Jump to content

kondomi u spreju..

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

I kako to da napunim vodom i da bacim sa zgrade? :(

Sad isprskas glavu i skocis sa zgrade :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Da ne bude da sam se spustio na nivo nekih ljudi i pruzio samo glupi oftopik,

takodje sam misljenja da je ideja nezahvalna u samom startu, em' je mnogo lakse nositi kondom uza se nego neki sprej, em je samo koriscenje zakomplikovano, a po cenu chega, verovatno vece sigurnosti, mada realno ni to ne mora da znaci...oh well, back to the drawing board [:)]

Jedino sto mi pada na pamet, npr kada bi taj sprej postao obavezan deo usluge raznih ustanova, tipa kao peskir ili sapun, da ga ima svuda,

to bi bilo mega...al' jbg tek je to nerealno, barem u ovom trenutku [:)]

:-)

hmmm...

gumenjak je gumenjak...

lepo je pronalaziti nove korisne stvari... ali treba ipak gledati odnos korist-funkcionalnost.

sto kaze narod ovde, ko ce jos da se cima da prska patku ravnomerno, ako moze da mu shibne kapche, i dere [;)]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

"pilula za posle" je najboji izum ever, sve ostalo je diskutabilno =o)

Pa da, ali pogldeaj samo koliki su ti brkovi izrasli od njih :(

Daj mi trial za BC dad daj daj :))))

@topic...sprej bi bio do jaja, osecam da bi imao mnogo vise upotreba od kondoma, koji je jedino mogao da se naduvava i puni vodom. Ovde vec ima mnogo interesantnijih primena. Na primer nasprejisete sebe po spolovilu a osobu partnerskog tipa po ustima da ne bi laprdala. Ili jos bolje naprskate se celi i tako depilirate. Ili Kad treba da perete sudove u ladnoj vodi.... ma idi.

Edited by f4ts0

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ne daj mu kole opet ce da uzme zenskog lika i da se guzi po serveru :)

Vec zamisljam scenu promuckas ga pocnes da prskas i ono aaaaaaaa ladno ladno ladno pogledas dole i ostali samo dugmici od ponosa :) I onda kazes ribi ma dobro mozemo mi kvalitetno vece da provedemo i pricajuci o tvojim novim sandalicama :) lal