Ramirez Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 "kantica" krema sa kexom + mleko. ovako kasno. to 'e sreca. manje wow-a, vishe postova ovde. veruj mi, znam da je mogutje :] a i ja lupetam... vratio bih se wow-u na keca kad bi se poklopile neke kockice :[ @sretja svi ste u pravu... samo laza nije! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Voodoo nemoj ti o sreci molim te :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 sreca= luck i to je to;) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 sreca.... sreca je kada si zdrav, kada imas porodicu na koju mozes da se oslonis, drugove na koje mozes da racunas u po bela dana ili noci.. devojku... koja te razume.. kada imas krov nad glavom.. u sustini skromno, ali realno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 manje wow-a, vishe postova ovde. veruj mi, znam da je mogutje :] a i ja lupetam... vratio bih se wow-u na keca kad bi se poklopile neke kockice :[ @sretja svi ste u pravu... samo laza nije! SREĆA JE KAD SI LAZA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 svi ste u pravu... samo laza nije! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 imaćeš veliko dupe realno fali mi podosta u tom predelu. to ni'e sreca. Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Nece te dole za udaju dok ne krcne orah, jelde :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Kada prethodnu noc nisi spavao ni 10 minuta a sutradan si ceo dan morao da budes na nekom usranom turu koji se zavrsio u 2h sledeceg jutra i bez dinara u dzepu si morao da pesacis od sava centra do konjarnika, i kad udjes u stan onako umoran i popisan i legnes u krevet e to je sreca! ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 jel se druzis sa bajpom? ne. Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 ouch :p zar nemaš ti bre neko imba dupe?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 e aj ti djeticka slikaj straznjicu pa nam daj da vidimo jel smetaju kremici i biskviti Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 izuzetan si kruko :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Uz takvu facu ne mož' imati loše dupe, realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 A igra i WOW!!11 Pa ti sad vidi sta propustas moj voodoo. Aj sad lepo opet napravimo karaktere, pa igramo...svasta se moze desiti!!11 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Uz takvu facu ne mož' imati loše dupe, realno. o gresis :D znam jednu koja je u faci izuzetna :D ali zato telo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Samo sam čekao da neko pokuša da ospori Vuduov smešni argument. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 o gresis :D znam jednu koja je u faci izuzetna :D ali zato telo :D e, i ja znam..... u stvari, ne znam više ni jednu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 :((((((((((((((((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 xD oteracete curu sa foruma xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 sreca je kada ne ucis nista i odes na prijemni i polozis ga ... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 ^ Zavisi koji fakutet... Srecan sam jer idem kuci za par dana..... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 da, ALI! zasto onda svi kazu puno srece, ljubavi i zdravlja to znaci da ljubav=/=zdravlje takodje da li je sreca ako te useru odredjena pitanja na ispitu, ili ako nadjes pare na ulici? ako to nije sreca sta je? kontate? skroz je filozofsko pitanje :) bas o tome razmisljam poslednjih par dana daj malo i meni te vutre kako rece moja pametna nastavnica srpskog iz devete, samo glup covek je srecan covek. pa brate jel se izjasnjavas kao srecan covek @topik ne mogu da kazem sta je sreca ali mogu da kazem sta je nesreca moj komsija ide kuci sa posla i kod mb pivnice sleper prodje na crveno i otkine bus tacno po sredini oko 30 mrtvih na licu mesta njemu nista izadje iz busa dlaka sa glave mu ne fali ,i ono kontam covek u soku izasao i stoji kad na njega sa istog tog kamiona padne paleta sa blokovima i usmrti ga na licu mesta E TO JE JEBENO NE IMATI SRECE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts