Formica Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Danas sam prvi put video ovaj sport na Eurosportu. Odmah sam bio pod nevidjenim utiskom. Rekao sam sebi:"Ovo igram prvom prilikom" Da vam ne bih objasnjavao pravila, jer sam jelte jednom gledao, pa da vam ne prenesem lose evo linka www.nll.com Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 ghay! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Ovaj Gay sport mi uopshte nije jasan. Ali dobro, ljudi rade i vole razne stvari :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 koliko ja znam Lakros je vrlo popularan zato sto je peglacina prvog reda :))) Inace gledao sam par puta,vise mi se svidja hokej na travi posto su otprilike slicne igre Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Ja sam hteo da otvorim topic pre neki dan, ali mi bilo glupo da to uradim samo kako bih se podsmevao nekom sportu... Doduse, ako nadjem jedan stari MAD, skeniracu prvu sliku Lacrossea koju sam video. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 nemam pojma o čemu se radi, ali na sajtu imaju girl of the week. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 choveche, americhki sport koji ne pratim... mislim :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 10, 2007 Author Report Share Posted January 10, 2007 (edited) koliko ja znam Lakros je vrlo popularan zato sto je peglacina prvog reda :))) Inace gledao sam par puta,vise mi se svidja hokej na travi posto su otprilike slicne igre upravo to. dva lika su se konstantno udarala trceci pola terena. ja sam prvi put to video juce, i pricao sam sa nekoliko drugova iz USA i ni oni ga ne vole.... shta znam, mozda sam u tih 10 minuta koliko sam gledao stekao pogresan utisak. edit: ono shto mi je inache bilo impresivno je kako isqsno bacaju one loptice od mreze do mreze. o.O Edited January 10, 2007 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 a brate,realno sta je tu toliko impresivno,treba ti kordinacija pokreta deteta od 7 godina,a pritom jes da ne znam,ali kontam da nisi ogranicen da moras da izbacis lopticu nakon nekog broja koraka,a iz te mreze mozes kurac moj da mu uzmes lopticu...kao sto rekoh,popularno zbog pegle i niceg drugog... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 hahahhaa, bas sam pre neki dan komentarisao sa zetom kako ne znam o kom je sportu rec!! covek mi se iskezio u facu sto ne znam i popisao me po mom poznavanju sporta!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Neverovatno da toliko ljudi nije znalo za Lakros? Meni deluje onako, polu-interesantno, nisam se udubljivao u pravila pa ne mogu da dam konacni sud. Ali ja za to znam bas davno (da, faca sam, ali nisam zato napisao). Meni je znatno interesantnije onaj sport sa azijskih igara koji izgleda kao napredna verzija "shuge" ili "ledenog cikice". ;) Jel zna neko kako se to zove? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 lol to nisam video :) daj neko nabavi link do toga :) a ovaj lakros je jako retardiran. ponovicu ono sto je vec receno, ali ljudi to gledaju samo zato sto ocekuju da ce biti shibanja. i bude ga :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Neverovatno da toliko ljudi nije znalo za Lakros? Meni deluje onako, polu-interesantno, nisam se udubljivao u pravila pa ne mogu da dam konacni sud. Ali ja za to znam bas davno (da, faca sam, ali nisam zato napisao). Meni je znatno interesantnije onaj sport sa azijskih igara koji izgleda kao napredna verzija "shuge" ili "ledenog cikice". ;) Jel zna neko kako se to zove? :) Odlichan sport, odlichan! Mene je stvarno zadivila ona odbojka-fudbal, ne mogu se setim kako se zove ali se likovi lomataju najstrashnije. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 (edited) a brate,realno sta je tu toliko impresivno,treba ti kordinacija pokreta deteta od 7 godina,a pritom jes da ne znam,ali kontam da nisi ogranicen da moras da izbacis lopticu nakon nekog broja koraka,a iz te mreze mozes kurac moj da mu uzmes lopticu...kao sto rekoh,popularno zbog pegle i niceg drugog... word realno, nisam video retardiraniji sport u zivotu, sport u kome imas kao 30 sec da sutiras a pritom ne moze niko da ti oduzme loptu, osim ako si ub3r retardiran... znaci kad sam video publiku, muskarci, nalozena deca, debele i iskompleksirane zene koje cim neko nekog udari skoce i friste HIT HIM IN THE NUTZzz!111 uzas meni je kul ovaj sport sto je bio na asian games, mesavina fudbala i odbojke isto ne znam kako se zove :( Edited January 11, 2007 by Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 sepaktakraw Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 znaci kad sam video publiku, muskarci, nalozena deca, debele i iskompleksirane zene koje cim neko nekog udari skoce i friste HIT HIM IN THE NUTZzz!111 a na druge sportove dolaze otmeni ljudi u sakoima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 al ne vicu hit him in the nutz :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 (edited) ali vichu: "Sudija pederu nabijem ti testeru" :))) Edited January 30, 2007 by KingLui[FOG] Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 ja kad sam to video na es usrao sam se od smeha ..tako je gloopo da neam reci ... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Meni je znatno interesantnije onaj sport sa azijskih igara koji izgleda kao napredna verzija "shuge" ili "ledenog cikice". ;) Jel zna neko kako se to zove? :) Arapi se lože na to kao ludi. Gledao sam nedavno klip o toj igri i uopšte nisam ukapirao o čemu je reč. Da li neko zna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Kombinacija Shuge i "Shibica" (mi smo to tako zvali). Znaci fazon je da, ako sam dobro skapirao, lik pipne igraca protivnicke ekipe (u za to odredjenoj zoni), ali da pritom ne pipnu njega i da on uspe da pobegne preko pola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 (edited) Zanimljivo. U dvorani je takva ludnica, navija se kao na našem derbiju. Edited February 5, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts