Raider Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Jack is back! Ja pogledah prve 4 epizode iz 6. sezone 24.Utisci su odlicni.Prve dve epizode su mi bile deja vu i predvidive,ali standardno dobre.Ali treca i narocito cetvrta,odlicne,barem meni.Nadam se da ce i ostatak sezone odrzati ovaj nivo i imati jos puno iznenadjenja i obrta kao i u prethodnim sezonama. Za one koji ne znaju 6. sezona zvanicno pocinje 14. i 15.01. emitovanjem prve 4 epizode,ali su doticne epizode "procurele" na internet nedelju dana pre emitovanja.Ima ih na torrentima,pa potrazite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 jack bauer knows victoria's secret! ne znam, ja 24 ne bih mogao da pratim redovno. gotivno mi je da uzmem i pogledam celu sezonu za nedelju dana, ali da trpim onakve klifhengere iz epizode u epizodu mi ne pada na pamet. inače, trenutno gledam drugu sezonu, a pogledao sam prvu, petu i četvrtu (tim redosledom, ne znam zašto), i primećujem da je najslabija koju sam do sada gledao. videćemo kakva je treća, tu je džek koman :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Uf covece, to deluje kao dobra serija! Jel ima neko sve sezone da mi nareze? ne znam, ja 24 ne bih mogao da pratim redovno. gotivno mi je da uzmem i pogledam celu sezonu za nedelju dana, ali da trpim onakve klifhengere iz epizode u epizodu mi ne pada na pamet. HRT je generalno dobro regulisao taj problem tako sto je odlucio da emituje nedeljno cetiri epizode, i to kao pon, uto, sre i cet. I onda super, taman mozes da se strpis do sledece nedelje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Uf covece, to deluje kao dobra serija! Jel ima neko sve sezone da mi nareze? trebalo je meni neko to da nareze bas davno davno, ali vidis, sad bas ne mogu da se setim ko je bio u pitanju. :( Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 ko su sada drzavni neprijatelji? Marsovci? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Blah... jo Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 jednog od ovih dana, laki, moratju da te posetim, pojedem ti sav pasulj u kuci i maznem sve sezone 24ke =o)...jel imash ti sve to ili si i dalje u fazonu "a ne nema te 8 godina na krs'u pa se sad ja igram udaranja chezhnje"? =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 trebalo je meni neko to da nareze bas davno davno, ali vidis, sad bas ne mogu da se setim ko je bio u pitanju. :( Ajd' ako nadjes javi, pa da mi recnes kopiju, to bih bas odgledao. (*) jednog od ovih dana, laki, moratju da te posetim, pojedem ti sav pasulj u kuci i maznem sve sezone 24ke =o)...jel imash ti sve to ili si i dalje u fazonu "a ne nema te 8 godina na krs'u pa se sad ja igram udaranja chezhnje"? =o)) Ti hoces da dodjes samo kada ti nesto treba. To nije lepo! (*) Uz zbilju, ja stvarno ne znam sta da se radi sa tim reckanjem. Dva DVD-a po sezoni, jos ako su neki krshevitiji moras da ih snimas po 10ak minuta, a i ako presnimavas sa DVDa posto ne drzis sve na hardu vreme se duplira ... uopste nije lako snimati DVD-jeve, ne znam kada ce tu neki proboj da se dogodi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 (edited) kupicu hard samo za to! a ono, nista onda, sta da kazem :( Edited January 14, 2007 by peja_ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Ma recnucu ti, evo, da ne bude da necu ... Ako imas prenosni HDD bice lakshe, ali nema veze. Ako svraces na naredni RHH javi, pa da ti snimim makar dve sezone recimo, ionako ce ti trebati neko vreme da ih pogledas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Posted January 17, 2007 Author Report Share Posted January 17, 2007 Blah... još jedan wussy predsednik :( Ja se nadam da ce do kraja sezone poceti bar malo da lici na svog brata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Posted January 24, 2007 Author Report Share Posted January 24, 2007 Vidimo sad da Jack ima bas funkcionalnu porodicu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts