Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dovezoh se sinoć sa jahorine, posle celodnevnog skijanja, i preterao sam. danas nemam snage ni za šta.

doduše, sjebalo me je što su me tri puta zaustavljali bosanski panduri, što sam se 30 km vukao 90 km/h iza kolone poljskih vojnika, što su mi crkli brisači i što su ortaci smorili sa pričama o stravičnim udesima dok sam vozio 160 autoputem. a, da, i brisači su otkazali negde oko šapca, a paduckala je neka kiša.

Bas sam pratio Geek net scenu poslednjih 3-4 meseca intezivno. blabla

fazon je što linux fanboyevi više nemaju po 15 godina, te je potreba za flejmovanjem opala zajedno sa libidom.

sad jedno tesko pitanje, na kojem lomim koplja veceras na ircu:

osoba a: ferrari kabriolet je gej

osoba b (ja) : ne, audi tt je gej

ko je u pravu ?

kabrioleti su gej po definiciji, kao i mali kupei. muškarci voze engleski gt.

legla plata, legla plata, legla plata :o))))))))))))))))))

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

1 zadatak od 4 za 2, a 2 od 5, tako obichno ide.

iz tvojih usta u bozije usi! :D videcemo sutrah.

moram da ponavljam latinski i informatiku (?!), i onda blejanje u tv do kasnih popodnevnih sati... couch potato :>>

usralo me na takmicenju iz srpskog. inace u skoli klasican smor...

ooopa :) mene nekako mrzelo da se prijavim. ustvari, posto mi je razredna srpkinja, a takmicenje je (vrlo) uskoro, necu da se prijavim, pa da ne spremim i ukenjam. inace, danas sam jedina u odeljenju znala zasto se istocnohercegovacki pise zajedno, a npr. sumadijsko-vojvodjanski sa crtom. jupi :)

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

sad jedno tesko pitanje, na kojem lomim koplja veceras na ircu:osoba a: ferrari kabriolet je gejosoba b (ja) : ne, audi tt je gej

iggiiiii ;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

But my friend RayRay, who has serious mental issues and brain damage from doing too many drugs when he was younger told me a story about how he fucked two sisters. They were siamese twins that he met at some rehab center when he had his foot amputated. He did the one he had a thing for one night while drunk but kept sticking his fingers in the other one who was trying to sleep while her sister whored out. RayRay is a hero in this story, most guys aren’t desperate enough to ignore the fact that they were siamese twins, but you aren’t…it’s okay to be lonely.

pogledaj sta je pravi 3D desktop na 512 ram-a :)

realno, vecu glupost u zivotu nisam video... ovo se odnosi na sve te 3d desktope i animirana sranja.

os mora da bude stabilan i brz... sa sto manje efekata i raznih animacija, jer zaista je nepotrebno da dodjemo do nivoa gde ces morati da kupis nov kompjuter, da bi pokrenuo OS :-)

inace, mislim da ovo krece opet u neki opasan offtopic, iako je cela tema offtopic :-)

sex, drugs and bio food!

ako vec moram da gledam desktop po ceo dan, hocu da bude lep, tako da ne lupetajte :)

pa naravno! :-) medjutim ne mora da ima wave efekte niti da se rotira u u sva cetri smera... dovoljno je samo ukusno da izgleda i da ima fine fontove i boje kje su prijatne za oci ... sve ostalo je preterivanje, bar tako ja mislim.

sex, drugs and bio food!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...