Guest Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 gajbica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 na pomolu je novi topic..kako se zovete Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 ^^ bilo :P djordje, btw. drago mi je gajbica je moja mracna proslos' =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 nemoj tako lako da je odbacujesh, mnogi slavni ljudi su se bavili gajbicama u nashoj istoriji :P Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 kao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 "JE"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 da drka na nju naravno:) Sasha Matic drka na slike Kojote zbog ovoga te gotivim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 23, 2007 Author Report Share Posted January 23, 2007 djordje, e pa ja se zovem uros i veruj mi nije uopste do jaja ime al ipak se cicama svidja LOL Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 uros je najemo ime na svetu ! Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 imala sam i ja jednog urosha koji mi se puno svidjao :) Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 ahah, i ja : )) Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 ^^ uros baja :D e pa ja se zovem uros i veruj mi nije uopste do jaja ime al ipak se cicama svidja LOL ne`am pojma, ja sam kapirao da kad bih imao sina to ime bih razmishljao da mu dam :D jedino ako tu je puno ime i prezime Uros Mazibrada il tako nesto, lol =) nemoj tako lako da je odbacujesh, mnogi slavni ljudi su se bavili gajbicama u nashoj istoriji :P :> dark side.... nekako sam se otrgao mracnoj strani sile :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 e, lokalne ribe, dajte neku kombinaciju imena, prezimena, datuma rođenja i omiljene boje koja najbolje prolazi po horoskopima i sličnim sranjima. kad kučka vidi da na vratima piše drugo prezime, kasno će biti, ohoho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 (edited) e, lokalne ribe, dajte neku kombinaciju imena, prezimena, datuma rođenja i omiljene boje koja najbolje prolazi po horoskopima i sličnim sranjima. kad kučka vidi da na vratima pi Edited January 23, 2007 by Sasa_Matic(BlindProphet) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 23, 2007 Author Report Share Posted January 23, 2007 eto o cemu vam pricham....posgledajte shta kazhu devojke.... jedino ako tu je puno ime i prezime Uros Mazibrada il tako nesto, lol =) mislim da uz to prezime nije ni bitno ime.................................. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 e, lokalne ribe, dajte neku kombinaciju imena, prezimena, datuma rođenja i omiljene boje koja najbolje prolazi po horoskopima i sličnim sranjima. kad kučka vidi da na vratima pi Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Uros Depp edit: kreten sam ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 dunja, hocesh da kazesh da kruko lichi na dzoni depa?!?! Kapiram da svaki ciga svoga konja hvali ali da ne pretera sad malo, sestro slatka? mislim, ne smem ni da pomislim kako bi kurko izgledao sa tim latino/ciga brcicima... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 ako ti pustish te brcice i lichish na nesto, Evo pred svima na forumu, obecavam kupicu ti 'armoniku..... nisu brkovi za dj osim ako necesh da vrtish u Prijedoru, Jajcu i Mostaru Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 posto cu se ja tada napiti, onda ok bice dobra slika za karikaturu, barem. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 ne trazim izgovore, rekao sam milicu da cu se, po prvi put u zivotu, kako treba napiti za njegov ovaj poslednji ispit ili diplomu. Ne volim alkohol i treba mi izgovor. A u poslednje vreme imam vishe razloga da budem srecan nego inache Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 23, 2007 Author Report Share Posted January 23, 2007 latino/ciga brcicima... Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Ma bitno da se zove neshto kao: Jatemoto Nakari Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 HAHA to kao da ju je motao na kari pa onda je smeshno! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 (edited) lag, stvarno umes da iznenadis... taman covek pomisli da si ispucao sve debilne fazone, ali ti se pojavis sa nekim mutantom svih debilnih fazona, i bacis kretenski post koji je mesavina "neke kao prozivke", i "neke kao prozivke pisane capsom"... respect. Edited January 26, 2007 by ch1zra Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts