ch1zra Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 ma tako je sestro. ti kapiram da primenjujesh andol kao kontracepciju. ono drzhish ga izmedju kolena ahaha.. faking prajsles... jebote, otkad se nisam ovako slatko ismejao... doduse, znam.. od prosle nedelje, al nebitno, svejedno sam se izvristao od smeha Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 ne samo to. imaju neke sa (eh sad tju mozhda lupiti) devijacijom materice koje ne smeju iz ko zna kojih razloga da ih piju i neke sa pojachanom koncentracijom nekih tamo hormona koji dal eliminishu delovanje pilule ili loshe reaguju sa njom. u svakom sluchaju procenat takvih osoba je mali, al opet i takve nalete :) zato najbolje se ode kod lekara i radi se test za koje pilule su najbolje za vas i koje 100% mozhete da pijete bez ikakvih poremetjaja. ma tako je sestro. ti kapiram da primenjujesh andol kao kontracepciju. ono drzhish ga izmedju kolena E ima neshto tako. Vadi se krv u svakom sluchaju da se vidi dal riba sme da uzima ili ne i koje. A i zavisi i od toga koliko riba ima godina, jer za razlichito doba idu razlichite tablete Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 a chekaj shto mi ovo prichamo kad sve to znamo lal btw ko je spomenuo spiralu ona se ne preporuchuje zhenama koje nisu rodile, a i procenat zashtite je 75% tako da ne znam chemu to sluzhi. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 pa ako mozda hocesh da zatrudni. pa kao niss siguran,milsish, a ustvari bole te qrac;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 neshto kao rulet :) ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 jedino shto treba da znash je da KUCA UVEK DOBIJA;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Jebote oni vetj izbacuju kondome u spreju a ja josh nisam probao ni ove, trenutno, aktuelne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 sajro, teh thread killer... [bowdown] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Jebote oni vetj izbacuju kondome u spreju a ja josh nisam probao ni ove, trenutno, aktuelne! ! :'( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Jebote oni vetj izbacuju kondome u spreju a ja josh nisam probao ni ove, trenutno, aktuelne! cccc lol nub ee secam se kada smo ih mi prvi put probali u 2 osnovne :) Doduse nismo skapirali cemu tacno sluze ali smo skapirali da su bolji od balona kada ih napunis vodom :) pa smo jurili devojcice sa tim po skoli dok nas nije pwnovala uciteljica :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Opushteno, ja sam ti zatishije pred buru.. stagniram, ali zato kada krenem, prcatju vishe nego vi svi zajedno! =))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 jel to kao neka pricha kosmichka pravda ili balans u univerzumu :) ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Zapravo ovo jeste edukativan topik, da se ne bi nekom desilo da mu riba kaze da je Rapten-K antibebi pilula.A desavalo se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 pa dobro... manje vise svi koji imaju devojke pocinju da se interesuju oko tih stvari pre nego sto zaista zatrebaju (a jebga, pre ili kasnije, uvek nekako zatrebaju)... tako da kontam da ako neko proguta pricu o raptenu... pa moze da proguta i rapten, cisto da ne zakaci pasuljka... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Zanima me.Situacija, devojka guta rapten i kaze vam da je antibebi pilula.Koliko vas bi se setilo da proveri da li je zaista tako?Koliko vas bi poverovalo jer, o radosti, nije vam potreban kondom? Ajde iskreno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 pa, pitao bi koje koristi... za pocetak.. posle bi je naterao da potpise da me oslobadja svih odgovornosti Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 a chekaj shto mi ovo prichamo kad sve to znamo lal btw ko je spomenuo spiralu ona se ne preporuchuje zhenama koje nisu rodile, a i procenat zashtite je 75% tako da ne znam chemu to sluzhi. zato shto ostali sa topica nemaju pojma koliko vidim, pa chisto da uputimo ljude. spirala je passe Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 meshanje antibebi pilula i antibiotika - chuo sam da se medjusopbno ponishtavaju efekti mishljenja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 antibiotici smanjuju dejstvo pilule pa je preporucljivo koristiti i neki drugi vid zastite u tom slucaju..mada ono, sex sa ribom na antibioticima ne bi bas preporucila : )) Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 meshanje antibebi pilula i antibiotika - chuo sam da se medjusopbno ponishtavaju efekti mishljenja? zavisi od organizma do organizma. jedna pilula antibiotika smanjuje za ~5%, 2 pilule antibiotika za ~15%, 3 pilule ~40%. shto usushtini znachi da ako zabada antibiotike kao terapiju sigurno antibebi tje biti ponishtena. ako je zabola jedan antibiotik kao preventivu mozhe da bude nishta. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 pa maude ti si postao jos i farmaceut , samo da ne stavis kurton :)))) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 A da ne govorimo da prvi put cujem da neko uzima jedan antibiotik preventivno. Svasta. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Drale, Bole ti rekao da nisi najpametniji. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Moja keva je redovno pod lekovima, bolesna - ne bolesna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Kesa od leba je zakon, ako se nema para za "prave" kondome Ahaha a gde bash od hleba!? A mrvice te ne zhuljaju? P.S. Vrati avatar, ovaj me plashi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts