Orange Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 (edited) Kad god se odreknem radikala, pojavi se ovako nesto i opet me navede na njihovu stranu. Pun mi ku*ac elitista i ljudi koji ko da su rodjeni u Parizu ili Londonu... Edited January 6, 2007 by nervozni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Kad god se odreknem radikala, pojavi se ovako nesto i opet me navede na njihovu stranu. Pun mi ku*ac elitista i ljudi koji ko da su rodjeni u Parizu ili Londonu... Pitaj chika Sheshka za relaciju rachun - Svahcarska Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 G17 DS SPO LDP/GSS/LSV/SDU DSS :) xex mada cu naravno glasati sa DS! Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Pitaj chika Sheshka za relaciju rachun - Svahcarska Ma ne bih ja za njih glasao, samo mi iz nekog inata simpatije odjednom krenu na tu stranu kad vidim Atelje212-B92-Queeria-LunaLu alternativu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Pitaj chika Sheshka za relaciju rachun - Svahcarska nijedna strana nije naivna, na zalost. Demokrate rade svasta po gradu sa budzetom grada, dok Cheda deli kupone i kredite za kupovinu u Maxi-u po svojim predizbornim okupljanjima. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 LDP, G17 i SPO mi ispali jednako... DS i DSS malo ispod. Sux. au jebote, ja isto ko Grin, e do kurca Cheda, Vuk i Dinkic po 60%, iza njih Voki Koshtani sa 48% i Tadic sa 46% Al Silu ne izdajem! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 ^Oh noez. Prvo verski praznici isto, pa sad i ovde... Run to t3h hills!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 veceras nas u plastiku smarala neka riba da popunjavamo neki kurac i bila je u fazonu "ako vas ne mrzi dodjite do coska tamo imamo laptop pa mozete da odgovorite na 30 pitanja i da vidite koja vam stranka najvise odgovara" Ja poceo da se smejem i kao "E DANAS SAM TO KRENUO DA ODGOVARAM I SMORIO SAM SE KO DUPE" :)) i da,naravno da nisam to da sam se smorio rekao na glas,zato sto je skroz ok riba bila :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 nijedna strana nije naivna, na zalost. Demokrate rade svasta po gradu sa budzetom grada, dok Cheda deli kupone i kredite za kupovinu u Maxi-u po svojim predizbornim okupljanjima. Poenta komentara je da se ljudi ne zalecu sa nevinoshcu i verujminarech patriotizmom. Licemerno, zar ne? Srbija ovakva, pa lepa, pa sistem, pa shkole, pa zdravlje, a svi decu, porodicu i pare napolje na sigurno. Jebesh takve ljude. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Fuj kako pogana i gadna pitanja!! Dok sam preletao kroz ovih 30 pitanja, pred ocima mi je bio urbani korisnik interneta/PR/market analiticar/clan neke NVO, potpuno bespolan sa pravougaonim tankim naocarima i pirsingcicem kroz obrvu, u ekoloskoj garderobi, sa nekim ekoloskim mp3 plejerom na kome se vrti coldplay.....BRRRRRRRR!!! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Anketa je djubre mada mi je ispao DSS kao prvi a za njih cu i da glasam, ovo se vidi da je Chedisticka anketa sa pitanjima tipa: svi Srbi su olos, sve zlocince u Hag, Vojvodina nezavisna, KiM je otpao i tako dalje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 (edited) spo 58,3% dss 54,8% ds 53,6% g17 45,2% ldp 44 % pritom sam izricito protiv monarhije i bilo kakvog favorizovanja i uplitanja crkve u drzavna pitanja :))) posebno se slazem sa donjim delom tabele... s tim sto bih rekao g17 0%, ldp simbolickih -1%... ;) ko voli dss i zeli da mu anketa ispuni ocekivanja trebalo bi da na sva pitanja odgovori neutralno :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) idem da probam... Edited January 6, 2007 by JetSet Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 6, 2007 Author Report Share Posted January 6, 2007 Anketa je djubre mada mi je ispao DSS kao prvi a za njih cu i da glasam, ovo se vidi da je Chedisticka anketa sa pitanjima tipa: svi Srbi su olos, sve zlocince u Hag, Vojvodina nezavisna, KiM je otpao i tako dalje... Realno je i KiM otpao cim onaj papan ceka da prodju izbori pa da kaze "predlog" za status kosova. Da sada kaze taj "predlog" radikali bi dobili 75% ovako radi dmg contorle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 (edited) Now, that would be and interesting scenario. Donekle me kopka, onako potajno, shta ce biti reakcija. Edited January 6, 2007 by banman Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Dok sam preletao kroz ovih 30 pitanja, pred ocima mi je bio urbani korisnik interneta/PR/market analiticar/clan neke NVO, potpuno bespolan sa pravougaonim tankim naocarima i pirsingcicem kroz obrvu, u ekoloskoj garderobi, sa nekim ekoloskim mp3 plejerom na kome se vrti coldplay.....BRRRRRRRR!!! pa dobro, igore, mora i mohi u životu nečim da se bavi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Mohi nema tanke pravougaone cvike :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 DSS 65% SPO 50% ostali ispod pola.. potrefilo se :P Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 tek sam sad otvorio kviz. ima engleski, srpski i albanski. hoću da prevedu na slovački, ili neću da odgovaram. p.s. MRŠUPIČKUMATERINU SOROŠEVSKU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Anketa je djubre mada mi je ispao DSS kao prvi a za njih cu i da glasam, ovo se vidi da je Chedisticka anketa sa pitanjima tipa: svi Srbi su olos, sve zlocince u Hag, Vojvodina nezavisna, KiM je otpao i tako dalje... znas postoji i ono dugme 'protiv' kod takvih pitanja nego koji ce kurac anketa na siptarskom Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Mohi nema tanke pravougaone cvike :) ocesh da osnujemo fond za mohijeve cvike i brow pirsing...hej bre...cheaj malo...pa ja imam tanke pravougaone cvike...igore poprichatjemo malo kad se vidimo sledeci put... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 (edited) znas postoji i ono dugme 'protiv' kod takvih pitanja nego koji ce kurac anketa na siptarskom Pa zato sto su je pravili Chedisti provereno, cim nema radikala, Chedu placaju shiptari da sere za nezavisno KiM, jebo sam mu mater izdajnicku, samo cekam da se shiptarski uci kao drugi strani jezik. Edited January 6, 2007 by Sasa_Matic(BlindProphet) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Mali off-topic. Radikali su svoje odvratno licimerstvo pokazali svojom ovo-izborskom kampanjom. Koji su bre sad oni kurac da mi prichaju o modernoj Srbiji,gde ljudi zive od svoje plate i tako to?Oni shto su do juche propangirali rat i shovinizam,koji su obecavali svakojake nerealne stvari,koji su nas doveli dovde gde smo sada,da mi oni sada izigravaju nekakva nevinashca sa nekim spotovima u fazonu moderna Srbija,posao mladim ljudima i slichno??? Oni shto su se do juche kleli u Sadama Huseina,treba sada da idu tamo i vise zajedno sa njim,jebem im ja mater folirantsku! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Inace riba sinoc u plastiku nam je objasnila da je ovo kviz samo za demokratske opredeljene stranke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Mali off-topic. Radikali su svoje odvratno licimerstvo pokazali svojom ovo-izborskom kampanjom. Koji su bre sad oni kurac da mi prichaju o modernoj Srbiji,gde ljudi zive od svoje plate i tako to?Oni shto su do juche propangirali rat i shovinizam,koji su obecavali svakojake nerealne stvari,koji su nas doveli dovde gde smo sada,da mi oni sada izigravaju nekakva nevinashca sa nekim spotovima u fazonu moderna Srbija,posao mladim ljudima i slichno??? Oni shto su se do juche kleli u Sadama Huseina,treba sada da idu tamo i vise zajedno sa njim,jebem im ja mater folirantsku! Sla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Ovako kako svi iznosite svoja vidjenja vidim ni jedna stranka nevalja :) Sto je i tacno . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts