Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

Ovog semestra radicu projekat Muzeja grada beograda i gradske galerije (koja se sigurno nece zvati po pokojnom premijeru) u katakombama ispod Kosancicevog venca...

btw mrzim beograd po kishi cak i kada slusam beyonce u autobusu

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

'bena kisha....

ae da je sneg pa da uzivash a ovako... samo blato i nista vishe...

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Ovog semestra radicu projekat Muzeja grada beograda i gradske galerije (koja se sigurno nece zvati po pokojnom premijeru) u katakombama ispod Kosancicevog venca...

btw mrzim beograd po kishi cak i kada slusam beyonce u autobusu

Jel to radite neki hipoteticki projektni zadatak ili su stvarno nameracili da tamo shibnu galeriju? Ja mislio to pod nekom uber zashtitom. Daj neki info.

edit:/ Sad sam video... sve chestitke Uroshu za diplomski (:

gg

Get smart or die dumb!

dajte i meni malo tog optimizma... loshe mi je za medalju, ali zavrshni rachun je zavrshi rachun i mora da bude gotov juche, a zahvaljujuci nashem dragom pametnom knjigovodji mi smo tek na pola... umrecu mlada...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

e ako i ovde predjete na politiku, onda ode sve kurac, i ovako ste zatrovali ovaj forum onim bolesnim politickim topicima!

@topic

Naspavao se, bas onako lepo. Kupio juceR novi mob, sada neki has, pa u skolu :). Danas laganica, petak \o/

Edited by KingLui[FOG]

skipper.jpg

The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train.

Zavrsio ucenje , predavanje free dan pa nema sanse da blejim kuci !!!!!11oneone

@ Unkind

Dobrodoshao u klub :)))

Josh samo gips i gg :)

Edited by Malatrolapunakontrolora

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

idem kuci da se komiram...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Mohi,ti se usudjujesh da meni zameras na grupisanju neistomisljenika a ti si me prvi pogrdno nazvao velikosrbinom,jer ne postujem djindjica.U kom ti to,zatucanom,crno belom svetu zivis kada ne postoji vise gradjanskih opcija nego si odmah kalabic ako ne ljubish zoranovu ikonu ili kazesh nesto drugacije.A sto se tice udubljivanja,za razliku od tebe,ja ne zivim u stanu na dedinju...

Jedno je gradjanska opcija i argumentovano kritikovanje, a sasvim drugo da ides okolo kao dzangrizavi deda i da u bradu mrmljas nesto u stilu "mater oca djidjic prodo srbiju oca mater a sad ulica po njemu jebem spisak pisam usta" ....

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Nego u getu,prakticno,u kakvom zivi 80 posto ljudi ove zemlje,tako da imam mnogo realnije poglede od tvog salonskog filozofiranja.I btw,nisam ti ja vudu ili dei da diskutujesh na istom nivou kocijasa.Evoluiraj.

Blago meni ne zivis ti u getu vec na selu. Inace pricao sam sa dekijem i milicem vezano za kraj i oni nisu imali pola sranja/kriminala i sl u osnovnoj koje sam ja imao tako da stfu ...

ok, blago meni, ja zivim na selu.ali ti zivish u gradu pa i dalje nosem oresh po stolu...eto naucio sam od tebe da koristim diskvalifikacije

i btw kada si ti mohi zavrshio osnovnu i u kakvoj okolini zivish sada?kakve veze ima to u kakvoj si skoli bio pre sedam, osam godina? i ja sam delio klupu sa katarinom radivojevic, pa ne jebem primabalerine na sceni Rasha Plaovic. kakve veze ima to sa kojom si decom bio u osnovnoj, i ko se sa kim jebao na velikom odmoru posle fizickog... od onoga sto te sada okruzuje i zbog cega imash takvo nazovi proevropsko, gradjansko misljenje o pozeljnom poretku stvari, a u stvari zatucano mishljenje koje pokazuju samo samodovoljni, egocentrichni ljudi bez trunke kriticnosti izolovani u svojim svetovima koji ne bi preziveli ni pet minuta kada bi morali da zive kao 80% ljudi ove drzave

Edited by iguana

Tooo igi toooo :]

Po ljudima iz osnovne zakljucujem u kakvom kraju zhivim a to je mahom ekipa iz rakovice posto sam na granici izmedju dedinja i rakovice tj kriminal poprilicno razvijen. A ti si realno prokomentarisao moj lagodan zhivot na dedinju.

Drugo do tog posla i te plate sam sam dosao posto od neke 18te-19te ne zhivim sa matorcima i ne uzimam dinara od njih tako da sam poprilichno iskusio bezparicu i vise nego tih tvojih famoznih 80% posto stanovnistva.

I tako, fascinantno je kolko pogresno mishljenje imas o meni, a i tolko gneva prema meni dok ja samo zhelim da prestanesh sa tim "dokazivanjem" svog srBstva posto ti ne prilici, al jbg ponela te moda.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...