Crno-Sunce Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 sta vas najvise iritira i sta vas moze najvise iznervirati? da li volite da iritirate druge ljude? stavite neke primere :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Kada matore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Glupost, sto moja sto drugih ljudi. Ubedljivo me to najbrze iznervira. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 sejm :D i smrdljivi penzioneri :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 kad se neko smeje kroz nos Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Ljudi koji se drzhe samo svoje priche i ne zhele (ili njihov mozak to ne zheli) da prihvate tudje mishljenje takozvani nedojebani! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 babe i dede smarachi.. Inache, volim da podjebavam Auu kad se setim shta smo ja i Jack-O-Lantern radili drugarici iz razreda, znachi devojka je znala i da zaplache Naravno da je ne vredjamo, ali toliko se shalimo, nas dvojica umiremo, a ona zaplache.. Ali nikad se nije naljutila, zna da mi nju volimo ( bh posebno ti vac ) @Jokerman devojka je iz male bosne, onda ti je sve jasno A Divac, jel ti nedostaje to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 6, 2007 Author Report Share Posted January 6, 2007 (edited) mene recimo najvise iziritira kad krenem nekog da gazim u diskusiji i kad druga licnost poraz ne moze da prihvati i krene da me prekida u pola recenice sa izrazom "ne to nije istina nisi u pravu necu vise da pricam o tome" najvise mrzim kad mi neko nesto ponovi vise od jednog puta. reci mi jednom i kraj krajeva. a inace obozavam da iritiram ljude :) inace sto ljude do jaja iziritira je sledece, neko krene da ti nesto objasnjava pola sata a ti uradis kao da "pricas" sa rukom i pocinjes iznova i iznova da ponavljas "pricaj s'patkicom priiiiiiiicaj s'patkicom" pravi dar u iritiranju ljudi je da ljude iziritiras toliko puno da popizde ali ipak na taj nacin da te ne udare i ne zakucaju :) tj da nadjes tu delikatnu granicu kad ljudi iz sveg srca zele da te istuku ali opet znaju da bi to bilo pogresno i nece to da urade . sjajno sjajno sjajno :) Edited January 6, 2007 by Jokerman Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 realno glupi ljudi i svaka vrsta konverzacije sa njima. ne mogu podneti da nekome objasnjavam nesto vise od 1om 2put. ne mogu da podnesem kad neko nece da prihvati da nije u pravu kad neko skonta da nije u pravu pa kao necu vise o tome (sto kaze bleki) i slicno. a da podjebavam ljude obozavam, pogotovo jer sam strasno cinican i imam neki odvratan cinican humor mada ja uzivam u tome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 ona je iz male bosne, onda ti je sve jasno Jel sam te iziritirao sad? : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dZoniiiii Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 lol Quote I need to watch things die... from a distance Vicariously I live while the whole world dies YOU ALL NEED IT TOO, DON'T LIE gric Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 6, 2007 Author Report Share Posted January 6, 2007 pricaj sa patkicom... :P pricaj sa patkicom... :P Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 kad neko preskace red. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Previse puta u zivotu sam izigravao tehnicku podrsku ljudima koji imaju problema da zamene osigurac. Tako da e mnogo verovatnije da cu da pocnem da se smejem nego da se iznerviram. A druge ljude pokusavam da ne nerviram. Bolje je ispasti ljubazan nego ispasti u parvu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 mene recimo najvise iziritira kad krenem nekog da gazim u diskusiji i kad druga licnost poraz ne moze da prihvati i krene da me prekida u pola recenice sa izrazom "ne to nije istina nisi u pravu necu vise da pricam o tome" najvise mrzim kad mi neko nesto ponovi vise od jednog puta. reci mi jednom i kraj krajeva. a inace obozavam da iritiram ljude :) inace sto ljude do jaja iziritira je sledece, neko krene da ti nesto objasnjava pola sata a ti uradis kao da "pricas" sa rukom i pocinjes iznova i iznova da ponavljas "pricaj s'patkicom priiiiiiiicaj s'patkicom" pravi dar u iritiranju ljudi je da ljude iziritiras toliko puno da popizde ali ipak na taj nacin da te ne udare i ne zakucaju :) tj da nadjes tu delikatnu granicu kad ljudi iz sveg srca zele da te istuku ali opet znaju da bi to bilo pogresno i nece to da urade . sjajno sjajno sjajno :) taj rad totalno nemam vise nista da kazem ni da dodam ustvari imam kad nekog krenes da gazis i kad krene spika "ti si uvek u pravu" obavezno ide i spika "RAZMAZENKO" ne znam zasto ljudi slabijih verbalnih sposobnosti to potenciraju :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 6, 2007 Author Report Share Posted January 6, 2007 ja recimo jesam uvek u pravu, kad nisam u pravu sto se tice necega, odnosno kad nisam dovoljno upucen u odredjenu tematiku ja samo cutim i kupim argumente za neku buducu diskusiju. sto mi je skroz super jer sad mogu relativno da izgazim bilo koga i bilo kojoj diskusiji :) a najvise volim opklade. prosto jer nikad ne gubim, doce vreme kad ne budem imao para pa kad krenem da povlacim opklade ima da jedem po restoranima mesecima :)(posto kad se ja kladim uvek ide u rucak) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Generalno, iritira me sve sto je glupavo. Najvise se iznerviram na random glupi komentar neke osobe koja ga uputi gledajuci me telecim pogledom dok mu temeljno i strpljivo iznosim neke neoborive argumente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 jel mozes da pojedes 20 stapica za minut? jokermane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 ja recimo jesam uvek u pravu, kad nisam u pravu sto se tice necega, odnosno kad nisam dovoljno upucen u odredjenu tematiku ja samo cutim i kupim argumente za neku buducu diskusiju. sto mi je skroz super jer sad mogu relativno da izgazim bilo koga i bilo kojoj diskusiji :) a najvise volim opklade. prosto jer nikad ne gubim, doce vreme kad ne budem imao para pa kad krenem da povlacim opklade ima da jedem po restoranima mesecima :)(posto kad se ja kladim uvek ide u rucak) ae recimo i ja samo sto se ja kladim u kintu :))))) milion puta kad krene neka diskusija samo onako doleti iz coska "ma zna se ko je uvek u pravu" :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 6, 2007 Author Report Share Posted January 6, 2007 kad cemo da diskutujemo o necemu?:) my archnemesis :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 se secas rasprava po junku sa gigom i ekipom :D ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Evo ja pizdim kad gledam ove odgovore Albanaca na b92 o KiM temi, ajde sto su glupi nego sto su bezobrazni krajnje, popizdim kad procitam ta sranja, jebo sam im mater pa mi dajemo bulju svima da nas jebu pa im nije dosta, ne kapiram uopste tu pedersku politiku a onaj izdajnik Tadic prica kako je KiM maltene nezavisno eeeej pa u kojoj iole normalnoj zemlji sme predsednik da prica takve stvari, pa on prvi ne sme ni da pominje nezavisnost, sramota ko je nama na vlasti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 kada pricham sa nekim, a on u sred razgovora okrene glavu i blene belo u drugu stranu i kazhe "da da" posle 2 minuta. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 mrzim kada uradim nesto lose, a neko drugi mi kaze "tacno sam znao" Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 ne volim namerno da činim ljudima nažao, tako da nemam te akcije. a mene najviše nervira sinergija gluposti i bezobrazluka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts