Jack-O-Lantern Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 uh.. bane je potpisao ugovor na ne znam koliko godina u kom je klauzula da bude standardni prvotimac. hvala i dovidjenja. Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 ako ta klauzula i postoji imaju je samo lampard i teri.. svi ostali su u celziju promenljiva roba.. a Rajkovic? kolko ce on da se kali u PSV? inace za njega mi je ortak reko da je trenirao s njim i da je stariji bar 3 godine od onoga sto pise.a pise valjda da je 89 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 uh.. bane je potpisao ugovor na ne znam koliko godina u kom je klauzula da bude standardni prvotimac. hvala i dovidjenja. da brate, i to. si lud bre, gde moze neko u celziju da dobije takav ugovor? sumnjam da ga iko ima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 uh.. bane je potpisao ugovor na ne znam koliko godina u kom je klauzula da bude standardni prvotimac. hvala i dovidjenja. ma lol :) a sto se tice baneta, mislim da ce ipak igrati na poziciji fereire, tu su gadno tanki :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 joj, kako me nervirate. ajde, vi ste svi pametni, ja sam glupav. i 93 je godishte, ide sa mojom malo sestrom u razred. planira da upishe gimnaziju. Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 Jackov cale je odveo Baneta iz SM u Ofk,tako da mislim da on moze da vam kaze kako je :) A Rajkovic je 89,nije on iz Nigerije pa ko West da 6 puta slavi 27mi rodjendan :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 ode kacar u hertu! izgleda 3mil evra, sasvim pristojno!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 OMG o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 3m evra..decko iz msl iz nenajboljeg kluba.. svaka cast bati kankanu kako ga je uvalio.. vojvodina za zimski pr rok nabacila oko 4,5 m evra.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 da, bas im svaka chast, nas najbolji igrach se proda za 3, dok komsije prodaju eduarda za 12 i corluku za 14, koji smo biznismeni 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 brate iz dinama..koji je tamo najbolji i najveci..ko nama zvezda s tim sto su i eduardo i corluka kidali za A rep.. gde kacar jos nije poceo.. + znamo da englezi vole da daju puno para:) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 pa i kod nas su najbolji i najveci zvezda i partizan, pa ode rukavina za 3 ili kolko vec..smeshni smo realno 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 pa i kod nas su najbolji i najveci zvezda i partizan, pa ode rukavina za 3 ili kolko vec..smeshni smo realno shto je najgore te pare su esencijalne da se podmire neki ljudi i shta ostane klubu ostalo. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Sto se tice Kacara, iako je iz Vojvodine, bolji je od velike vecine igraca u celoj ligi, najbolji je strelac jesenjeg dela zajedno sa Joveticem, moze da igra svuda, mislim da nije mnogo 3milki za njega, Babovic je za iste pare otisao u Nant, Dinanamo je nudio 4 mil (ali su posle lekarskog pregleda odustali, valjda nece i Nemci). Mozda Vosa uzme i vise od 4.5mil ako prodaju Pekarica do kraja roka. u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 ja ne znam kako mozete da kazete da je neko dobar igrac ako odigra dobro pola sezone...!? taj Kacar ima koliko?22 dine?Gde je bio do sad?Nije se culo bre za njega...sad usao malo u formu,i sad je igrac od 3milke... nece se taj naigrati u Herti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 ljudi bre u pravu je Pera,proslo je vreme kad su se peglali basnoslovni transferi za Drulica/Stankovica/Pericu i kompaniju,sad prodamo Zhigu za 6 milki,a ono 3 ide menadzeru,smesno jebote,pogledajte sta blesavi Mamic radi i realno mozemo da zaplacemo samo... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 ja ne znam kako mozete da kazete da je neko dobar igrac ako odigra dobro pola sezone...!? taj Kacar ima koliko?22 dine?Gde je bio do sad?Nije se culo bre za njega...sad usao malo u formu,i sad je igrac od 3milke... nece se taj naigrati u Herti... apsolutno. mada, taj kacar ima i kao neke utakmice u mladoj, ali ipak, po meni, ni to nije dovoljno da bi se za nekog igraca na osnovu jednog prvenstvra za malde i polosezojne dalo 3mil evra. ako vec poredimo sa hrvatima, dudu igra covek vec 3 godine konstantno, non stop je najbolji strelac lige, najbolji igrac u reprezentaciji i otisao je iz dinama sa 24. godine, znaci, vec formiran igrac. dok je corluka, iako mladji, isto tako igrao 2. sezone, kao zmaj i dokazao se u reprezentaciji. evo vidite kako cekaju luku, znaju da mogu jos vise da dobiju ako sacekaju godinu dana. svaka cast na potezima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 pa zato i kazem da smo smeshni, zinulo nam pare za milion-dva 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 (edited) opekli su se na zigi i vesthemu..izgubili dosta kesha.za svega pola godine sad vise niko nece da rizikuje..pogotovu taj bata koji oce samo da zaradi p.s. ne znam jel neko gleda atletiko real..ovo je za smeh real se pretplatio na srecu i kenjanje do maksimuma..aguero,mota, forlan..precka stativa,sanse, melje ih atletiko..i onda neki otpadak iz korne i real vodi 2-0..katastrofa.. Edited January 20, 2008 by GibanicA 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 sere ih maksimalno zadnjih par kola,ali im skidam kapu,i njima i Shusteru i Peri gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 (edited) da..govorili smo da shuster ne zna al sad moramo pojesti sva govna koja smo posrali.. sto bi reko jedan nas politichar:) mnogo se dobro brane..ako povedu to je kraj.. samo mogu iz kontre da dodaju jos koji Edited January 20, 2008 by GibanicA 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 eej ljudi su dobili barsu i atletiko madrid u gostima! svaka jebena cast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 bas mi zao shto sam opet bio u pravu 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Osim igrača , trenera, funkcionera i kriminalaca u tom lancu nalaze se danas istaknuti biznismeni ali i mnogo političara. ti onda nisi dobro prochitao txt. naravno da su svi prljavi .. chak i ako nishta ne rade prljavo, onda zato shto tjute. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 ja ne znam ko potencira to da su igraci jedini i iskljucivi krivci za los fudbal u srbiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts