iguana Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Tooo igi toooo :] Po ljudima iz osnovne zakljucujem u kakvom kraju zhivim a to je mahom ekipa iz rakovice posto sam na granici izmedju dedinja i rakovice tj kriminal poprilicno razvijen. A ti si realno prokomentarisao moj lagodan zhivot na dedinju. Drugo do tog posla i te plate sam sam dosao posto od neke 18te-19te ne zhivim sa matorcima i ne uzimam dinara od njih tako da sam poprilichno iskusio bezparicu i vise nego tih tvojih famoznih 80% posto stanovnistva. I tako, fascinantno je kolko pogresno mishljenje imas o meni, a i tolko gneva prema meni dok ja samo zhelim da prestanesh sa tim "dokazivanjem" svog srBstva posto ti ne prilici, al jbg ponela te moda. da, moda, moda & stil. kapiram da ce to biti tema prolecnog feshn vika. kako si ti dosao do mesta gde si sata niko ne dovodi u pitanje, ja ponajmanje. ali dovodim u pitanje tvoje pravo da propagirash politiku kakvu propagirash i da toliko shirish diskvalifikacije (svaki dan kao da sebi zadash zadatak - imam pola sata vremena da ishejtujem sto vishe ljudi (vudu included) jer nemash razuman,ili bar prosechan, nego ekstreman, egocentrichan pogled na svet. jer ne zivish kao svet, odnosno vecina sveta... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 (edited) Sad idem da spavam , sutra idem na Marka Nastica da "rejvujem" sto bi rekla ovdasnja mladez sa rura. Inache iz dana u dan su sve veci pritisci keve da izaberem sta cu da studiram , a ja nemam pojma.Masa koju znam je uglavnom podeljena na Prava/Ekonomiju... Edited February 23, 2007 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 omg,rejv iz in jor blad. sad sam skinuo rhcp cd2 live in hyde park:)mi hepiiii:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Izaberi prava u KRADujevcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Sad idem da spavam , sutra idem na Marka Nastica da "rejvujem" sto bi rekla ovdasnja mladez sa rura. Inache iz dana u dan su sve veci pritisci keve da izaberem sta cu da studiram , a ja nemam pojma.Masa koju znam je uglavnom podeljena na Prava/Ekonomiju... Ekonomiju, sobzirom da imash vishe studenata prava nego pravnika. A kao knjigovodja mozesh da budesh naj frend nekom novom alkaponetu. Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 bio do ortaca, rodjus pice zezanje...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Srecan sam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 jwbwm ti zivot...vishe covek ne moze ni da se napije kako treba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 sta si IV razblazheni alkohol koleza ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Srecan sam :) i ja sam zbog tebe :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 bio do drugarice da poqpim sliku neku, izblejali, sad dosao qci, bisim po netu, dl-ujem neke slike (Lady Death). mnogo dobro odradjeno, pa sam odma' krenuo da skidam i strip samo me jebe sto neam free mesta na hdd-u, a neam ni rezac.. tako da ce izgleda biti "so long NWN", i eto meni 3.5 GB free btw, Lady Death ftw : btw sad sam se setio.. ortak mi pokazao crtez neki njegov iz vojske, sto je kao precrtao iz nekog stripa, ali nije mogao da se seti koji je bio.. lolz, to je bila ova slika. i kao jurio je al niko nije znao. al ce da se obraduje kad mu pokazem hoho. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 radno, veselo, bahato, masno... lepo veche. a sad me ceka radni vikend It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 nas tim Srba ovde sa 4te pozicije usao u playoff. utakmice se igraju u glavnoj hali pred masom studenata. u ponedeljak igramo prvu. jao Boze pritiska li.... kad smo vec do ovde dosli, trebaju nam 3 pobede da osvojimo Championship. Boze pomozi - shta drugo. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 subota, prokleta subota.... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Sada treba da mi bane neko drustvo ex-starcratodca da malo se potcetimo starih dobrih vremena. Samo sam tek sada ukapirao da ja nemam install cd-ove :) nista cemo da skidamo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 i ja sam zbog tebe :) omg, ko je bio bolji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Neverwinter Nights 1 je najbolja igra ikada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 aham posle fallout 1i 2 :) sinoc palo kurchenje sa l200 kolko je zao truck, isho preko ostrvca, onda tu kod hale malo na offroad:) peo se po stazicama ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 lep dan tudej samo sto ima da se uci, a trenutno mi pada na pamet 3217 drugih stvari koje bih radila umesto toga..veceras bi trebalo da se ide na greed, al videcemo jos.. I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 ustao, osisao se, bleja gajbi, pa kasnije do grada.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Treba ortak da mi dodje i pohara mi hard sa serijama. Vecheras sledi prekid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 (edited) kad pogledash kroz prozor pomislish "divan dan za shetnju", a onda izadjesh napolje i vetar te produva samo tako, ili ti nanese neko djubre u lice... grozota... Edited February 24, 2007 by WickedWitchOfTheWest Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Odustavo sam od zadnjeg ispita u roku i sad ću malo da odmorim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Sreća sreća rados' Leptirići u stomaku..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 aham posle fallout 1i 2 :) sinoc palo kurchenje sa l200 kolko je zao truck, isho preko ostrvca, onda tu kod hale malo na offroad:) peo se po stazicama Mislim da vecina ljudi ne zna sta je L200 :) Elem, ako je u pitanju novi model, mog'o si mi za sajt napisati text! Sreća sreća rados' Leptirići u stomaku..... Zenis se? ontopic: Lep dan, al (kao sto je vec neko rekao) kad izadjes napolje unisti te koshava. Idem da piskaram neki test, pa prenos derbija na radiju S, pa basket veceras, pa druzenje itd. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts