Jump to content

Prichajte

gruja

Recommended Posts

Po meni je najbolje odigrao Obradovic, iznenadio me.Milijas je u 1 poluvremenu igrao ocajno, ali u 2 je bio mnogo bolji.Krasic je decko mnogo dobar, brz, ima i dobar dribling.Bane i Nemanja sabili Mutua, sve u svemu fina tekma, mozda realno nismo odigrali bolje od rumuna, ali smo 1 koji su ih dobili u Konstanci :)

~~

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja obilazim terene po srbiji iz ciste ljubavi prema nasem fudbalu:)..ko oce nek svrati u indjiju u utorak, bice pranje dolaze nemci:D

Shto ne dodje u Jagodinu u petak onda? :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

ljudi bre sta vam je milijas kad god je imao malo prostora da dise dao je dobru loptu..nije trcao al to on nikad ni ne radi niti je njegov zadatak..samo nek ume da se okrene i da je da u prostor i dobro je..

krasic bi mogo vise da predje u neki ekstra klub stvarno ubija lik..i bedak sto nemamo nekog vrsnog desnog beka da moze ivanovic da igra stopera u tandemu s vidarom..

i iznervirali su me mrtvi francuzi kako su se izvukli mamicu im jebem..

edit: jebote pa valjda nam mujakadabra dolazi u sredu da gledamo show?:)

Edited by GibanicA

Po meni je najbolje odigrao Obradovic, iznenadio me.

Taj fazon.Sve me vise i vise odusevljava.I ono sto mi se narocito svidja,kako je jacha tekma,tako on igra sve bolje i bolje,fazon prvu evropsku tekmu njegovu protiv Fenerbahcea isto je otkinuo,ofanzivan je,ne gubi lopte,defanziva odlicna,dribling za beka odlican,i juche je isto uspeo da zaludi onog Rumuna,mislim da ce on na kraju sezone otici visoko.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

jos samo da zurku promeni i bice pravi

a jbg,ciganche :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

^ jes' ti gledao istu tekmu kao i mi ? Milijasa ne podnosim kao igracha, al' je odlichno odigrao vecheras... Obradovic isto tako :) uglavnom, odlichna tekma, bice nesto od ove reprezentacije :)

Hocemo da brojimo koliko smo puta ovo videli na forumu ?!:D ne moramo da brojimo koliko puta je neko bio u pravu kad je to reko :P

Нема  будућности без истине.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...