Jump to content

(Srpski) Tenis

leisure

Recommended Posts

daleko od toga da moze da se nosi sa zastin.enan je za dve duzine ispred svih.jedina koja moze da joj parira je serena kad je u top formi.

eventualno mozemo da se nadamo povredi,ili basbas losem danu:)

Ne slazem se sa tobom Maki jer Ana moze da izraste u zrelog igraca poput Henin, ako sredi glavicu :)

When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ne dirajte Henin. To je devojka-zena za primer. Uspesan je sportista bez obzira na to sto je zivot nije nimalo mazio.

Elem porodicni problemi-prestrasni. Koliko sam razumela sa ocem nije imala gotovo nikakav odnos i jos plus na to dodaj propali brak...pih

When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :)

pa kako da ne bude propao, ko ce da bude u braku sa onim pekinezerom [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

meni se ucini da joj je ono iznad usne bubuljica,al kaze sestra herpes.ako jeste,on izlazi kod pada imuniteta.mada doduse nisam primetio da li je to bilo i juce.jes da sarapova u madridu igra bolje nego u poslednje 2 god ali sve jedno...

a polufinale nisam gledao celo,poceo sam na pocetku drugog seta,prelep tenis,lako je moglo da se desi da ana uzme jedan set ali jbg,par NEVEROVATNIH reterna pred kraj(govorim o onim,nakon odlicnih servisa kada je loptica jedva prelazila mrezu,i samim tim je poen bio gotov).sve u svemu prelep tenis se igrao.ana je dobro samarala forhend dijagonale,sto joj je pored reterna,u sustini,i bilo jedino oruzje.treba napomenuti i neobicno veliki broj duplih servis gresaka enanove,cini mi se 8.

eh da,ako neko nije pratio 6:4 6:4.

salt wat fish fresh wat fish?

Znaci, ajde pustite nas razvedene na miru :)

Iskreno, mislim da je Ana veci potencijal od Jelene...Pre svega, servis joj daje takvu prednost kakvu je tesko stici onim Jeleninim piletinama...Drugo, mnogo jaci udarac....Trece, Jelena moze mnogo da pretrci, ali to je nesto sto moze da se ispravi pravilnom ishranom (citaj: Ana - mani se rostilja, vidi sta uradi od Bobe) i podizanjem kondicije.

Osim toga, iza Ane stoji citav tim strucnjaka, od psihologa do pravnika (npr.Draganic-inace predsednik UO Teniskog saveza) dok to nije slucaj sa Jelenom itd...

Enan je sa druge strane kompletan igrac - psihologija, kondicija, tehnika...sve je na nivou broja 1, sto ona i jeste.

Mislim, da, ako neka od nasih pulenki bude imala sansu da se popne na tron svetskog tenisa, onda ce tu sansu pre imati Ana nego Jelena.

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Ne znam ... Ako gledamo u mechu protiv Zastin, onda definitivno Ana ima prednost, ali ako gledamo ukupno, meni se nekako jednako dopadaju i Ana i Jelena po pitanju toga kakav tenis igraju. Volim jos da gledam Hantukovu a u poslednje vreme i ova Shabanadze kod mene dobija simpatije jer vidim da joj "znachi" da pobedi. Naravno ne racunam Zastin koju skroz gotivim ali mi sad glupo da to potenciram kad je stvarno pwner u ovim trenucima.

Ako je sudeci po live score-u, Novak i Ferer su vec odigrali mech (?!) i Novak je izgubio sa 4/6 4/6. Sa druge strane, Nadal je dobio Gaskea sa 3/6 6/3 6/4. Sad, meni je to cudno, kad se to sve desilo ?! Zar nije sve trebalo da pocne danas, a Madrid nije neka treca vremenska zona, jedino ako nisu igrali ono od 9 ujutru i to?

edit: I na b92 pishe da su odigrali, znachi definitivno igraju nesto od 9 ujutru, to je recimo 8 po nashem, ili tako nesto, pojma nemam.

Ja odgledao kako je puko Djovak protiv Ferrera na Sport kanalu...

Onaj mali leti kao lud po terenu.

Djokovic nije iskoristio ni jednu break loptu u drugom setu a, imao ih je pri svakom servisu!

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

! Zar nije sve trebalo da pocne danas, a Madrid nije neka treca vremenska zona, jedino ako nisu igrali ono od 9 ujutru i to?

mozda je to zato shto se igra u shangaju:))

Shanghai Time

- 7 hours for Central European Time

;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.