VoOdoO_MaN Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 (edited) Zheleo bih da kupim laserski shtampach i skener i da sve to stane do 150E ako je moguce. Za skener mi nije tolika frka ali za shtampach jeste. Bitno mi je da ima ono skladishte za papir da ne moram stalno da ubacujem papir i da ima kvalitetan "otisak". Boli me uvo ako mozhe za 2 sec da ishtampa 10 stranica ili tako neshto Edited January 10, 2007 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 hehe za tih 150 eura ne mozhesh da kupish ni laserski shtampach kakav zhelish a kamoli i skener. najbolja shansa su ti oni all-in-one krshevi shto se prodaju po robnim kucama, valjda bi trebalo da su 200-300 eura inache za neshto preko 200 eura ti je HP 1320, koji je otprilike to shto trazhish od shtampacha. a ako ti je 150 krajnji budzet, juri HP 1020. on je oko 120-130 eura, ali nema fioku za papir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 10, 2007 Author Report Share Posted January 10, 2007 Ma nije mi tolika frka za skener. Trenutno mi je 150E maximum. A treba mi to ovih dana. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Pa zar ne mozhe da nadje neki od onih entry level lasera crno-belih za 100tinak evra, i jos neki osnovni skener za 50ak? mozda i lupam, nisam gledao cene tih stvari vec neko vreme, pa se samo pitam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 ma ja sam suvishe corporate corruptiona pretrpeo, ne priznajem shtampach koji ne mozhe da istrpi svakodnevno kancelarijsko zlostavljanje. umesto tih entry level lasera koji su iskreno krsh, bolje da kupi bolji inkjet. za tu neku "2 strane u 3 dana" upotrebu je mnogo praktichniji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 sad ga pretera;) za taj eksh ono kao sasmung (1520, 1610, 2010)+ mustek bearpaw Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 umesto tih entry level lasera koji su iskreno krsh, bolje da kupi bolji inkjet. za tu neku "2 strane u 3 dana" upotrebu je mnogo praktichniji. A sto su krsh? Ne kazhem da su cudo tehnike, ali ja kuci imam 1610 vec recimo godinu dana, i sluzhi jako dobro da kucnem u drvo, stampa fino, dobar je otisak, za ono sto mi treba ne treba bolje. U redakciji sa druge strane imam lexmark e232 (mislim da je to oznaka) i takodje fura sve u 16 bez frke. Ne kazhem da moze da se poredi sa laserom od 400 evra, ali je za kucnu upotrebu sasvim dovoljan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 A sto su krsh? Ne kazhem da su cudo tehnike, ali ja kuci imam 1610 vec recimo godinu dana, i sluzhi jako dobro da kucnem u drvo, stampa fino, dobar je otisak, za ono sto mi treba ne treba bolje. U redakciji sa druge strane imam lexmark e232 (mislim da je to oznaka) i takodje fura sve u 16 bez frke. Ne kazhem da moze da se poredi sa laserom od 400 evra, ali je za kucnu upotrebu sasvim dovoljan. ma ja sam suvishe corporate corruptiona pretrpeo, ne priznajem shtampach koji ne mozhe da istrpi svakodnevno kancelarijsko zlostavljanje. DISCLAIMER! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Slazhem se la Lakijem, bolja varijatna ti je laser+skener. Chim pomislim na sushenje boje smrachi mi se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts