MaudDib Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 na foru gugle eartha samo bolje. tako bar kazhu ljudi koji su koristili i jedno i drugo. ja poshto sam ogrizao da moram da koristim pro verziju, a poshto nisam imao para za pro verziju gugla onda je nisam probao. enjoy. http://worldwind.arc.nasa.gov/download.html Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 ww je možda bolji za severnu ameriku, ostatak sveta je u boljoj rezoluciji kod gugla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 18, 2007 Author Report Share Posted January 18, 2007 ima 3d prikaz vetjih gradova. nisam josh provalio sve opcije al ga hvale ovi hc geekovi. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 to ima i gugl, išli su kombijem po većim gradovima i snimali zgrade.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 World Wind se pojavio pre Eartha i bio je zaista pravi hit dok nije izasao google. A WW je malo "pao" jer je u pocetku patio od nekih glupavih boljki/bagova. No vidis mog'o bih da ga ponovo isprobam i vidim dal' su ga sredili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 G.E. je sada pokrenuo akciju za sve modelare na svetu da urade sve znacajnije zgrade kao male 3D objekte i posalju googlu i onda ce ih on ubaciti u G.E. Tako da sada ocekujte da mnogo vise gradova ima 3D objekte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts