Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ustao..

moram da jurim potpis, neki kreten profa...

taj koji me je oborio [:D]

inace, veceras kod devojcice.. jubilej...

mmmm [^]

osim toga, resio da krenem da strebam AutoCAD, samo sto nikako da realizujem to :\

umesto autocada, sinoc sam cepao diabla [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

uchinila sam jedno dobro delo danas... poklonila sam koleZi kondom, da malo sa rechi predje na dela... :o)))

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

E sva sam cuo al ovo ... znaci kolko moze CD rezac da kosta sad? 20e top ... :)

na svom qtjishtu iam dvd rezach..

a na ovom skrnavom nemam nishta..

:skenj:

@topiK..

kanim se da uchim..al mi nekako def ne ide..u petak sistematika ptica i sisara, ako ne polozhim..usrala sam ceo praktichni iz hordata..zanimaciji nikad kraja..

aj zdravo..

Probudio me neki lik sada, zaglavio sam nocas na nekom CS-u ... Bilo fino, smejali smo se koliki smo nubzori u odnosu na vreme kada se djuskalo konstantno :)

Josh malko pa cu da zavrshim skidanje SiN-a, a usput sam stavio i neke LucasArts-ove avanturice da se skidaju (Monkey Island, Grim Fandango...), chisto da se podsetim starih dana :)

Probudio me neki lik sada, zaglavio sam nocas na nekom CS-u ... Bilo fino, smejali smo se koliki smo nubzori u odnosu na vreme kada se djuskalo konstantno :)

Josh malko pa cu da zavrshim skidanje SiN-a, a usput sam stavio i neke LucasArts-ove avanturice da se skidaju (Monkey Island, Grim Fandango...), chisto da se podsetim starih dana :)

lal, igrao sam pre 2-3 mes grimfandango... posle nekih 6-7 dina [:D]

samo mi je neshto bilo izbagovano, mozda zbog xp`a... :/

inache... sad sam odgledao trinaestu epizodu death note`a ... lele kolko je dobra

znaci death note se popeo na listu od top 15 anime`a :)))

go go:D

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

jbt poslednjih 15 godina jedino shto sam od bolesti navlachio je bila upala grla i shto je najgore uvek mi se ponovi isti scenario. prvi dan grlo, drugi dan grlo + temp, tretji dan grlo + sinusi, chetvrti dan sinusi. e sad fora je u tome shto mi sinusi toliko luche da se davim u shlajmu .. moratju da nabavim onaj mali usisivach da bih ubrzao proces jel mi se vishe penje na rac ovo iskashljavanje.

i sve me nadje to bash sada kad sam krenuo sa nekim odlukama. bash sam baksuz :/

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

megacim do rakovice i nazad, bespotrebno. i još je neko opsadno stanje ovde, ne znam ko ima miting u areni, al gužva je i autobusi čudno idu, nema ih pa naiđe pet komada, kao da murija negde zatvara saobraćaj pa pušta sve odjednom..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...