Jump to content

Copy Protected Audio CD

Shekk

Recommended Posts

Dakle, mini-linija ili kakav drugi audio uredjaj ga pusta, svira sve u 16, ali, ubacivanje u CD-ROM drajv rezultuje spinovanjem u nedogled a ubacivanje u rezace daje rezultat da se doticni prikaze kao "prazan disk" kapaciteta 702MB (naravno nisam probao da pisem po njemu nije moj CD i nemam nameru da probam :P)

Dakle, da li se neko susreo sa ovim vidom zastite i jos vaznije kako da ja ovom sranju stanem ukraj jer disk nece da se cita ni u vecini DVD-playera koji imaju gram pametne elektronike tj svi koji podrzavaju divx i mp3 odbijaju da citaju ovo ultimate govance

Do sada smo probali... sektor scan CD rollerom, no results, verovatno i sam drajv odbija da cita toboze "prazne sektore", da se iskopira nekim "blind" paketom ne moze jer kad se jednom prijavi kao prazan svako dalje ubedjivanje sa racunarom da sektor po sektor iskopira djubre je uzaludno... razocarao sam se u dosta programa u koje sam mogao da se zakunem :P Takodje, posto je zastita izgleda domace izrade programi za identifikaciju nisu za nju culi... jebiga... nije mi jos ponestalo ideja probam svasta ali pocinjem da se nerviram...

ajte neke predloge i ideje h4x0ri... jel zna neko da napravi fake TOC koji bih ucitao u cdRoller te ga naterao da ostatak diska cita kao "image" lako bih posle razdvojio trekove...

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

hm mozda badcopy?

ili ne znam ako je izvodivo da gurnes liniju na line-in na komp, pa da snimis zvuk u sound forgu?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Binary dump... Jos to samo nisam probao...

na disku je napravljen jedan session koji je ostavljen otvoren od 0:00:00 do 0:00:00 ... nista sto ima PC logiku i trazi fajl sistem ne moze dalje od toga, "glupi" playeri jednostavno nastave da skeniraju za track subcodes ili ispravan TOC i procitaju ali "pametni" PC poveruje da na disku stvarno nema nista... mislim stvarno da li cu morati da zvrljam markerom po disku da maskiram taj session ili sta?

Kurac, "empty disc" NIJE EMPTY NAKAZO SOFTVERASKE LOGIKE SKENIRAJ SEKTOR PO SEKTOR KOLIKO JE TO TESKO KRETENU POSRANI... uh that felt goooooood...

dajte ljudi pomagajte ovo pocinje da me nervira, nemoguce da zaista ne moze da se iskopira... uzecu marker majke mi :))

edit: typo

Edited by Nemanja

E pa nece da mogne, isprobao sam sve sta mi je stiglo pod ruku... prica je da je zastita домаћа radila je INFORMATIKA i smejali su se kao prince of darkness kad su culi da ce biti iskopirani - koliko sam cuo... sad sto to meni nije bilo receno pre nego sam popizdeo ne znam... elem diskove sam vratio neiskopirane... nastavicu da kopam ipak jer ovako nesto moze da bude ozbiljan problem za nas zagovornike "slobode digitalnih informacija" :)))

btw, data session je na unutrasnjem obodu, ne sadrzi nikakve informacije i ako se dovoljno pokrije disk postaje samo necitljiv jer verovatno ne moze da se blokira samo on... premali je... kapiram da su snimili uzastopno lead-in za otvoren data session i u sektor odmah iza normalan sadrzaj trebao bi mi jebeni laser da upucam samo one blokove koje treba... ajte jos neke ideje, RIAA MUST NOT PREVAIL! [:D]

niko ne cuje moj predlog za line-in? nisam valjda bas tolko lupio :)

takodje, ne znam da li se moze izmajmunisati varijanta sa dvd plejerom i grafickom (u dvd da se stavi cd naravno)

nego nadji onu teacovu zlatnu seriju citaca 40x

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

imam teac40x i teac32x i teac54w(4x rezac) prva dva ne vide disk sto je i normalno jer nalecu na nezavrsen data session, a drugi ga naravno vidi kao "empty 702mb free"... naravno moj LG dvd rezac ga vidi isto tako... poenta je da ga svi oni savrseno citaju ali ih zastita zbunjuje i ne mogu da procitaju beyond "empty disc"... line-in nije opcija jer to onda prodje DA/AD konverziju i nije kopija vec jeftin rip, digital out na obicnom cd-playeru bi trebalo da resi problem ali je player sa digitalnim izlazom a bez napredne elektronike verovatno retka zverka :) Uostalom ja hocu da zaobidjem zastitu a ne da rippujem pesme:))

nadji nekoga ko ima liniju sa USB prikljuckom :) ili, snimi sa CD-a na kasetu pa onda prebaci na pc ;)

Jeste, lupam, ali ako je domaca zastita naravno da mozhe da se razbije, ali posto je lokalna, nema tih miliona 'akera da se sa time arche, i onda obicno od toga ne bude nista.