Dušan_ Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 poceo da radim diskretnu matematiku Izvini, a shta je to ? Pitam chisto informativno poshto je razredna rekla da cemo to uchiti u 4. godini... Bez hejta molim :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 ide prva tura suspenzija po novim pravilima danas, stay tuned. mg] vr'! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Izvini, a shta je to ? Pitam chisto informativno poshto je razredna rekla da cemo to uchiti u 4. godini... Nastavak algebre. Tj. matematika koja se bavi logičkim zezanjima, skupovima i celim brojevima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Ok, thx :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 dan je odhlichno poceo - porodichni prijatelj ipak nema rak prostate. Biopsija je pokazala da se radi samo o zapaljenju - dobio poziv za intervju za neki ilustratorski sajt. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 ide prva tura suspenzija po novim pravilima danas, stay tuned. vr'! ko sve ko sve?:)) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 al se namrcilo napolju..danas ceo dan bleja, sto me vrlo raduje \o/ I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Da, vreme je bash uzhas... A josh shkola :( otishao sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 lal, krecem da se spremam pa na faks... lal:) i onda da radim projekat,... i na kraju gym\o/ :D posle... beeer:) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 trebalo je da odem do faksa ali imam problema sa odr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 a možda da ne sedaš za komp uopšte? :)))))) znam, i meni je smešno, zato onoliki smajli OMG KUČKICE I JA CEO DAN BLEJIM AJ DA BLEJIMO ZAJEDNO miljane, imaš spisak u onom topiku. hm.. mislim da je to sve što sam hteo reći sada :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 (edited) Vrtim kanale i sad na Pinku ide "Agencija za SIS" , odgledah nekih 15 min. i ne mogu da verujem koje dno domace TV , ja prosto ne verujem da neko to gleda , a onog Djosu bih zapalio... Inache dosao iz skole skenjan i zaljubljen OMG.Bash bih cugao veceras i isao negde i mozda video nju ali treba i sutra , sad ne znam sta da radim. Kisa mi je poprilicno pokvarila raspolozenje za trcanje i teretanu , pa sam se otkinuo od gibanice , pojeo sam ceo pleh , sad se kajem :( Slusam novi bad copy i neku repcinu pa mi se popravilo raspolozenje , ali zato macka od basova se sakrila ispod kreveta i ima crne zenice i sva je nadrkana. Danas sam se poslednji put osisao na celavo i od sada pustam kosu , sledeca frisura ce biti neka fensi krestica , ne znam ni sam zasto , doslo mi. Kupio sam novi Lacosta dzemper , jeeeeeaaaaaa. Edited January 19, 2007 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 ustao rano probudila me koleginica da fotokopiramo knjigu blejao sa njom na picu i tako,skontao sam sad kad sam sumirao utiske kako su sve ove "ribe" iz moje generacije sa momcima po petsto godina...znam sve traceve u gradu i ko se s kim jebe,do jaja...veceras idem na bruka fensi klosh mesto,i to nemamo jedan separe NEGO DVA ;)))fazon dvojici najboljih ortaka rodj,jednom juche bio,a drugom sutra pa veceras izvode u mass opijanje...smorila me malo kisha jer posle treba da jurcam poklone,a i u kasnijim satima da trcim ali jbg,shuskavac ftw... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 jebesh kisu... veceras kad banu sekini drugari ima kucu da mi prevrnu...sve drogiranti... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Telekom adsl kod mene gajbi upravo radi. Sad sam veoma srecan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 kad radi, telekom adls je super mada je "retard friendly" znachi nista ne radish, on se konektuje sam i cao zdravo ono sto mi smeta je sto je u poslednja 2 dana 2x crko na nedoredjeno vreme (oko 1h i oko 15 min) i to kad crken on i dalje kazhe da veza postoji a ti se misli =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 probudio se, uskoro na posao i tako... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Jel radi p2p na telekomu ? Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Telekom adsl kod mene gajbi upravo radi. Sad sam veoma srecan.valja li ishta? :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 (edited) kad radi, telekom adls je super mada je "retard friendly" znachi nista ne radish, on se konektuje sam i cao zdravo ono sto mi smeta je sto je u poslednja 2 dana 2x crko na nedoredjeno vreme (oko 1h i oko 15 min) i to kad crken on i dalje kazhe da veza postoji a ti se misli =o)) Poshto sam morao da pozovem tehnichku oko nekih sitnica, operater mi je lepo napomenuo da treba da ochekujem neke probleme oko neta koje bi trebalo da otklone, poshto ,,nisu ochekivali toliki broj prijavljenih korisnika". Edited January 19, 2007 by stalja_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 jutros na italiano do pola 12 pa u biblioteku na ucenje do 15 do 3 .. sad moram da nastavim :P :) ..."ljuljaj me nezno...ljuljaj me fino polako .... ti znas da je bolje tako..." :)) e da..drale, poseti izlozbu olje ivanjicki koja se odrzava u zgradi gde radis , a na izlozbi radi jedna moja ortakinja ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 nervi na glavi nikako da mi prodju, vetj pochinjem da se brinem :( zbog istih, a i zbog nekih razmishljanja nisam zakuntao do 08 ujutru i onda sam cepio sleeping pils posle sto godina i jedva i uz njihovu pomotj zakuntao. horor :| • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 ^ kakvi nervi na glavi ? mnogo razmisljas...vidis da ne valja ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 mi smo misli da je to kosa, mozda ona raste iznutra;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 u jebt... ! :) nema pomoci.... odo da ucim , dobila sam karte za pozoriste na radiju ! :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts