f4ts0 Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Ajde samo da rascistimo jednu stvar oko inostranstva i lepse i bolje price : -Nisu isti prioriteti i opis "lepse i bolje" za nekog od 20 i nekog od 30 godina. -Da, generalno ljudi se lakse snadju tamo nego ovde, barem oni koje ja znam a to su u 99 posto slucajeva ljudi za zavrsenim tehnickim fakultetima. Nisu oni ovde bili "nesnalazljivi i nesposobni" vec su bili ili nezadovoljni malom platom/poslom ili nisu hteli da se "prilagodjavaju" - citaj kafa iz lonceta/burek na poslu. Dakle te parole tipa "tamo je bolje" sa jedne strane, i " nikada te tudje sunce ogrejati nece kao nase ili kako vec ide" ne treba olako koristiti i nalupavati se njima. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Na to nabacish chinjenicu da smo jedna od zemalja sa velikom populacijom starijih, pa ti vidi prioritete. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 a i pored toga stranka koja prestavlja te starije nije prosla cenzus...:( Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Pa posto nas sad svet gleda kao varvare i mesto gde je nacizam pobedio (a kad nas svet nije tako gledao) lakse ce da se dobija politicki azil :))))) Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 ...nego jedno me jebe samo... kako to da radikalu UVEK imaju ISTI PROCENAT glasova i na izlaznosti od 45% i na izlaznosti od 60% ??? pa nije isti procenat, odakle ti ta ideja? isti broj glasova (1400000 valjda) imaju srs i sps na ovim kao i na parlamentarnim izborima 2003, a predsedničke ipak ne možeš da porediš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 mislim da je najpametnije da se ovaj topic lockuje dok se dede josh nisu totalno prosrale. pogotovo ovaj nigger (sorry matori) al bolje da ne ulazish u politichke rasprave suvishe si ostrashtjen da bi mogao normalno voditi chupri sa tobom. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 ovaj maud i poslednje vreme poceo mnogo da hejtuje :) pogotovo dede... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 (edited) Au Maude, ti mora da si se dogovorio sa Luckeayaeyaem o specijalnom "licence to hate" za vreme "Leptirica" Ako cemo realno nije nigger jedini koji se malo zaneo na ovom topicu, ima tu josh nekoliko ljudi samo oni nisu na njegovoj strani pa ih tolerishesh ;) Uostalom, svaki politichki topic na rur-u se zavrshava bezrazloznim hejtom tako da ne vidim zashto bi ovaj bio izuzetak... Edited January 23, 2007 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 ne vidim zashto ste protumachili ovo kao hejt. nigde ja nisam njega ozrachio nego jednostavno sa svojim stavom koji propagira netrpeljivost prema dobrom delu populacije (pa ma kakvi oni bili) i nekim banana izjavama o cvetanju ruzha tamo i tome kako smo mi stoka vamo ne doprinosi nivou rasprave ni na ovom topicu ni na bilo kom politichkom topicu koji je zachinio. jbg bolje da mu ja to kazhem nego da ga mohi/dei/drashko/etc uhvate u mashinu. i ne treba da bude uopste hejta na politichkim temama jel ovde je jako mali procenat ljudi koji su chlanovi nekih partija tako da ne treba nishta primati lichno. ko se tangira u raspravi o politici treba da bude retardiran. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Sve je to lepo, ali ti nas zoves dede :( Videces, doci ces i ti jednom u nase godiene, al onda ce biti "ne cuje deda sine" Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Sve je to lepo, ali ti nas zoves dede :( Videces, doci ces i ti jednom u nase godiene, al onda ce biti "ne cuje deda sine" Tooooo, PUPS strikes back :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 23, 2007 Author Report Share Posted January 23, 2007 Mudo i ja se suvise dobro znamo da bi mu bilo shta sto ovde napise uzeo za zlo/hejt... kao i Drale i Igz i bilo ko drugi... ZNaju oni koliko sam ja "ostrascen"... Do prvog RHH-a cu verovatno zaboraviti na polovinu ovih postova... ovo mi je samo kao rekreacija... neki vid "politickog Phoenix-a" gde umesto svemiraca naseravam male politicke neistomisljenike koji mi se skroluju pred ochima levo-desno i svakim momentom priblizhavaju sve blizhe i blizhe... Ostrascen nisam nikako, jer niko se ovde nije skinuo go (da kjoot ne chuje predlog) glasam za DS jer sam postovao sposobnost pokojnog premijera i iako ostatak ne moze nista sto ne on mogao, bar pokusavaju. Da kazem da medju svima njima nema lopova, to je suludo, ima ih svugde i uvek, vlast je veliki teret ali i veliko iskushenje. Jedino mi ljudi ovde zameraju sto glasnije izrazavam svoje nezadovoljstvo oko nekih stvari, konkretno oko SPS-a i Vadikala jer sam 2-3-4-5-6 a bogami i 10 godina stariji od ponekih ovde na forumu i proporcionalno tome ozbiljnije "doziveo / osetio" 90-te... zato i dajem sebi za pravo da kenjam malo vishe, to sto matori poput mene ne kenjaju ne znaci da me ne bi podrzali vec da im je verovatno mrsko da kucaju ovolike redove i objasnjavaju klincima nesto sto oni ne razumeju jer su im tada Power Rangers-i na Pinku bili zhivot i religija. I jos nesto, sa drugog aspekta gledano: Kada neko zivi u usranoj zemlji 10 ili 15 godina, kada zivi na ivici egzistencije TOLIKE GODINE, potpuno je shvatljivo da se njegova psiha neizbezno menja! Posle odredjenog vremena produkt tog uzhasnog tretnama na normalno ljudsko bitje jeste osoba koja JEDNOSTAVNO NE ZHELI DA VERUJE DA SE TAMO NEGDE ZIVI ZAISTA NORMALNO, JER TO SE KOSI SA NJENIM (novim) ZDRAVIM RAZUMOM, TO NIJE MOGUCE I ONA NE ZELI/NE MOZHE DA POVERUJE U TO DA POSTOJI I NESTO STO JE NORMALAN ZHIVOT VEC TU MOGUCNOST ODBACUJE KAO KAKVU SATANISTICKU TVRDNJU IZ DOBA INKVIZICIJE... ...kao kad Saruman objasnjava kako su nastali orci..... vilenjaci uhvaceni i mucheni dok im se narav/svest/ficicki oblik nije nakazno izmenio i postao uzhasan oblik zhivota"... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 mislim da konstantno preterujesh sa tom spikom da se negde zhivi normalnije. treba prvo jako dobro razmisliti shta podrazumeva taj termin normalno (koji je inache u ovoj i bilo kojim raspravama totalno sranje koristiti jel je totalno subjektivan) pa tek onda pokushati objasniti bez njega tu razliku. isto tako takvim stavom da je sve sranje, bez konkretnih i realnih predloga kako se izvutji iz sranja se ne vodi diskusija nego monolog. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 mislim da konstantno preterujesh sa tom spikom da se negde zhivi normalnije. treba prvo jako dobro razmisliti shta podrazumeva taj termin normalno (koji je inache u ovoj i bilo kojim raspravama totalno sranje koristiti jel je totalno subjektivan) pa tek onda pokushati objasniti bez njega tu razliku. isto tako takvim stavom da je sve sranje, bez konkretnih i realnih predloga kako se izvutji iz sranja se ne vodi diskusija nego monolog. Word, previse kenjate kako je sve ovde nenormalno, a mozete uvek da odete negde drugde, pa kad odete i shvatite da ste bili u zabludi onda cete pricati i dalje kako je tamo sve super i jesti svoja govna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 De1, smorio si vise u tri lepe, ovaj tvoj post gore je obican one-liner, ukapirali smo tvoj stav, postujemo to, ali ne moras 10 puta na dan ponavljati isto. Evo ja sam bio u inostranstvu, bolje je nego ovde, nisam imao petlju da ostanem/ozbiljnije se pozabavim da budem tamo i dosta 'ebote :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 (edited) Nisam glasao. Jer nema komunisticke partije na listi Salim se, naravno. Koga da glasam kad je sve lopov do lopova? Jedino sto mi je bilo zanimljivo da Karici nisu postigli nista znacajno :p Na leto cu valjda da palim u Austriju, pa zasto onda da glasam koji djavo. Imam dosta rodjaka u Becu sa kevine strane. A i keva radi tamo, tako da cu se snaci nekako...barem cu pokusati. Edited January 23, 2007 by Kadeshi Ambassador Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 thx sto si nas utesio... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 (edited) De1, smorio si vise u tri lepe, ovaj tvoj post gore je obican one-liner, ukapirali smo tvoj stav, postujemo to, ali ne moras 10 puta na dan ponavljati isto. Evo ja sam bio u inostranstvu, bolje je nego ovde, nisam imao petlju da ostanem/ozbiljnije se pozabavim da budem tamo i dosta 'ebote :) Dobro IZVINI STO SAM NESTO REKAO, anyway trebao si da ostanes, previse ces postati ogorcen zivetom ovde pa ces prsnuti kao ovaj nigger, na kraju ce nigger da radi u Hemofarmu :D Edited January 23, 2007 by Sasa_Matic(BlindProphet) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Najbolje da si ti NESTO rekao, ti to NESTO govoris zadnjih 1000 postova, odnosno to otprilike postane sve ISTO, iako je na xy razlichitih tema, a da stvar bude gora, to se na kraju sve svede na NISTA. Nije da meni smetas, je te potpuno razumem, ti si pravnik, u opisu posla ti je da puno prichas a ne kazes nista, ali kad ti fatso kaze da si smorio, znas kol'ko je sati. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Pa upravo zavisi sta ljudi smatraju normalnoim ili boljim zivotom u inostranstvu... Bolji zivot se u glavnom odnosi na materijalnu situaciju u kojoj mozes da kupish kucu , dobra kola i skoro sve sto pozelish, da priustish sebi jednom godisnje letovanje na nekom exluzivnom mestu (ili da se vratish u Srbiju i izigravash besnog gastarbajtera :S ) Sa druge strane ljudi su pomalo hladni i uvek sa nekom dozom rezerve prihvataju sve sto kazes (naravno to varira od zemlje do zemlje) tako da i necesh imati nesto mnogo drustva osim sa posla naravno.Posla uvek ima i mozes da radish sta volis i za razliku u srbiji vredan rad se i te kako nagradjuje. E sad sto vecina nashi ljudi koji dodju ovde zive od socijalne pomoci (koja je oko 400 evra), u stanovima koje im drzava placa gde se ciganjisu kao poslednja stoka ,i onda kukaju kako im je tezak zivot ispijajuci pivo i pusheci cigare koje su papreno skupe (6-8 evra je jedna paklica cigara)slushajuci turkoidne prostakluke u vidu Grand ,Gold i ostalih produkcija, a posla se nisu prihvatili odkad su dosli to je potpuno druga pricha...I onda kad dodju kukaju kako bi se odmah vratili kuci... gde bi opet pushili cigare , sedeli u fotelji i pili pivo slushajuci narodnjake... Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Dobro IZVINI STO SAM NESTO REKAO, anyway trebao si da ostanes, previse ces postati ogorcen zivetom ovde pa ces prsnuti kao ovaj nigger, na kraju ce nigger da radi u Hemofarmu :D Da prsnem zbog politike :) Lol mada ja sam bio u mnogo boljoj situaciji, par razlupanih autobusa punih SPSulja malo pendreka po ledjima, malo jurnjave i mlacenja motkama, guranje stiropora pod jaknu, pa da vidis kako se uvece lala lepo ;) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 kakva burna mladost, a danas igra wow :( e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Igram i ja WOW :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 23, 2007 Author Report Share Posted January 23, 2007 ljubim vas sve :* ljubim i one sirotane koji rade u HFu :* btw, "bolji zivot, normalan...." kolika je prosecna plata kod nas? saberi 12 tih plata (godishnja). mozes li za tu svotu da kupish NOV AUTO? tacka. necu da vas cujem pilici mali. o cemu vi pricate ovde? za godisnju platu nemate JEDAN NAJJEFINIJI novi usrani auto? i nemoj sad "jaoo pa kako je tek u severnoj koreji..." zabagovani umovi, retardirani ljudi i prejake frizure kao takve. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 niggeru, toliko si se borio protiv slobe i toliko zeleo da ga vidish kako silazi sa vlasti da ne primecujesh kako je ovo novo stanje isto ono samo sa malo boljim marketingom i umesto jednog coveka sada imamo 4,5 tajkuna koji kontrolishu sve. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts