeve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 stomak me zaboleo jbt ...konjina maotra izretardirana Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 ^ shta se lozish =/ ^ Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 cuti bre pusti me malo Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Ma garant je Kanadjanin srpskog porekla to ce sad na CNN da objave Dosli smo istim avionom... pravio je lutkice od papira i sekao ih makazama eh da sam tada znao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 zasto se neko od vas zapravo ne zamisli da li mu je jebeno stalo do 30 riba koje je neko ubio pa onda postuje jao uzas jao jao majko moja jao jao koji horor JAOJAO PSIHOPATO MATORI ZGRAZAVAM SE VEOMA radi se o estetici, jer je lik klao ribe i stavljao ih u kobaje. neka drzava bombarduje drugu i ubije 100 hiljada civila za godinu dana, ali to je svakodnevna vest na cnn-u, i nikome ne pada na pamet da se unosi/postuje/zamisli makar na sekundu e da, imam i zakljucak iza ovoga, ali nije u skladu sa leptiric akcijom omg starbak ima neshto protiv kurvi1!! ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) uopste nije psihopata Edited January 25, 2007 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Tepsija bureka sa mesom je 180din, kilo mesa pojma nemam, nisam odavno kupovao. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) Ulazi Ciga u javnu kucu i pita ga ujka Willy "Oces za ovde ili za poneti" :) Edited January 25, 2007 by nervozni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 medju ovolikim ljudima na svetu mora da se nadje i po koji ludak... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 zasto se neko od vas zapravo ne zamisli da li mu je jebeno stalo do 30 riba koje je neko ubio pa onda postuje jao uzas jao jao majko moja jao jao koji horor JAOJAO PSIHOPATO MATORI ZGRAZAVAM SE VEOMA radi se o estetici, jer je lik klao ribe i stavljao ih u kobaje. neka drzava bombarduje drugu i ubije 100 hiljada civila za godinu dana, ali to je svakodnevna vest na cnn-u, i nikome ne pada na pamet da se unosi/postuje/zamisli makar na sekundu e da, imam i zakljucak iza ovoga, ali nije u skladu sa leptiric akcijom leptiric ili ne, sad malo kenjas :) nije poenta u 30 ljudi ali na nacin na koji je doticni tih 30 ljudi ubio. mislim, ako ti mozes da poredis ubista u ratu, ili nekom slicnom sranju i lika koji zene melje u kobaje onda ok. Ja licno ne mogu :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) Upravo to, ovde se vodi prica o samom nacinu, a ne o broju ubijenih. /edit OKRUTNO - Serijski ubica Robert Vilijam Pikton priznao je odmah prvog dana suđenja da je ubio 49 žena, ali je ocenio da mu je to njegov velik promašaj, jer mu je cilj bio da sabere 50 žrtava. On je u specifičnoj „horor atmosferi" tužilaštvu opisao i kako je prepolovio dve glave žrtava i zamrznuo ih, dok je tela mleo na svojoj svinjskoj farmi. Prva optužnica u 26 tačaka tereti Piktona (57) za ubistvo šest žena, dok za druge žrtve još traje istražni postrupak. Sudski proces biće verovatno jedan od najsenzacionalnijih ikad održanih u Kanadi. Većina žrtava serijskog ubice bile su prostitutke i narkomanke koje su nestale iz područja Vankuvera tokom 90-ih godina. Nakon hapšenja i obavljenih DNK analiza, zahvaljujući kojima su pronađeni tragovi nekih od nestalih žena, vlasti su prerovale zemljište i potrošile 61 milion dolara na analizu tla tražeći neobeležene grobove. Tužilac Prevet je najavio kako će vlada dokazati da je Pikton ubio šest žena i njihove ostatke preradio u mesne prerađevine, jer je kao uspešan svinjogojac raspolagao za to potrebnom opremom. Edited January 25, 2007 by AlexG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 i pre svega rat se ne vodi zato sto si psiho :) nego zato sto oces da krades nafte. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 radi se o estetici, jer je lik klao ribe i stavljao ih u kobaje. neka drzava bombarduje drugu i ubije 100 hiljada civila za godinu dana, ali to je svakodnevna vest na cnn-u, i nikome ne pada na pamet da se unosi/postuje/zamisli makar na sekundu e da, imam i zakljucak iza ovoga, ali nije u skladu sa leptiric akcijom pa i nije neka paralela jel tamo gde se bombarduju je verovatno rat, u ratu ginu ljudi. ovde se radi o zemlji na chijoj teritoriji nije bilo rata .. ono nikad. <edit> nisam video da ima josh jedna strana slichnih odgovora :) </edit> Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Sada mi ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 pa ne znam baš, drugari. ja bih rekao da je bolesniji lik koji već ima šest milijardi, ali hoće još šest pa je izlobirao da zemlja krene u rat i da izgine desetine hiljada njihovih vojnika i stotine hiljada stranih civila, od lika koji je napravio kobaje od 30 žena. statore, serijski ubica sa najviše žrtava je onaj rus kanibal :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Hmmm nekako sam prespavao taj čas :) Propade mi teorija :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 sad sam i ja lupio, možda i nije sa najviše, al u svakom slučaju su on i keva ubili i delimično pojeli 80 ljudi, i to u dvadesetom veku. pa imaju i nekog lika koji je ubio pedeset. kod nas toga ima malo, kapiram zbog toga što je ranije (u vreme tite) fazon bio da db uhvati krimosa i odvede ga preko grane da tamo radi to što radi, a kasnije zato što je svako takav mogao da ode u bosnu, uhvati šarac i viče GET SOME hohoho GET SOME Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 pa ne znam baš, drugari. ja bih rekao da je bolesniji lik koji već ima šest milijardi, ali hoće još šest pa je izlobirao da zemlja krene u rat i da izgine desetine hiljada njihovih vojnika i stotine hiljada stranih civila, od lika koji je napravio kobaje od 30 žena. ja zovem lika koji je ubio jednu osobu i onog koji je ubio 10.000 ubica. ti ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 ćile, brate, ti si poslednja osoba na svetu koja treba da fura taj crno/belo fazon :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 pa oko nekih stvari sam tako beskompromisan ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 fin neki chika........bolesnih umova je bilo a i bice,jbg Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts