shiki Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Sta se desava sa turnirom ako stalno pada kisa npr 4-5 dana bez prestanka. Da li se turnir produzava za neki dan ili neki teniseri/ke igraju 2 meca dnevno ako je to potrebno???? Quote 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Mislim da igraju dva meca dnevno kao sto se vec mnogo puta do sada desavalo. Verovatno bi produzili da je nesto kao kisha svaki dan, ceo dan, nedelju dana za redom, ali sve "manje" od toga "nije strasno". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Janko je uvek bio odlican teniser,samo sto je uvek vise glumio manekena nego igrao tenis. Sad kad su nasi napravili ove uspehe,malo mu je glupo da on zaostaje,pa je zapeo :) I sam je nesto rekao u tom stilu,kako su njihovi uspesi uticali na njega u pozitivnom smislu Bice od njega nesto,do prvih 20-30 moze sigurno da dodje,za vise od toga nisam siguran,videcemo uostalom :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Jel ovi danas nisu nista zavrsili od meceva, nasi? I jel su iz uprave najavili da se igra sutra, iako je planiran slobodan dan? sto se janka tice, cim je on poceo da se pravi faca, znao sam da ce se raspasti, kao uostalom i svi drugi na taj fazon. Sad mu je izgleda doslo iz dupeta u glavu da nije dovoljno to sto se slikao polu-go za mobtel, pa hoce malo i da zaigra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 svi danasnji mecevi se odlazu za nedelju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 izgleda da je danas ipak slobodan dan, po rasporedu sa sajta igra se u ponedeljak ana teren no.13, prvi mech novak teren no.2, drugi mech jelena teren no.1, drugi mech tipsa igra na istom terenu kao i jelena, posle njenog mecha igra se od 12h celodnevna zabava znachi:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 izgleda... ja sam ocigledno pogresno obavesten, a ne mogu da se setim koji je izvor bio u pitanju, mozda i neki insajder sa vimbldona.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Nisi ti samo pogresno obavesten, ondaK smo svi mi jer je juce ceo dan bilo price i na tvu i na radiju da ce se igrati u nedelju. Ali ako su se ovi skapirali da mogu da sve stignu ako se nedelja preskoci, ondaK ok. Steta sto samo to necu moci da gledam, danas bih mog'o. Nista, gledacu sutra reprize ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 ova kisa je cudo... pokvarila svima dan Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 englezi su debili! ladno pola nedelje nije padala kisha ali o ni su "neeee, nedelja je slobodan dan..." smarachi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Pa stvarno su retardi, kad su vec znali da ce da kasni. OK, sad je malo lakse kada ima manje igraca, dobro je da nije padala onih prvih nekoliko dana, tad bi bas ubila raspored, ali opet i oni smaraju. OK, nemam nista protiv, tradicija, ovo ono, ali kad vec vidite da ce biti problema, zabodite da se igra u nedelju pa barem deo meceva da se skloni. Ovako je samo Ana uspela da dobije onu mucenicu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 ... a i novak je poceo da igra, pobedio u prvom setu 7/6 i u drugom bilo 6/5 i pocela kishaaaaa. I tako se igraci raduju ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 jel ste videli na mecu nadal soderling sta se desilo? na pocetku petog seta? samo je falilo da se zalete jedan na drugog :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Neee, neee, do tell? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 ja nisam, opiši. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 sada trazim na netu neki snimak ali ne mogu nikako da nadjem ... cenim da ce na youtubu biti sutra.. nego, pocetak petog seta, nadal se priprema da servira, odradi ceo ritual ( bulja, kosa, tapkanje lopte) dize glavu i u tom trenutku vidi soderlinga koji odlazi na klupu da promeni reket.. vec je krenulo komesanje u publici i blagi osmesi.. tu ga je nadal iskulirao, samo ispratio pogledom (blago retardiranim sa spustenom desnom stranom usta).. medjutim, kada je opet odradio ceo ritual (bulja, kosa, tapkanje), kada su svi ocekivali da ce on servirati, dize lopticu i pita ga jel moze... na sta mu soderling "odgovara" izvlacenjem sorca iz bulje.. tu je publika pocela da se smeje, misleci da se teniser sale.. ali njihovi pogledi su drugacije govorili :))) uglavnom, nadal je bio vec na rubu poraza, soderling se vratio posle 0-2 u setovima i samo je trebao da ga dokrajci.. medjutim, ovo je rafu diglo i ubrzo je poveo sa 1-0, bez izgubljenog poena, posle toga ga je i brejknuo i tu je mec stao, pocela je kisa.. bog je pogledao robina.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Haha, sjajno :) Jedva cekam snimak. btw, gledam sad ovo hantuchova vs serena, i skroz mi je nekako neprijatno kad neko igra protiv protivnika koji je fizicki ometen. Mis'im, podrzavam ja sve zelju za borbom itd itd, ali je potpuno neprijatno da ti igras protiv nekoga ko ne moze da se pomeri. Skoro da mi se cini da je teze Hantuchovoj bilo da igra nego Sereni. Tipa, nju uvatio grch, i sad ti "ne smes" da joj saljes skracene ili je suvise setas po terenu, jer ce da ispadne da si "bez dushe". Pa je onda jos trazila one klonjara pauze zilion puta tokom seta itd itd. Meni to bezveze. Jos je ova crnkinja, da su joj rekli da ne moze da se igra vise tako, ona bi rekla "aaaa, rasisti!" ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 Gledao sam jutros malo od 3. seta Nadala i Soderlinga i sve cekam da pocnu da se nabadaju. :) Bilo je malih varnica vec tada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 (edited) ana, jelena i tipsa igraju u 12h, da vidimo kako ce rts ovo da izvede, mozda za tih 2 sata ukljuche opet 3k;)) novak bi trebalo da igra na istom terenu kao i ana posle njenog mecha. prognoza za danas kaze light rain shower, za sutra heavy rain shower. Edited July 3, 2007 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Ma ne mogu da verujem da nema prenosa Janka..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 lol opet kisha...mislim...stvaaarno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 opusti se, gledaces sigurno 3. i 4. set, verovatno i peti :) ana vodi 1-0 u setovima protiv petrove, dok jelena vodi 5-2 protiv bartoli ... oba meca prekinuta, trenutno, zbog kise! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 ma da mi se napushe malo, ali zato prenose ovo troje koji ce sigurno da dobiju. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 pa teoreCki ove zhene ce da pobede brzo pa onda gledamo janka ne-znam-za-manje-od-5-setova tipsu =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 (edited) ne, plan prenosa je ana, pa novak, pa snimak jelene pa snimak tipse. mada teoreCki, poshto janko voli da igra u 5 setova, mogli bi da se ukljuchimo tu negde tokom chetvrtog:) Edited July 3, 2007 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts