peja_ Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 dakle, traze se klubovi gde nekim danom u nedelji (ili svim) ima neko ko svira i zabavlja mlade ljude, a da to nije aiwa/sony/... trazi se lokacija, sta se svira, kad se svira, i ako imate jos nesto pametno da napisete, napisite. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 na akapulku imas cetvrtak,petak,subota i nedelja ziva muzika kabare subotom klub bardova petkom Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 8, 2007 Author Report Share Posted January 8, 2007 kontam da sam bio neprecizan u prethodnom postu, ali ne trazi se to. dakle, trazimo MINI klubove/kafice...mesta mirnijeg tipa od gore navedenog. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Kugla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 dakle, traze se klubovi gde nekim danom u nedelji (ili svim) ima neko ko svira i zabavlja mlade ljude, a da to nije aiwa/sony/... trazi se lokacija, sta se svira, kad se svira, i ako imate jos nesto pametno da napisete, napisite. tramvaj/zagubica, svaki dan imaju svirke, e sad.. svrati tamo pa vidi ko kada svira i shta ti odgovara;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 8, 2007 Author Report Share Posted January 8, 2007 tramvaj/zagubica, svaki dan imaju svirke, e sad.. svrati tamo pa vidi ko kada svira i shta ti odgovara;) sejnte, razocarao si. osoba x sa kojom sam rasporavljao o ovome i ja smo kapirali da ces ti ponuditi gomilu toga :( Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Gaucosi, chetvrtkom "Fle Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 8, 2007 Author Report Share Posted January 8, 2007 ljudi, gde. ako svi krenete da nabrajate mesta, a ne govorite gde su, nista nismo uradili :( Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 sejnte, razocarao si. osoba x sa kojom sam rasporavljao o ovome i ja smo kapirali da ces ti ponuditi gomilu toga :( od kad radim za amere, slabo izlazim nazalost ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Kugla Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Ja kad god sam bio, bio je neku bluz. Mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 U Tramvaju je ponedeljkom mnogo dobro (ko ne zna, sam pochetak Ruzveltove ulice, kod Vuka, na cosku). Svira bend...koji ne znam kako se zove...sviraju sve zivo bukvalno, 80-te, 90-te, rnb, house, pop... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 ajde, molim vas, nemojte retardirati topik. cilj je da se prikupe dobra mesta u beogradu, gde se može popiti piće i čuti neka muzika koju svira neki čovek. znamo sasvim dovoljno mesta gde se čuje muzika ali je ne svira čovek, ili gde ljudi sviraju nešto što nije muzika.. mene konkretno zanima nešto što ima tip muzike i ljudi kao tramvaj, evenutalno sam malo manje nafuranim cenama i boljom ventilacijom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 (edited) Lol vidi forumas koji izlazi u galeb. Ali galeb je kafana :) a ne klub. Ima sveti nikola na nbgd sredom valjda svira neki strani mainstream rock, ali dugo nisam bio, kolko mi se mesto pre svidjalo, najednom mi se od pomisli na njega povraca. Imas plato, ali tamo je preskupo ali skroz dobro...mada i tamo nisam dugo bio, pre su kelneri bili nepodnosljivi idioti. Ima jos dosta mesta, ali generalno necu ti ih preporuciti jer su u principu uzasan smor. Sex masino, akapulko...to nije klub sa zivom muzikom. To je splav. To je uzas, ako mozes da razumes nekoga ko je silom prilika bio tamo 3 puta : prvi poslednji i nikad vise. Edited January 8, 2007 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 pejo_ brate.. budi tru covek od svog faksa i sidji u kst (: u tramvaju smrdi iz usta onim likovima sto ti donose picje.... mada je generalno ok atmosfera, dok su cene krsh. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Imas kod kneza kafic se zove mislim Cegevara Che il vec tako nesto nije non-stop ziva svirka, to ti je pre 'demije mislim dve ulice levo. Ispod vasine ulice ima jedan klub de je neki jazz, ne znam ime kluba ali je na cosku, ceo lokal/kafic je u staklu. Plato ima jazz sa vremena na vreme, petkom/subotom koliko se secam ali raspitaj se. Gotovo svi restorani/kafane u skadarskoj imaju zivu svirku - starogradske pesme. Tramvaj ali nisam bio davno. Ako se setim jos necega stavljam. Setio sam se ekstra dobrog kluba, ime mu je Kocka nalazi se ne znam sad kako da objasnim iznad brankovog mosta ides ka dorcolu gore pa sa leve strane. Ja sam bio vise puta i raznoliki su bendovi, Ska, Pop, Newwave, RnR.. Quote 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Danguba, iz vishe poslovne, hc/rock/metal Reka, zemunski kej na kraju, rock/balade/domatji pop Burence, zemun izmedju pinokija i okretnice autobusa, balade/domatji pop/starogradska/narodnjaci stade mi mozak sad .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 maud spomenu Burence, svaka preporuka, petkom je vrh. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Klub Atom, sviraju Coolaresi, totalno pozitiva atmosfera, ne znam kako bih precizno definisao njihovu vrstu muzike, uglavnom preradjuju poznate pop/rege/rock/... stvari u njihov neki jazzfunkysoul fazon, super je za zezanje, ko je bio zna o cemu pricam. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 u tramvaju smrdi iz usta onim likovima sto ti donose picje.... inace ko sto neko vec rece plato je ok sada,dobra je atmosfera a ono pica su nesto skuplja nego u ostalim klubovima/kaficima... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Plato je djubre. A i FATA radi tamo ^^ Quote 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Reka, zemunski kej na kraju, rock/balade/domatji pop ? Mislis na ono gde izlaze diplomati i B.Tadic? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Klub Atom, sviraju Coolaresi e, taj bend je mega :) gde je atom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 to je u cara dushana, blizu fizickog fakulteta. bio sam na njihovim svirkama par puta. Nisu loshi ni za djuskanje. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Ptica - Jazz klub Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts