Jump to content

Prichajte

gruja

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ortak jedan mi ja difu i predaje mu pomocni trener repke, pa su ga pitali koja je fora sa kezhmanom, zashto ga ne zovu u repku?

odgovor je bio da je kezhman arogantni kreten i da se ne slazhe sa ostalim igrachima.

ja ga cenim jako kao igracha, al mislim da je ovo sam dovoljan razlog da se ne zove :)

Alan Smith ftw.

Aleksandar Jankovic

Doktor fudbala

Kad su postavili ovog naseg tuznog Aleksandra Jankovica za trenera ja sam mislio da nam je trener gore spomenuti covek koji predaje na difu i koji je sad pomocni trener repke.Covek ima zvanje doktor fudbala jebote,ejjj doktor.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Fudbaler hrvatskog prvoligaša Zadra Hrvoje Ćustić, koji se povredio na prvenstvenoj utakmici tog kluba sa Cibalijom, umro je danas u Gradskoj bolnici, objavili su danas loklani mediji. Ćustić je u subotu, na prvenstvnoj utakmici izmedju Zadra i Cibalije, glavom udario u betonski zid kojim je ograđen fudbalski teren. Nesretni igrač odmah je prebačen u zadarsku bolnicu, gde su dokori utvrdili postojanje hematoma, koji ugrožava životne funkcije.

Lekari su u nedelju operisali 24. godišnjeg prvotimca Zadra i prema prvim prognozama život mu nije bio ugrožen. Međutim, Ćustić je u ponedeljak pao u komu i lekari su se od tada borili za njegov život.

Rukovodstvo Zadra izrazilo je saučešće Ćustićevoj porodici, a Fudbalski savez Hrvatske (HNS) je najavio da će ispitati uzroke nesreće, iako je već objavio da je betonska ograda, koja okružuje teren u Zadru, bila postavljena na propisanoj udaljenosti.

Utakmice 27. kola prvenstva Hrvatske odložene su nakon vesti o tragičnoj smrti mladog fudbalera.

tuga...

Edited by darko

imas sliku na b92,uz vest,idi pogledaj,bice ti malo jasnije.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

imas sliku na b92,uz vest,idi pogledaj,bice ti malo jasnije.

au video sam klip na jutjubu..koji smor..jebote nerealno je da igras na onakvom terenu..malo se zaletis na loptu izgubis kontrolu i cao..mislim ne znam koja su tu sad pravila samo mi izgleda nekako nebezbedno..

el beshe hajdukov kod nas onaj sto je isto imao zid ali iza gola..i to cak od neke zgrade ili tako nesto..

hajduk sa liona je imao iza gola kucu koja se gradila :))

gruja novi alen

a jbg poznato je kakav je Leman,tako da me nista ne iznenadjuje.

gruja novi alen

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...