Guest Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 hahaha pravi avatar za migšu :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 pa niko se njoj ne smeje shto voli to vec shto je dovoljno laka da ce to reci pred kamerom a tvoj komentar je bio u "shto se smejete pa to je normalno" fazonu pa sam ti samo rekao da nisi u pravu Je l' se ja varam, ili je i Kali imao sličan komentar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 (edited) Nemam pojma sta palamudite,devojka je glupa kao kloniranje Elija za dobrobit covecanstva, dal su joj namestili prvi snimak(btw odgovor je da ono sto radja decu i vodi ljubav,mozak je jos retardiraniji i pre bi poverovao u prvi odgovor makar je u teoriji tacan) ili ovo nije ona u drugom clipu...................mislim ono ffs meni je tragicnije to sto ljudi..khm khm da se ispravim velik procenat nase populacije slusaju njene retardirane tekstove(koji su stvarno uvreda za inteligenciju slusati ih) prelepljene preko turskih ili grckih pesama...........no fucken imagination what so ever............ guska Edited January 14, 2007 by marxus Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 14, 2007 Author Report Share Posted January 14, 2007 morala je nesto da uradi mnogo joj opala popylarnost ! ! ! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Nemam pojma sta palamudite,devojka je glupa kao kloniranje Elija za dobrobit covecanstva, dal su joj namestili prvi snimak(btw odgovor je da ono sto radja decu i vodi ljubav,mozak je jos retardiraniji i pre bi poverovao u prvi odgovor makar je u teoriji tacan) ili ovo nije ona u drugom clipu...................mislim ono ffs meni je tragicnije to sto ljudi..khm khm da se ispravim velik procenat nase populacije slusaju njene retardirane tekstove(koji su stvarno uvreda za inteligenciju slusati ih) prelepljene preko turskih ili grckih pesama...........no fucken imagination what so ever............ guska Imas devojke koje su JK wannabe, evo ja sam u razredu imao jednu, znaci bukvalno ko da gledas klon JK samo sto je ova ruznija i nema para za silikone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nOOkie Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Imas devojke koje su JK wannabe, evo ja sam u razredu imao jednu, znaci bukvalno ko da gledas klon JK samo sto je ova ruznija i nema para za silikone. uffff....soooooo trueee....and so sad... blago tebi shto si imao samo jednu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 hajli je najveci car na svetu sa onom svojom kiselo je grozdje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 samo me zanima sto se vi toliko potresate zbog tog klipa? zar je JK toliko bitna u vasim zivotima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 e nek si im rekao..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 samo me zanima sto se vi toliko potresate zbog tog klipa? zar je JK toliko bitna u vasim zivotima? to i ja mislim... koga bole dupe za nju,realno! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Nisam pogledao, samo sam nasao film. Kao i uvek, H17M4N sve nadje. Underground ftw Karleusa Roflkopter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 (edited) imas na youtube na video.google i na jos 300 sajtova google je bas underground Edited January 22, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 ma ja ne nalazim nista na google-u. ne bih se palio inace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 jesi ti sa dorćola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 da, sto? btw pise mi location:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 da, sto? btw pise mi location:D ne, pishe Otvorenasrednjazagrada-Zatvorenamalazagrada-Ja-Kopirajt-Omega-Funta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 momak, vidi mi signu i r 1337 h4x0r ali ivan_ mi jos nije odgovorio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 pa čuo sam za nekog lika sa dorćola koji valjda plete dredove (?!) i ima taj nick. ne znam da li si ti to, a location nisam gledao, iskren da budem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 ja nemam dredove, potrazi moju sliku na forumasima mozda broj 5 nisam siguran. gde taj lik ima nick? gde ga koristi? ima da ga prebijem bre lopovcina raspala, ja ovo koristim od prvog hitmana, i prvi put sam se dosetio nicka kada sam otisao sa ortacima na cs 1.1 ili 1.3 nisam siguran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Ivane sad si posvadjao ljude :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 ma jos bolje da znam. kad ja jednog dana budem uspeo u nekom poslu, a on mozda u gamingu ima da ga TUZIM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 pa pazi, mala je verovatnoća da dva lika postuju na ruru, obojica su sa dorćola i obojici je nick 47mission.. no dobro, ako nećeš da se širi da pleteš dredove, neću dalje pričati ništa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 (edited) jao majko kad me teras da se cimam evo ti http://img153.imageshack.us/img153/1771/picture28fb.jpg upravo sam se slikao. nema jos jednog 47@missiona na ruru ima 47, nije aktivan sto godina i ima jedan post ima hitman_47 on se registrovao ISTOG DANA kao ja (lal nab), ali i on nije aktivan od septembra 2005. ne znam odakle ti ideja da ima jos jedan 47@mission na ruru EDIT: Gotivni su mi dredovi, a? Edited January 23, 2007 by 47@mission Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 pa nisam rekao da ti imaš dredove nego da ih praviš likovima za sitne pare, pa reko' da ti je možda trip da se ne reklamiraš na ruru jer bi ti se suviše njih javilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 47@mission pmed. Pustio sam kosu, lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts