lazica Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Ja se ne pishe na pochetku rechenice Jebo te pravopis, pishem kako mi izleti iz glave, da necu josh i ovde time da se opterecujem A je l' neće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 OFI Crete al se usrecio. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 bartuce pliz turi ovo u stiki evo ti, pinovah... nemamo bash guzvu na sportu ovih dana, ali ajde ;) #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Fejenord izbačen iz Kupa UEFA! Holandski prvoliga Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 dobar taj b92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Ajoj, gde su sad pogreshili? ;) A i ja sam plagijator, i uzvichnik kopiram Dobro, bar priznam ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Međutim, UEFA je ulo Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Btw Liverpool - Chelsea 2:0 FT ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 daj, do jaja je onaj drugi go bio... steta sto nisam cuo sta je murinjo rekao posle :) osecam da je u fazonu gomila igraca su povredjena, trava visoka, navijaci su preglasni i to :) [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Pa primio je poraz poprilicno mirno i netipicno za njega,jednostavno je Chelzi bio ocajan,pogotovo je odbrana bila katastrofalno postavljena.E da,ne znam da li nesto propustam ili sl ali voleo bih da mi neko objasni sta Balak radi u prvoj postavi Chelzija.Na svakoj utakmici do sada koju sam gledao nije nista pokazao,spor je uzasno,salje stalno lose lopte,usporava igru,ne moze ni da dribla koliko je spor,skace u sesnaestercu i to je jedino sto radi,i SPOR JE :).Svi bombarduju Shevcenka a realno obojica su promasena investicija i ne znam dokle misle ovako ali morace da idu.Ma bre Chelziju treba Martins ili tako neki igrac ili jednostavno da vrate 4-5-1...Drogbu napred i pichi. Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Btw Liverpool - Chelsea 2:0 FT ;) to mi nece biti nikako jasno...inache danas nista nisam pogodio :( don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Btw Liverpool - Chelsea 2:0 FT ;) dobar je ovaj dominus. procita naslov i odmah copy paste. :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 (edited) Mancester objasnjava Arsenalu u gostima mada to se i ocekivalo(bar ja ) :D Da je ostalo Nisterlojcar bilo bi jos bolje :) Edited January 21, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 21, 2007 Author Report Share Posted January 21, 2007 sta objasnjava objasnjava moj kurac dali su gol iz jedine sanse iz igre i imali su onaj sut Runija i Ferdinandov skok jebem im mater smrdjivu TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 (edited) Ipak im su aresnal i gruja objasnili Edited January 21, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 ^^E daje 1:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 SAMO ANRI REJV ! Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 \o/ \o/ \o/ mrs kuci kerovi manchesterski The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 BRAVO CARE Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 sta se desawa sa Romom ? don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 22, 2007 Author Report Share Posted January 22, 2007 Van Persi u autu 6 nedelja :(( Povredio se kod proslave gola :(( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 ^ da, shteta :( Ne volim Arsenal, ali njega poshtujem ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Van Persi u autu 6 nedelja :(( Povredio se kod proslave gola :(( O boze koji bedak .... c..... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 22, 2007 Author Report Share Posted January 22, 2007 ^ da, shteta :( Ne volim Arsenal, ali njega poshtujem ;) ko ne voli Arsenal taj je protivnik lepog fudbala :((( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Pala trampa Barosh za Kerjua, zajeb'o se Ulije samo tako. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts