Crash Override Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 (edited) Kontam da ce Durex odmah da izbaci Easy On Sprej :))). A ona devojcica na reklami ce sada (umesto da abci kondom) sa jednog kraja sobe da prska sprejom na drugi...i posto je Easy On nece da fula... Durex forever! Edited January 15, 2007 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 @ svi do sada:bacili ste nikad jace fore...rofl Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Nastavi molim te, jako nas zanima tvoje misljenje. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 @ tarzan:ja bi pogledao topik koji je laki okacio pre 2 dana da sam ti.... ziveo ti meni 100 godina Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 ma koji sprej, kakve bajke. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Boze mili pa nisam ja tebe hejtovao, taman posla, samo sam ti se zahvalio na tvojom uljudnom i nadasve inteligentnom postu. Nastavi molim te. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 i made my point.ziv bio decace! Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 I kako to da napunim vodom i da bacim sa zgrade? :( Sad isprskas glavu i skocis sa zgrade :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Da ne bude da sam se spustio na nivo nekih ljudi i pruzio samo glupi oftopik, takodje sam misljenja da je ideja nezahvalna u samom startu, em' je mnogo lakse nositi kondom uza se nego neki sprej, em je samo koriscenje zakomplikovano, a po cenu chega, verovatno vece sigurnosti, mada realno ni to ne mora da znaci...oh well, back to the drawing board Jedino sto mi pada na pamet, npr kada bi taj sprej postao obavezan deo usluge raznih ustanova, tipa kao peskir ili sapun, da ga ima svuda, to bi bilo mega...al' jbg tek je to nerealno, barem u ovom trenutku Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Provali ovo keve ti Stvarno ne znam ko ce ovo koristi... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Braate Nije mi bas bas ovo ovako izgledalo u mozgu, priznajem I ko se ovde podmazuje uopste [:D} Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Debeli kinez ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 @ svi do sada:bacili ste nikad jace fore...rofl 'tedoh ja ovo reći, ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 hmmm... gumenjak je gumenjak... lepo je pronalaziti nove korisne stvari... ali treba ipak gledati odnos korist-funkcionalnost. sto kaze narod ovde, ko ce jos da se cima da prska patku ravnomerno, ako moze da mu shibne kapche, i dere Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 "pilula za posle" je najboji izum ever, sve ostalo je diskutabilno =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 slazhem se... ali ne valja toliko chesto da se koristi... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 da, samo sto je sojkama frka.. ne smeju i guess vise od 1 na 6 meseci... ili tako nesto.. a i ono, to je bre neka otrovcina, cim ubija pasuljka Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanitarium Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Ma dajte ljudi... Danas retko ko koristi kondom a kamoli ce da izvadi sprej pa da prska po kiti (dotle napaljenost ima da ode)... Pa dobro ima ko oce.Realno cu probati i to (kad sam mogao droge,alkohol i laga ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 (edited) "pilula za posle" je najboji izum ever, sve ostalo je diskutabilno =o) Pa da, ali pogldeaj samo koliki su ti brkovi izrasli od njih :( Daj mi trial za BC dad daj daj :)))) @topic...sprej bi bio do jaja, osecam da bi imao mnogo vise upotreba od kondoma, koji je jedino mogao da se naduvava i puni vodom. Ovde vec ima mnogo interesantnijih primena. Na primer nasprejisete sebe po spolovilu a osobu partnerskog tipa po ustima da ne bi laprdala. Ili jos bolje naprskate se celi i tako depilirate. Ili Kad treba da perete sudove u ladnoj vodi.... ma idi. Edited January 16, 2007 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Ne daj mu kole opet ce da uzme zenskog lika i da se guzi po serveru :) Vec zamisljam scenu promuckas ga pocnes da prskas i ono aaaaaaaa ladno ladno ladno pogledas dole i ostali samo dugmici od ponosa :) I onda kazes ribi ma dobro mozemo mi kvalitetno vece da provedemo i pricajuci o tvojim novim sandalicama :) lal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 'tedoh ja ovo reći, ba Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted January 16, 2007 Author Report Share Posted January 16, 2007 komentari sa hnsa.. Ovo mi deluje nekako.... Prvo, promućka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 hns - hack and slash? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 citao sam i ja nesto o tome u novinama trebalo mi da bude dobro ... jbm li ga Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 JA NEKORISTIM PERVERTIVE NAJ BOLJE JE BEZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts