Lucky Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Pa dvny, ako je kesh skupila grupa nasih ljudi, valjda su imali pravo da kazu gde ce taj kes otici, ne? Ali dobro, da ne pocinjemo, ipak su izbori :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 bg, je proshle dine dobio ubedljivo najnize kesha po glavi stanovnika u celoj srbiji. bg je fabrika novca bg sebi moze da dopusti da zida oblakodere, mostove i da se izdrkava kako zeli i to sve zbog gore pomenutog razloga. bg je jedini grad koji ima kritichnu kolichinu ljudi, koja moze da napuni budzet, koji dozvoljava iizdrkavanje to shto je za unutrashnjost srbije izdrkavanje, ovde je normalan projekat. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 samo kratak hejt, drago mi je sto je i ovaj projekat zavrsio u bgu, kao i sve ostalo smorili ste sa tim insajderskim hejtovima, informišite se pa pričajte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 i? ocemo da umiremo od smeha kad krenu sa nekom akcijom fundraseri/koncerti/whatever za kola hitne pomoci? ono svi znamo da im niko nista ne bi dao za dom omladine ;o))) a igi, kazhe chika margi, u tom beogradu ok zhivi 1.6 mill ljudi, ali duplo vishe ljudi dobija pare za svoj izvor zhivota u/od beograda (i onda placa porez jelte) a bgd dobija mnogo manje od 40% budzheta...ono, nisam ja kriv sto su sve firme koje mlate kesh ovde registrovane, ali kad jesu...jelte.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 U beogradu zivi 1,6 miliona stanovnika Lol? jesi lud ti? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 1,6 miliona (tachnije 1 576 000) stanovnima je prema zvanichnom popisu iz 2001 (ne kapirate da je beogradska opstina i npr mladenovac i josh dosta mesta)- http://www.beograd.org.yu/cms/view.php?id=1199. Beograd nije samo Novi Beograd i Karaburma. Bilo kako bilo, 1,6 ce uvek biti 4 puta manje od sedam miliona. Moze beograd da ima i 100 puta veci standard, ali nasha zemlja defacto boluje od beogradizacije gde niko mlad nece ziveti u provinciji, pa se posle chudimo kako svi prodaju albancima kuce na jugu srbije bud zasto... Nemojte samo svoje dupe da gledate Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 kruko, gledaš cifru pored koje piše metropolitan area, pošto su to sve opštine koje se računaju u beograd i samim tim im se tu sliva porez. Bilo kako bilo, 1,6 ce uvek biti 4 puta manje od sedam miliona. Moze beograd da ima i 100 puta veci standard, ali nasha zemlja defacto boluje od beogradizacije gde niko mlad nece ziveti u provinciji, pa se posle chudimo kako svi prodaju albancima kuce na jugu srbije bud zasto... rešenje toga nije da svi viču DISUNAŠINOVCI i da se samo još više para odliva odande gde se zarađuju tamo gde ih nema. druga je priča što političari po unutrašnjosti nemaju više mozga pa im se kampanja svodi na gorepomenutu krilaticu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 politichari po unutrasnjosti u stvari zhive u beogradu chim avanzuju.... reshenje jeste da se ulozhi sto vishe novca u "provinciju" i tako stvore prilike za bolji zhivot i tamo. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Ako na teritoriji Beograda (sve sto podpada pod BGD) zivi SAMO 1.6 miliona, onda sam ja tramvaj. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 reshenje jeste da se ulozhi sto vishe novca u "provinciju" i tako stvore prilike za bolji zhivot i tamo. gde je "uloži" ključna reč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Ako na teritoriji Beograda (sve sto podpada pod BGD) zivi SAMO 1.6 miliona, onda sam ja tramvaj. na tu cifru treba naravno dodati one koji nisu prijvljeni ovde tj + oko 500k ljudi Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 ja se slazem sa iguanom Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 svaki politichar iz provincije ima firmu u beogradu i ovde placa porez, a firma mu naravno najcheshtje zaradjuje siromashetji tu istu provinciju i terajutji ljude u vece gradove za poslom...i onda kad im se daju neki novci ode najveci deo njima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 ne samo da se ulozi, nego i da se gurne i ne pricam de su nasi novci ivane, imam svoju NVO vec skoro 4 dine tako da znam o cemu pricam znas li ti sta je dobiti na projekat milion evra, ej?? i to nisu skupili beogradjani (osim ako sam ja pogresno informisan) nego je to donacija americke ambasade. a cisto jedan de facto podatak, ako se situacija sa odlivom ljudi u ns i bg ne promeni u narednih 15 godina, srpska ekonomija ce da se srusi kao kula od karata. a kako mislite da zaustavite odliv gradjana? sigurno ne napucavanjem bga i nsa Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 sve to znash, a i dalje glasash za DS ... o zhivote... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 zato sto je donacija americhke ambasade zato se oni i frljaju tako tim keshom braca japanci su nauchili odavno sa kim imaju posla pa poklanjaju ili robu ili kesh namenski (sa sve rokom do kad radovi treba da su gotovi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Ne verujem da bi radnici glasali osim ako i oni nemaju nekog udela u tome, znam da se internet kafe raspada tamo i sada imaju samo par kompova dole. Ko zna kakve su tu kombinacije.. Svaka cast za ovakvo glasanje ko li ga izmisli :X Blah.. Provincija uzvraca udarac. =) o/t Strasno je i to sto DOB nema nikakve veze sa omladinom sve je privatizovano, dva kafica, bilijar klub, tri koncertna mesta u koju spadaju bioskopska hala i sala za konferenciju. Ista prica je i sa SKC-om kakve studenti imaju koristi od iste.. Placas da bi izlozio nesto placas ako oces koncert da napravis - retardirano. Jadni studenti : ( Quote 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 nije donacija americhke ambasade nego donacija nashih ljudi iz amerike. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Da nastavim : ako u beogradu zivi samo 1.6 miliona + 500000 ljudi ja sam tramvaj Ubedjen sam, ali ubedjen da BGD sa svim opstinama ima bar 2,5 miiliona ljudi i stoke. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 vidi se da si odrastao u vreme politichkih protesta kada je svaka stranka pumpala broj prisutnih demonstranata, tako da 10k postalo 30k, 50k je postalo sto hiljada a ceca na koncertu za srpsku novu godinu je imala kao 300k. u beogradu nema vishe od 1,8 miliona cak i sa tim neprijavljenim kojih sigurno nema vishe od 200k Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 čuo sam da samo u borči Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 21, 2007 Author Report Share Posted January 21, 2007 @ dvnitycker: Proklet da si promeni avatar :)))) @ all: Ma ovi iz zdrastva su se vec nakrali olala neka sada malo neki drugi kradu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 @ dvnitycker: Proklet da si promeni avatar :)))) hoces da ti posaljem high res? :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 ne treba to njemu, po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 daj mail Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts