Spils Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 kako je strashno ovaj zabo terija u glavu jebote...ja sam kontao da je mrtav 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 /me 2. Šta sve prežive ljudi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 ali covek je posle svega ostao sat vremena u bolnici (dok se nije osvestio) i odmah je otisao da proslavi titulu sa saigracima. svaka cast coveku, mislio sam da ga ceka duuuga pauza, medjutim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 26, 2007 Author Report Share Posted February 26, 2007 Lampard je prosao gore od Terija hehehehe :)))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 (edited) Sta uradi ovaj mancester u sred Liverpula ? nije mi jasno Edited March 3, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Sta uradi ovaj mancester u sred Liverpula ? nije mi jasno pa reci sta uradi, za nas neobavestene Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 POBEDIO Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 Chetu Alexa Fergusona je otprilike hiljaditi put ove sezone pogledala fortuna,posto su se provukli svetski,otprilike su videli sesnaesterac Liverpula na svakih pola sata,a ironija zivota je da je O Shea dao gol a nije bio ni u planu da udje nego se stochar Runi povredio i ovaj ga zamenio...jebo mater koliko imaju srece ove godine... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Katastrofa... Nisu pisnuli celu tekmu a u 92. uvališe otpadak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Hoce neko da mi objasni kako je tupavi bole jankovic uspeo da da 9 komada u primeri?! Ni u pasulj ligi nije dao toliko. fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 8, 2007 Author Report Share Posted March 8, 2007 poznata je chinjenica da mnogi igrachi jednostavno napreduju kad odu iz pasulj lige,a nakon bljeska u doticnoj oni stagniraju duuuuugo,sve dok konacno ne odu da pokazu svoj talenat,gde ih nece kinjiti glupi polutreneri... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Real je imao srece shto su oni krenuli sa centra, ukrali su barem 3 sekunde Makaay-u 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 zaboravih da pomenem katastrofu u nedelju, west ham totenhem 3-4, poluvreme 2-0, pa u 88. zamora 3-2 i onda u 90. berbatov za 3-3 pa onda 5. minut nadoknade (iako je sudija produzio samo 4.) 3-4 !!! SOK UTAKMICA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Barsa Real Prvih 30 min ne moze biti bolja igra 2:2.Steta sto moram da idem :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) Svi su odlicno igrali bar u prvom poluvremenu. Ja cu zaliti do kraja zivota sto nisam odgledo drugo poluvreme :( Edited March 11, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 Stijo jbt,Robinjo je tata,samo sto je vise isfrustriran,inace,sjajna tekma je bila,ali vala bash bash,iako jeste da je penal bio ali misljenja sam da nije morao Olegeru tada da da zuti karton... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 INTER 2:1 MILAN HAHAAH !! :) EVO NAMA TITULE o5 mozda bi bilo i 3:1 da je ovaj debilni sudija sudio penal,nad ibrahimovicem u prvom polu vremenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 da inter ne uzme ove sezone titulu, bila bi sramota. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Jesi to čuo od Smiljanića? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) Realno ovo godine Barsa veliku srecu i kenjalo ih je dok nisu ispali ako ali jeboga to je sastavni deo svakog takmicenja pa i fudbala. a da i mesi je dokazao koliko nema pojma da igra. Edited March 12, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Jesi to čuo od Smiljanića? :) naravno, ipak on ucutkuje starije od sebe, realno je faca momak 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Realno ovo godine Barsa veliku srecu i kenjalo ih je dok nisu ispali ako ali jeboga to je sastavni deo svakog takmicenja pa i fudbala. a da i mesi je dokazao koliko nema pojma da igra. ovaj weasel mnogo brzo menja misljenje . do pre 2 dana bilo "ronaldinjo barsa rajkad messi"-mega giga zvezde , a sad odjednom nemaju pojma :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) To je bili satiricna ali bas.Ne znam kako bi za nekog ko je dao 3 gola i spasao barsu mogo da kazem da nema pojma. Za rajkarda sam samo promeni misljenje mislio sam da je prosecan trener a ustvaru je gori i od toga. Edited March 12, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 malopre mi drugar kaze da je vec 23000 karata prodato za portugal, kaze cuo na SOSu. jel zna neko nesto o ovome ? i da li je krenula prodaja karata? hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 nije krenula prodaja vec je pola kapaciteta trebovano gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts