Stator Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Bio na treningu posle ejdno cirka mesec dana, bogami bilo zajebano... Sada malo da izbleim pa na kunt sutra se uci od rane zore :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Skinuo sam Flatout 2, koje ludilo zezanje, realistična fizika, fenomenalna grafika, 1280x1024, u pozadini metal a krljamo se kolima! Jea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 neplanirano se napio od becksa malopre.sad cud a spavaaaam.samo da jos malo ispostujem http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 sutra u usa Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 sutra u usa srecan put!!! pisi kad stignes http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Ortak se zadrzo u novom sadu sad moram do splava dok on nedodje,bedak ali bar cu moci da nalivam guarana for free Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 sutra u usa good lick! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 sutra u usa GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Smorio se na splavu pricao sa mackom i gledo matrix.Ortak sad našo da raskida sa ribom pa doso tek u 4 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Sinoć sam se prehladio a noćas krenuo da me boli zub, jedini nepopravljen na toj vilici. Oka nisam sklopio, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 ustao.. moram da jurim potpis, neki kreten profa... taj koji me je oborio inace, veceras kod devojcice.. jubilej... mmmm osim toga, resio da krenem da strebam AutoCAD, samo sto nikako da realizujem to :\ umesto autocada, sinoc sam cepao diabla Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 uchinila sam jedno dobro delo danas... poklonila sam koleZi kondom, da malo sa rechi predje na dela... :o))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 E sva sam cuo al ovo ... znaci kolko moze CD rezac da kosta sad? 20e top ... :) na svom qtjishtu iam dvd rezach.. a na ovom skrnavom nemam nishta.. :skenj: @topiK.. kanim se da uchim..al mi nekako def ne ide..u petak sistematika ptica i sisara, ako ne polozhim..usrala sam ceo praktichni iz hordata..zanimaciji nikad kraja.. aj zdravo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axe_of_Blood Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Hehehe mok prvi post u pricajte topic-u... Sad ustao u 9 trebao da idem kod zubara ali ispostavilo se da sam se bezveze probudio jer i sutra trebam neshto otic kupit u grad pa kazhe majka ajd sutra cesh da ne idesh dva puta...:( Ali iskreno lepo se osecam kad se ovako rano probudim.. :))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Ustao u jebenih 7 sati, bio na operaciji zuba, zesci smor jbt, kako je gadno... Sad menjam neke obloge, smor zesci :). The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Ustao u jebenih 7 sati, bio na operaciji zuba, zesci smor jbt, kako je gadno... Sad menjam neke obloge, smor zesci :). Brate jel bolelo? Moram i ja ove ili sledece nedelje... Uzhas! @topic Sad sam se oshishao, odoh da se isutshiram i onda /school Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Probudio me neki lik sada, zaglavio sam nocas na nekom CS-u ... Bilo fino, smejali smo se koliki smo nubzori u odnosu na vreme kada se djuskalo konstantno :) Josh malko pa cu da zavrshim skidanje SiN-a, a usput sam stavio i neke LucasArts-ove avanturice da se skidaju (Monkey Island, Grim Fandango...), chisto da se podsetim starih dana :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Probudio me neki lik sada, zaglavio sam nocas na nekom CS-u ... Bilo fino, smejali smo se koliki smo nubzori u odnosu na vreme kada se djuskalo konstantno :) Josh malko pa cu da zavrshim skidanje SiN-a, a usput sam stavio i neke LucasArts-ove avanturice da se skidaju (Monkey Island, Grim Fandango...), chisto da se podsetim starih dana :) lal, igrao sam pre 2-3 mes grimfandango... posle nekih 6-7 dina samo mi je neshto bilo izbagovano, mozda zbog xp`a... :/ inache... sad sam odgledao trinaestu epizodu death note`a ... lele kolko je dobra znaci death note se popeo na listu od top 15 anime`a :))) go go:D ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 jbt poslednjih 15 godina jedino shto sam od bolesti navlachio je bila upala grla i shto je najgore uvek mi se ponovi isti scenario. prvi dan grlo, drugi dan grlo + temp, tretji dan grlo + sinusi, chetvrti dan sinusi. e sad fora je u tome shto mi sinusi toliko luche da se davim u shlajmu .. moratju da nabavim onaj mali usisivach da bih ubrzao proces jel mi se vishe penje na rac ovo iskashljavanje. i sve me nadje to bash sada kad sam krenuo sa nekim odlukama. bash sam baksuz :/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 zaspao sam u pet, digao posle 1. prezirem sebe ovakvim danima. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 same here s tim sto sam se probudio a grlo crveno bash bash gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 nadam se da ce te brzo proci kao sto je mene. Pustio sam neki mid-tempo set, kupio litar koce, uzeo olovku da zavrshim neki crtez i djuskam u stolici istovremeno It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Dobio Pasoš za bolji život u sanducetu Sad cu imati bolji zivot EXTRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 megacim do rakovice i nazad, bespotrebno. i još je neko opsadno stanje ovde, ne znam ko ima miting u areni, al gužva je i autobusi čudno idu, nema ih pa naiđe pet komada, kao da murija negde zatvara saobraćaj pa pušta sve odjednom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 cimao se nesto oko last.fm-a i pizdim sto ne mogu da ubacim u signu : osim toga.. kontam da li da ucim, ili spavam... mislim da cu spavati Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts