AlexG Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Naporan dan.......sastanci, jurnjava jutros, dostaposla, pa ponovo sastanak.....odoh da pajkim......laku noc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 ceo dan se smarao u skoli al vredelo je, dosao gajbi zblejao malo sa ortakom sad malo kompa pa na kunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Ajd :( Ne da cu da se napijem onda ;) ako ne budes zvao-sisa si bio sam do vajata i nije nesto. :| verovatno ti je ukus udario u glavu, pa sad buncas. vajat rula rula rula http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 htedoh da se izakcijam večeras al je možda bolje što nisam. znam da su sinoc radikali tamo imali miting i bila je bas bas guzva. prolazila ja.. ni da se javiš :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 ^jesi ti bio vodja mitinga radikala limsesha,znam da zhivish tamo http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 jbt vrat me ubija ne znam vishe shta da radim :(((( ne znam dal je do toga shto sam se neshto isteglio, od promaje ili do jastuka .. al vetj 20h mi je ukochen poludetju :/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 bejah na fudbalu lupo slot i tako do jaja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Bleja po gradu sa drustvom , sad se vratio pa opet za jedno par sati... Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 @Maude Popij diklofenak, ako te od toga ne popusti bar malo, onda idi kod lekara, jebga. @Topik Poceo americki idol, ou jea. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 stigoh. znachi, lik pored mene u avionu - srbin. znachi hvala Bogu da sretnem nekog naseg. zivi u usa vec 40 godina. ja reko neki gosa chovek, "zlatne jase, kozne chuke" (Ajs tm). posle 2 sata leta - lik se olesio od pica. poceo da mi prica kako je kad je bio u mojim godinama "obrtao" po 3 shvabice dnevno u shvajcarskoj i te budalastine. popunjavamo sat vremena pred sletanje formulare i mene bude da ih popunim i ja reko ovaj se otreznio, a ovaj pokusava da popuni formular NE MOZE KOCKICU predvidjenu za slovo DA UBODE. "nece pise ova olovka - boli me kurac neka popune oni tamo" doziva stjuardesu "ich mochte whisky bitte schon" :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 bio kod devojke... dosao qci, sad download, pa koma.. sutra konacno ne moram da ustanem rano Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Jako zajebana noc iza mene. Stravican kosmar sam imao, jos uvek cujem zvukove i trzam se. Ne mogu opisati koliko je realno bilo...uzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 ja sam sanjao da neka riba hoce da me rokne sachmarom, do toga je vodio naravno chitav splet dogadjaja ali me mrzi sad a kucam;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Ma ajde da sam ja sanjao vampire, azdaje, robote, terminatore, djavole i statijaznam.....mene je celu noc terorisalo zlo koje ne vidim, samo osecam prisustvo i cujem poneki zvuk....kako je to moj mozak smislio nije mi jasno.....brrrrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 ako ne budes zvao-sisa si Zato se zovem Gojko :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Ma ajde da sam ja sanjao vampire, azdaje, robote, terminatore, djavole i statijaznam.....mene je celu noc terorisalo zlo koje ne vidim, samo osecam prisustvo i cujem poneki zvuk....kako je to moj mozak smislio nije mi jasno.....brrrrrr savest, zgreshio si enshto;)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 zivi u usa vec 40 godina. ja reko neki gosa chovek, "zlatne jase, kozne chuke" (Ajs tm). posle 2 sata leta - lik se olesio od pica. kako meni idu na kurac ti matorci koji ne znaju da drže piće, čudo jedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 vec mi je muka od ucenja i ustajanja u zoru, a tek se zavrsio prvi semestar : (( ide mi se na skijanje..nene, ide mi se na more..aaa ide mi se bilo gde I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Pa idi negde, zavrshila si svoje ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 ^ najbolje da sam zavrsila, to je tek pocetak : )) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Moj moto je da chim uradim bar 1/4 nechega pravim pauzu. e da je bar chetvrtina u pitanju ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 pa nisam ja mislila pauzu da odem negde u smisli da izadjem nego da odem npr na skijanje na nedelju dana, za to nemam vremena jos uvek, al ono, bice.. I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Pa da, na to sam i ja mislio Ako si gledala kamiondzije, kada Jare odgovara istoriju, kazhe 2 rechenice i pita profu"Jel mozhe pauza, pola sata, da prilegnem malo" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 pa nisam ja mislila pauzu da odem negde u smisli da izadjem nego da odem npr na skijanje na nedelju dana, za to nemam vremena jos uvek, al ono, bice..devojko,ljudi na fakultetu nemaju socijalni zivot.:(...ko se knjige lati,od knjige i umire. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 araghh raspadam se.... joj josh sat vremena i moram da zavrshim ovo sranje... :( ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts