sinister Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 pa ne bas. juve je odigrao veceras 3:3 sa sampdorijom. a ovi ocekivano sutra u 3. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 jadan havijer. znaci ubili su ga navijaci posle tekme. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 ^wat? -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Ibrakadabra :) dzabe sad Milanu i pobeda od 4:1 kad nece ici u kvalifikacije za LS, valjda ce Anceloti da podnese ostavku... u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 \o/ koliko mi je drago sto milan nece u lsh! nadam se da je ovo definitivan znak za podmladjivanje ekipe!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 komentar sa indexa ( znam): "jel istina da real nudi za kranjcara robena, snajdera i 7 miliona funti" -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Hull usao u Premier League. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 24, 2008 Author Report Share Posted May 24, 2008 Mislim da se komotno vracaju stoke i hull u drugu ligu. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Ladno nema prenosa Irska-Srbija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 irska je svakako najjadnija reprezentacija na svetu. nije uspela da pobedi srbiju kuci 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Izgubili od Rusa, ne mozemo da organizujemo dobar napad, a priliku za gol imamo posle gresaka protivnika... u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 nadam se da nemci nece oprostiti i da ce nas dobiti bar 5-0 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 prvi put da sam igrao protiv nasih :))) mislim, igrao sam ikseve, ali nikada na pobedu protivnika :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Jeste da je pricajte ( fudbal ) ali nema vaterpolo topika.... oprali smo u polufinalu sv. lige crnogorce 13:3 :)))))) prvo sam pomislio da im je igrala tipa druga postava or sth ali video na b92 sajtu da su im igrali i braca janovic i uskokovic i svi :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/d.../trank2008.html Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 jes da je od cigana ali UEFA MAFIOZI http://www.blic.co.yu/sport.php?id=49372 kapiram da je sledece Milan u LS :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 http://football.ua/ukraine/news/43128/page26.html Najbolji strelac ukrajinskog prvenstva prosle sezone. 99% ce igrati za reprezentaciju Ukrajine jer je vec dobio drzavljanstvo kao i dozvolu od FIFE. Nasi su mu trazili pare da bi ga zvali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 a nesto i ne verujem u tu pricu da su mu nasi trazili pare da bi ga zvali,pre ce biti obrnuto ... kako god,srpska posla,nije ni prvi a ni poslednji slucaj Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Milan osvojio mini turnir gde su ucestvovali jos i Inter i Juventus: Juventus - Milan 2:2 (2:4 pen) Juventus - Inter 1:0 Inter - Milan 0:0 (3:4 pen) u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 jel to ono de igraju po 45minuta? 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 hehe da :) u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 da dobar im je taj tur u picku materinu ahhahh :D uvek mi je bio smesan :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Jao to je onaj tur sto se penali izvode kao u hokeju, igrac krece sa pola terena i 1 na 1 je sa golmanom :D To mi se svidja, cisto promene radi :D Postacu kali :D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 no sleep -_- Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=A-Y9n2xX2_g volim ove slobodnjake kad je golman u fazonu wtf :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts