iguana Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 (edited) Ovog semestra radicu projekat Muzeja grada beograda i gradske galerije (koja se sigurno nece zvati po pokojnom premijeru) u katakombama ispod Kosancicevog venca... btw mrzim beograd po kishi cak i kada slusam beyonce u autobusu Edited February 22, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 'bena kisha.... ae da je sneg pa da uzivash a ovako... samo blato i nista vishe... Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Ovog semestra radicu projekat Muzeja grada beograda i gradske galerije (koja se sigurno nece zvati po pokojnom premijeru) u katakombama ispod Kosancicevog venca... btw mrzim beograd po kishi cak i kada slusam beyonce u autobusu Jel to radite neki hipoteticki projektni zadatak ili su stvarno nameracili da tamo shibnu galeriju? Ja mislio to pod nekom uber zashtitom. Daj neki info. edit:/ Sad sam video... sve chestitke Uroshu za diplomski (: gg Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 zastita se odnosi na prostor iznad tla... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 vratio se iz grada.. bilo kinda smorno... sda malo Unreal, pa koma.. sutra ko zna sta cu raditi.. verovatno o5 Unreal i posle se pitam sto ne dajem ispite :P Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Danas sam se lepo naspavao, a i fin je dan, tako da mi je ok. Samo da tako naravno ostane do kraja radnog dana :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 dajte i meni malo tog optimizma... loshe mi je za medalju, ali zavrshni rachun je zavrshi rachun i mora da bude gotov juche, a zahvaljujuci nashem dragom pametnom knjigovodji mi smo tek na pola... umrecu mlada... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 bio sa kumom do tempa da pokujpuje neke stvari, sad idem do skole, pa do ljermontove..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Sje*ao sam palac opako... vec 2 dana drzim obloge... i mirujem... smorio sam se... :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 (edited) e ako i ovde predjete na politiku, onda ode sve kurac, i ovako ste zatrovali ovaj forum onim bolesnim politickim topicima! @topic Naspavao se, bas onako lepo. Kupio juceR novi mob, sada neki has, pa u skolu :). Danas laganica, petak \o/ Edited February 23, 2007 by KingLui[FOG] The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 (edited) Zavrsio ucenje , predavanje free dan pa nema sanse da blejim kuci !!!!!11oneone @ Unkind Dobrodoshao u klub :))) Josh samo gips i gg :) Edited February 23, 2007 by Malatrolapunakontrolora Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 (edited) predivno vreme napolju a ja sada moram da idem u skolu da se smaram ....ZLO !! Edited February 23, 2007 by _Gotti_ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 (edited) Ah kako lep dan, ostalo mi jo Edited February 23, 2007 by Nemanja jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 idem kuci da se komiram... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 ustao, popio kafu do pola, i kevi sinulo da bi bilo bas dojaja da me popne na krov da njakam antenu... sad kao sredio kanale, pa odo da konacno pojedem burek koji me ceka, i onda sta >??? Unreal Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Mohi,ti se usudjujesh da meni zameras na grupisanju neistomisljenika a ti si me prvi pogrdno nazvao velikosrbinom,jer ne postujem djindjica.U kom ti to,zatucanom,crno belom svetu zivis kada ne postoji vise gradjanskih opcija nego si odmah kalabic ako ne ljubish zoranovu ikonu ili kazesh nesto drugacije.A sto se tice udubljivanja,za razliku od tebe,ja ne zivim u stanu na dedinju... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Jedno je gradjanska opcija i argumentovano kritikovanje, a sasvim drugo da ides okolo kao dzangrizavi deda i da u bradu mrmljas nesto u stilu "mater oca djidjic prodo srbiju oca mater a sad ulica po njemu jebem spisak pisam usta" .... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Nego u getu,prakticno,u kakvom zivi 80 posto ljudi ove zemlje,tako da imam mnogo realnije poglede od tvog salonskog filozofiranja.I btw,nisam ti ja vudu ili dei da diskutujesh na istom nivou kocijasa.Evoluiraj. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Blago meni ne zivis ti u getu vec na selu. Inace pricao sam sa dekijem i milicem vezano za kraj i oni nisu imali pola sranja/kriminala i sl u osnovnoj koje sam ja imao tako da stfu ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 (edited) Kakve bre ja veze imam s va Edited February 23, 2007 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 lal dobri ste:)...btw, drugar diplomirao pa idem u kafanu da se napijem veceras...uzdravlje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 (edited) Blago meni ne zivis ti u getu vec na selu. Inace pricao sam sa dekijem i milicem vezano za kraj i oni nisu imali pola sranja/kriminala i sl u osnovnoj koje sam ja imao tako da stfu ... ok, blago meni, ja zivim na selu.ali ti zivish u gradu pa i dalje nosem oresh po stolu...eto naucio sam od tebe da koristim diskvalifikacije i btw kada si ti mohi zavrshio osnovnu i u kakvoj okolini zivish sada?kakve veze ima to u kakvoj si skoli bio pre sedam, osam godina? i ja sam delio klupu sa katarinom radivojevic, pa ne jebem primabalerine na sceni Rasha Plaovic. kakve veze ima to sa kojom si decom bio u osnovnoj, i ko se sa kim jebao na velikom odmoru posle fizickog... od onoga sto te sada okruzuje i zbog cega imash takvo nazovi proevropsko, gradjansko misljenje o pozeljnom poretku stvari, a u stvari zatucano mishljenje koje pokazuju samo samodovoljni, egocentrichni ljudi bez trunke kriticnosti izolovani u svojim svetovima koji ne bi preziveli ni pet minuta kada bi morali da zive kao 80% ljudi ove drzave Edited February 23, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Tooo igi toooo :] Po ljudima iz osnovne zakljucujem u kakvom kraju zhivim a to je mahom ekipa iz rakovice posto sam na granici izmedju dedinja i rakovice tj kriminal poprilicno razvijen. A ti si realno prokomentarisao moj lagodan zhivot na dedinju. Drugo do tog posla i te plate sam sam dosao posto od neke 18te-19te ne zhivim sa matorcima i ne uzimam dinara od njih tako da sam poprilichno iskusio bezparicu i vise nego tih tvojih famoznih 80% posto stanovnistva. I tako, fascinantno je kolko pogresno mishljenje imas o meni, a i tolko gneva prema meni dok ja samo zhelim da prestanesh sa tim "dokazivanjem" svog srBstva posto ti ne prilici, al jbg ponela te moda. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 (edited) Da, danas je ba Edited February 23, 2007 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts