Buda_ Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Ja mislim da bi vi lepo trebali jedan drugog da stavite na ignore i da mi lepo nastavimo sa pričom o fudbalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 ima i Rajkard muda da ubaci klince, tako da to ne moze biti najvazniji kriterijum...(u nedelju za Milan postigao gol cim je usao neki klinac na "P"-nije Pato:)) pa da ali se za te klince vec znalo da su kao mega talenat bice naj naj pa ih on ubaci :D dok je ovaj uzeo anrija koji nije ni igrao u juveu tako je i sa ostalima ne znam sad odakle je dosao persi fabregas iz barse valjda ? kao nisu dobri jes kurac :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 12, 2008 Author Report Share Posted February 12, 2008 i opet,ja Fergusona nigde ne zovem Fergi,recimo.To si opet ti zamislio.Ali nebitno. I slazem se sa kalimerom.Ubacuje Krkica i Dos Santosa zato sto se znalo da su brutalni,a pitaj ga zasto je Fabregas dosao u Arsenal iz Barse :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 (edited) i za Fabregasa se znalo da je talenat jer je bio prvi strealc na svetskom prvenstvu do 17god., dok je igrao za Barsu. Barsa ga nije prodala, jer sa 16 god on nije mogao da ima profesionalan ugovor (u Spaniji, al Engleskoj je mogao) tako da je mogao da bira gde zeli da nastavi karijeru. Isto tako se zna i za Meridu (17g-isto dosao iz Barselone) da je talenat, iako ja mislim da nije odigrao nijedan mec za prvi tim Arsenala. A sto se tice Krkica, Santosa, Mesija itd naravno svi su morali da se dokazu da bi zaigrali za prvi tim, kao sto je slucaj sa Bendtnerom i ekipom (tj. niko ko je doveden kao tinejdzer nije odamh zaigrao za prvi tim vec se prvo nametnuo) edit: samo da se ogradim, ne pokusavam da dokazem da je Rajkard bolji od Vengera ili nesto slicno... Edited February 12, 2008 by bojinho u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 realno ce vela sabijati u ARSI sledece sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 ^ slazem se (u nedelju za Milan postigao gol cim je usao neki klinac na "P"-nije Pato:)) Paloschi :) u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 da, brutalan je gol dao, nisam mogao da verujem... realno onaj budja djilardino ne bi ni potrefio loptu. Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 dok je ovaj uzeo anrija koji nije ni igrao u juveu pa sad ispade kao da anri nije igrao nigde pre juventusa. Svi zaboravljaju kako je on odlichno igrao u Monaku (gde mu je trener bio Arsen Wenger) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 (edited) to je bio pakleni tandem monaka anri-trezege..dali su hiljadu golova.. cela ova pricha nema smisla, mislim jbt aj da krenemo samo od budzeta, pa od startne situacije - gde vecina ljudi koja prati fudbal pocetkom septembra 2007 kaze `ma arsa ce se boriti za 4to mesto koji je to napad adebajor,spori crnac, bendtner nikad cuo, van persi onako, eduardo nikako..odbrana klimava..` itd.. a onda pogledas konkurentske timove pre svega manutd i celzi pogledas njihovu potrosnju, njihova imena - znaci sve su mahom!* poznati dokazani formirani igraci koje celzi/manutd samo otkupi za puno para - (maluda,tevez, hargrivs(rupa, ali skupa),anjelka..) dok arsen ni za jednog coveka ne da preko 10 mil..a onda mu objasni da je on najbolji i iz njega izvuce 150 odsto mogucnosti..i arsenal prvi:D i sto je najbitnije od cele te skupine crnaca i mladih diletanata on napravi EKIPU i to ekipu koja sabija i igra lep napadacki fudbal..mozda i ponajbolji u evropi kad su svi na okupu.. znaci u redu postujem ja fergija i murinja i sve njhove trofeje (rajkarada nikako ne postujem:) ali arsen je arsen i njegov fudbal se mora postovati vishe..:) i u redu je to sto ima manje trofeja dokle god on igra fer, lep, fensi, ofanziva, nema stekanja fudbal uvek cu ga gotiviti i uzivati u gledanju arsenala..po meni je sranje da ti osvojis ls a igras ko neka picka (milan ili celzi u pokusaju) de se stekas i cekas tudju gresku..mislim i to je za respekt, pobedi se u zube ne gleda..ali ipak jebes ti to..to je ruzan fudbal..nije neko uzivanje u tome.. fergusonova ekipa iz 99 je bila dojaja i igrala je lepo..ovo sad je one man army..jedan sraf(kristijano) kad bi otpao neverujem da bi to tako lepo funkcionisalo..posto runi i tevke nekako `lebde` p.s. skracenice su zakon kad pises dug post. jebes i pravopis i srpski jezik.. p.s.2 u italiji su se nesto istripovali sa forsiranjem mladih igraca u zadnje vreme..juve ima one nocerina i paladina a inter balotelija..i jos sad taj milanov.. Edited February 13, 2008 by GibanicA 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 simon majstorchina dva komada dao ;)) Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Stvarno mi je zao ovog Ronalda, kolko se covek ispovredjivao u karijeri strasno... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 da bas mi ga je zao jebe dobre picke i ima milione evra :D sto ti ga je zao sam je kriv za povrede..... Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 kako je sam kriv majke ti? kriv je italijanski fudbal sto se kolju..stvarno bedak..verovatno kraj karijere za debelog.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Zao mi je zato sto je bio igracina do povrede i vidi se da voli fudbal a ne da samo ide za parama... Imao je dosta comebackova ali ne verujem da ce se vise vratiti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 da je voleo fudbal sto nije ostao u brazilu :D pa ne debeli se sam ugojio zato se i ispovredjivao ko ga jebe Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 samo ne znam kako se bajern nasao na toj listi.. a i zar nije roma u raspadu? finansijskom.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Boze kako ne znas?Pa Bajern je uvek bio bogat klub,a za Romu je i meni malo nejasno Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 brate jes bogat ali godina bez lige sampiona? a i mislio sam da nije TOLIKO bogat..mislim da moze da se meri tu sa ovim ostalima.. ko zna kakvo je to istrazivanje,jebiga.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 revenue je prihod, dakle to su klubovi sa najvecim prihodom shto ne mora da znachi ni da su najbogatiji niti da su ostvarili najveci profit :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 (edited) bravo lemane majmune. arsenal nikakav.hojt,traore...rupe. p.s. nani je cigan Edited February 16, 2008 by siniSter Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Hahaha, samo cu se nasmejati, odlicno je Arsen postavio igru :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Pored onih silnih povreda u Arsenalu i ocekivala se lagana pobeda man utda,ne znam sta se iscudjavate tu :) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 e da putuj rafa putuj :)) Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Kakva igracka i trenerska lekcija Manchestera, trebala je biti bar petarda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts