dzontra.volta Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 kosta kosta npr u kontrastu u n.s.-u ti je kola samo 150din. litra-litra (mislim na spricer) ti je oko 3k... ima kretenisanja tu i tamo... grujo NE ZNAM :((( PRVI PUT DA NESTO NE ZNAM :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 a shta ako kubanka ne pere pupak? pa kazem, samo ako je cakum pakum kubanka onda moze red bull da vredi 350 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 skupi shke za kola nemoj se vozati taxijem omg decko ti si dosao na forum da se palis kako su tvoji drugari u top50 po bogatstvu, kako pijete jd i rb i sl... haha brate i da je tako ne treba time da se palis, jer to nije tvoj zaradjen kesh nego tvojih/njegovih jadnih roditelja i izgledas kao malogradjanin kad pricas o tome ovde. realno, to ti je savet ne zajebavam te. boli me kurac kolko trosis za izlazak i sl. realno, sto se devojaka tice, vecina ce reci da joj kes nije bitan ali da hoce garija koji moze da je izvede na pice sto je i normalno i sigurno da vise vole lika koji ima kolima da dodje po nju nego busom bila nebila sponzorusa. realno Ti onda treba da se zabrinesh Lek za depresiju: bobby mcferrin - dont worry be happy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 ne kontam te brate staljo :) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 nije to lek to je pesma Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Realno, lik se hvali kako ima drugare u top50 po bogatstvu, a taj isti drugar vozi neka besna kola a ovamo nema leba da jede da bi platio corbu? I to je top50? Decko sta pricas pobogu? I sad posle spominjanja ovog red bulla i gluposti izrecenih stvarno ne kapiram zasto se bakcete sa njim. Mozda je lik ovako ok, ali mu je proradio alter ego. Machino, ajde ovako, popi malo vode, iskuliraj, i onda pokusaj da pogledas objektivno na ove stvari sto si napisao. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 pa bem li ga za izlazak u rimu 50-100jura... ako cesh da imash sto i 2-3 flashe i da vas petoro minimum placa;) ( u najboljem slucaju :D ) mada u poslednje vreme, nas 4-5 kupimo se lepo sredimo posle flajke Jack`a i Coca cole + nargile (na gajbi)... i onda 15e za koktel u klubu i voila :) za bg i nemam pojma d abudem iskren, nisam bash u ekipi ljudi koji ce da izadju spiskaju xx-e da bi se napili u nekom klubu i divljali... tipa odemo na par piva oshashavimo se i vidimo de cemo, uvek neko akcijanje... mada ako cemo da se napijamo uzmemo po 2-3 gajbe jelena... kod ortaka na gajbu i cirka, filmovi, igrice, zaebavanja, podjebavanja, i u 5-6 kod gardosha na pogacice i raznorazna peciva :D (tako smo letos) ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 ljudi, izlazak za 300 dingera, za otkidanjem od piva... pa koji vam je kurac, bas ne umete d ase zabavite Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 300din beshe 4 lava u jednom kaficu u blizini... dovoljno da lepo oshashavi:) ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 gordosh, to ono u 21-om? Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 mislim da se zove gardosh, aham u 21. :) za 100din ne mozesh da pojedesh ono sho ti daju :D ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Tamo se jede za dz, eventualno ako nece onaj brka da da, onda 20-30dindzi i bagatela, naravno podrazumevaju se jutarnji sati. :) a za tih 100 din, celo sajmiste doruckuje. :) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Jebote sx mashino pa daliludsiti sta to pises? @stator : nisi tru. Pravi izlazak na akademiju izgleda tako sto ti je skupo pivo na akademiji pa odes u dragstor u zetskoj (ne znam dal jos radi) i naroljas se i ne odes nigde. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 @ crash:dragi moj covece,ja subotom i nedeljom radim, a ostalim danima idem na fax dakle u vecini slucajeva svojim novcem placam izlaske. @daki:ja sam "dosao" na forum....ja sam daki dolazio na ovaj forum dok ti jos nisi znao sta je internet.kola imam,ne vozim posle 5 jackova i uopste svi koji mi ne veruju-zabole me.to je moj lifestyle i ako se nekad upoznamo videcete.a i cisto sumnjam da bi 90% vas smelo i da mi se obrati sa takvim recima da me sretne. peace! Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 aj se svadjamo na tom tvom nivou kad je ko dosao na internet i ko je kada znao za isti. sto bi mohi rekao: LOL GLUP SI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 REd Bull 350?!!? jel ga srchem iz pupk kovrdzave kubanke koja mi istovremeno pushi kurac? ma gde (nazalost) ne kosta, sta ti je ... Silom prilika imam neke veze sa odredjenim brojem domacih "in" klubova, i te cene tamo su da padnes na dupe. Nije ni cudo sto sve vishe ljudi osim onih ultra-mega punisha popije par tura kod kutje pa u tako nekom mestu jedno pitje, cisto "reda radi". Doduse, niko ne kazhe da moras da popijes PET tura i to bas dzek+bull. btw, ako hocete da vam bude super, neka vam dovla da recept za amstelbull, sjajan napitak :> Ali definitivno bez 500 dindzi za solo (znaci puta dva ako ides sa nekim) za izlazak ne treba ici. Doduse, i tri puta nedeljno je malo puno, ali opet je to solidna kolicina kesha ako je prosecna zarada 20000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 @sx tu je uvek onih 10% :) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 (edited) a ako dodjem po nju 128icom? Da li ce joj onda autobus postati primamljiv;)? Kec ti dodje inferiorno dobro sto je vise vozis kecom to ce vise zavoleti autobus. to zato sto su glupe kec ftw u spaniju u prodavnici bakardi brizer 0.80 evra red bul isto ne znam sto su ovde toliko roknuli cenu Edited January 7, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 ako je red bull 350 onda me vishe nece biti sramota samoga sebe kada naruchim brizer. ovde barem ima malo ruma Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 u spaniju u prodavnici bakardi brizer 0.80 evra red bul isto ne znam sto su ovde toliko roknuli cenu Imam osecaj da kod nas Bakardi u prodavnici (Maxiju, Metrou) kosta koliko svabu u nocnom klubu. Nenormalno je skup, ali je dobar mamicu mu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 @stator : nisi tru. Pravi izlazak na akademiju izgleda tako sto ti je skupo pivo na akademiji pa odes u dragstor u zetskoj (ne znam dal jos radi) i naroljas se i ne odes nigde. Desavalo se samo nije da ne odemo nigde nego budem ispred rokamo pivo slusamo ono malo zike sto izadje napolji i kelebrecimo se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Ha izvukao sam priznanje od tebe da si klosar! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Imam osecaj da kod nas Bakardi u prodavnici (Maxiju, Metrou) kosta koliko svabu u nocnom klubu. 200 il 220 je u obicnoj prodavnici kod nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 (edited) Taj Bacardi brizer je bio u Bugarskoj oko 1,80 leva sto dodje oko 0,90 eura, znaci kosta oko 80 dinara u prodavnici, na to da dodamo par desetina dinara zato sto je nocni klub ili tako nesto pa ce biti 120 dinara vrh, e sad ja ne znam kako su oni dosli do cene od 220, verovatno zato sto to kod nas vazi za neko skupo pice... Edited January 7, 2007 by Sasa_Matic(BlindProphet) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Ha izvukao sam priznanje od tebe da si klosar! Klosar koji ima iPod (300e) u jednom dzepu m600i (300e) u drugom i forku od isto tako 300 e u trecem :) Ali blejenje sa drustvom na jeftinom pivu je priceless :* ololo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts