dzontra.volta Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 sreca je kad si srecan i ljubazan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 E ovo je sreca: Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 auuu to je veeeeeeeeeeelika sreca... Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 o m g gsi, imaš link za vest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 zenskih usana boje pokislih treshanja Ne bih da zvucim kao neko ko kiseli kupusa :) , ali zar tresnje nemaju istu boju bez obzira mokre/suve. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 uuuuuu jeboteeeeeeeeeeeee koja srecaaaaaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 (edited) Ne bih da zvucim kao neko ko kiseli kupusa :) , ali zar tresnje nemaju istu boju bez obzira mokre/suve. a jebote pertu, mislio je na kishu u podne :( Edited January 8, 2007 by peja_ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Ne bih da zvucim kao neko ko kiseli kupusa :) , ali zar tresnje nemaju istu boju bez obzira mokre/suve. kad su mokre onda se presijavaju i mnogo su primamljivije Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 hohohoho /me morao ^_^ Hohohoho ja se na tvom mestu ne bih ni javljao posle onoga sto si napisao za onog lika . PS: Tad mi bilo jasno kako tvoj tupi mozak radi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 o m g gsi, ima Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 migsa prevedi :) zednog preko vode! LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Kako vi definisete srecu? sta je za vas sreca? takoreci koje je vase vidjenje srece? podelite vase osecaje zadovoljstva, srece i radosti? :) vreme je praznika da svi budemo veseli! :) Sreća bi bila videti te kako visis na drvetu poput čamosa u dobra vremena! Prokletniče musavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 omg kako njateke:))) sreca je kad si srecan i to je to, nema tu ostalih faktora tipa nemam nogu/imam nogu, poginula mi deca/ziva mi deca, imam rak/nemam rak, a najveci rofl je povezivanje s parama... a naravno da se topik ne odnosi na 'naso sam dinar srecu' ili pak na rados... ja recimo nikad necu biti srecan jer sam sklon depresivnosti, a i mnogo sam pametan:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 To sa pameti i srecom je MNOGO glupo sad svi me ubedjuju u suprotno ali ja nemogu da priznam da sam glup :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 "kantica" krema sa kexom + mleko. ovako kasno. to 'e sreca. Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Sreca je kad ti imash full a on boju a igra se odlucujuca ruka. p.s. Nisam citao topic samo odgovaram na ime topica. Ako ste pricali o nekoj duboko umnoj definiciji srece : sreca je kad si srecan i nishta ne moze to da promeni. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 eto vidite kako sting zna:) vizel: ma bre, to se ja tesim, ubijas dve muve jednim udarcem - imas opravdanje sto nisi srecan, a i ispadas pametan Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Samo pazi da ne ispadnesh iz voza dok ispadash pametan ^^ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 al ti je fooooraaaa Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 "kantica" krema sa kexom + mleko. ovako kasno. to 'e sreca. imaćeš veliko dupe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 (edited) ja serem a ne citam od kad je topic Edited July 1, 2007 by daki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 vizel: ma bre, to se ja tesim, ubijas dve muve jednim udarcem - imas opravdanje sto nisi srecan, a i ispadas pametan Ma svi govore pametan covek nikad ne moze da bude srecan. Meni je to mnogo glupo i smesno . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 sreca je kad vaskrsnes neki topic na ruru :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 (edited) Ma svi govore pametan covek nikad ne moze da bude srecan. Meni je to mnogo glupo i smesno . Pa pametan čovek i ne može da bude potpuno srećan. Može da bude zadovoljan trenutnim životom, ali to nije isto što i srećan. Mislim, čak i da si pametan, i da si u recimo srednjim godinama i da si se obezbedio do penzije, ne možeš reći "e sad mi seva paja do smrti". Takav je život danas da sa 10 godina može da izbije novi rat i sve ode u kurac, ili da se poslovne prilike preokrenu, neko u porodici baci kašiku, ostavi te žena, deca ogreznu u drogu i kriminal, ma milion stvari postoje koje sprečavaju čoveka da bude potpuno srećan, što podrazumeva potpuni piece of mind. Prema tome, pametan čovek nikad ne može da bude potpuno srećan u tom smislu. Edited July 1, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Pametan čovek i ne pokušava da bude potpuno srećan, on zna da je to nemoguće. Ali second best thing bi trebalo da bude dovoljna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts