SavKe Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Ju ju ju dadosmo 6 gola У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 dobro su se setili ...ali kasno don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 17, 2007 Author Report Share Posted October 17, 2007 ali oni velicaju pobedu protiv Azerbejdzana svete kuda ides c c c gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 da zamisli ...kao sad su neke baje sta ??? kakvi pacenici don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 Pero imate vise srece nego pameti :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Lep mec lep,Arsenal ko na fliperu :) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 jol popio nogu, dosao ramos (bivsi trener sevilje) al im to nije bilo dovoljno da zabeleze danas pobedu protiv blekburna!!!! danas je tim vodio pomocni trener, ramos startuje u sredu u kupu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Pero imate vise srece nego pameti :) ne lozi se leba ti, bez 5 igracha smo igrali ako ne i vishe, i jos je onaj gol reina mogao da odbrani. Berndtnera i one drugare necu ni da komentarishem 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 bez kojih 5 leba ti :) Tores,Ager i ?Sta kao,Penant je neizostavan deo vase mashinerije,ionako je stalno u rotaciji...i tek nemoj da mi spominjes Fabia Aurelia molim te Realno ni nama nije igrao Van Persi a i mogao je Reina i one dve stative da odbrani,video sam :) i jos pritom,niste bukvalno imali 100% sansu gol isto ni iz cega,ali dobro,kad si mi rekao da se ne lozim,necu :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 (edited) Tores je igrao,to sto nije nista pokazao je druga stvar :)).Liverpul je bio u ono...90% najjacem sastavu a Arsenal isto tako da... :) Edited October 28, 2007 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 I da, da, ko je posle 12 kola prvi na tabeli prve lige http://www.prvaliga.co.yu/arhiva/07-08/takmicenje.htm У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 bez kojih 5 leba ti :) Tores,Ager i ?Sta kao,Penant je neizostavan deo vase mashinerije,ionako je stalno u rotaciji...i tek nemoj da mi spominjes Fabia Aurelia molim te Realno ni nama nije igrao Van Persi a i mogao je Reina i one dve stative da odbrani,video sam :) i jos pritom,niste bukvalno imali 100% sansu gol isto ni iz cega,ali dobro,kad si mi rekao da se ne lozim,necu :) sve je to super, samo ja i dalje kazem, daj da arsenal dobije nekog jacheg, stizu chelzi i manchester i ozbiljniji u lsh, polako 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 Tores je igrao,to sto nije nista pokazao je druga stvar :)).Liverpul je bio u ono...90% najjacem sastavu a Arsenal isto tako da... :) znam da je igrao,ali je izasao zbog povrede,pa ga Pera verovatno smatra medju tih 5 igraca pored Robi Faulera i Mekmanamana koji nisu igrali :)) pa dobro Pero,Sevilja je bas neozbiljna ekipa sto se ne mozi reci za Besiktas ili Marsej :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Sevilja je skroz ozbiljna sa 2 ili 3 vezana poraza kod kuce u ligi, i sjajnim 9-im mestom ili kojim vec, i bez trenera koji je bio alav na pare 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 29, 2007 Author Report Share Posted October 29, 2007 i koja je ugazila Valensiju 3:0 sinoc,i Real u superkupu pred pocetak sezone :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 omg, 2 tekme su dobili u sezoni, buduci shampioni sveta, galaksije i vasione !!! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 29, 2007 Author Report Share Posted October 29, 2007 ma ne,Real je,pobedio je Viljareal u gostima 5:0 :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 pa Real realno i jeste za te tvoje buljanfere 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Imam neki gadan osecaj da ce Chelzi daleko dogurati (finale) u LS ove godine o_O Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 29, 2007 Author Report Share Posted October 29, 2007 ma duvaj ga Pero :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Real odarao Valensiju 1-5 :) sad ce Hajli da se javi ;) u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 pa normalno, treba biti slep pa ne videti da Real jednostavno pere, do sad naravno. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 onaj robinjo sam vuche real, kada ne igra on, ne igra ni 'kraljevski' klub.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Olympique Lyon's Czech forward Milan Baros was caught speeding at 271 kph in his Ferrari, a club source confirmed on Friday. Local newspaper Le Progres quoted police as saying the former Liverpool player had broken the record for speeding for that French region, set by a motorcyclist who reached 248 kph in 2000. Baros was driving on a motorway not far from Lyon on Thursday when he was caught by French police, who confiscated the black Ferrari and took his driving licence. The 26-year-old, sidelined by an injury, had to take a taxi back to Lyon. He faces a heavy fine and a three-year driving ban. izvor: http://football.guardian.co.uk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 2, 2007 Author Report Share Posted November 2, 2007 koja budala,malo pre procitah na b92 :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts