Jump to content

Sreca

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kada prethodnu noc nisi spavao ni 10 minuta a sutradan si ceo dan morao da budes na nekom usranom turu koji se zavrsio u 2h sledeceg jutra i bez dinara u dzepu si morao da pesacis od sava centra do konjarnika, i kad udjes u stan onako umoran i popisan i legnes u krevet e to je sreca! ;-)

A igra i WOW!!11

Pa ti sad vidi sta propustas moj voodoo.

Aj sad lepo opet napravimo karaktere, pa igramo...svasta se moze desiti!!11

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

da, ALI! zasto onda svi kazu puno srece, ljubavi i zdravlja

to znaci da ljubav=/=zdravlje

takodje da li je sreca ako te useru odredjena pitanja na ispitu, ili ako nadjes pare na ulici?

ako to nije sreca sta je?

kontate? skroz je filozofsko pitanje :) bas o tome razmisljam poslednjih par dana

daj malo i meni te vutre

kako rece moja pametna nastavnica srpskog iz devete, samo glup covek je srecan covek.

pa brate jel se izjasnjavas kao srecan covek

@topik

ne mogu da kazem sta je sreca ali mogu da kazem sta je nesreca

moj komsija ide kuci sa posla i kod mb pivnice sleper prodje na crveno i otkine bus tacno po sredini oko 30 mrtvih na licu mesta njemu nista izadje iz busa dlaka sa glave mu ne fali ,i ono kontam covek u soku izasao i stoji kad na njega sa istog tog kamiona padne paleta sa blokovima i usmrti ga na licu mesta E TO JE JEBENO NE IMATI SRECE