Jack-O-Lantern Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 u amerikU nema prenosa fudbalskih utakmica naravno. da li neko zna da li mozhda postoji neki sajt koji prenosi ili tako neshto? kontam da je pretplata naravno, al imam kreditnu ovde, tako da nije problem mozhda i na neki kanal, al sumnjam da to ima ovde. prenose samo meksichki fudbal, a to je treshina najgore vrste. poludecu u svakom sluchaju, kontam da bi mi fudbal bar malo smanjio ludilo :| Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Koliko ja znam, postoje programi (cijeg imena sad ne mogu da se setim ali nije nesto nelogicno) koji provajdinguju prenose stotina televizijskih stanica iz citavog sveta (verovatno skupaljaju linkove sa sajtova ili slicno). Verovatno medju tom gomilom mozes naci nekoliko evropskih koji prenose i fudbal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 1, 2007 Author Report Share Posted January 1, 2007 a kako ja to da nadjem? Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Uf ... pa otkud znam, mozda da googlas nesto kao program za gledanje TVa preko neta, tralala ... ja sam imao dva takva programa, i imam ih jos uvek negde, samo kad bih ih iskopao. Jedan je domaci cak, i ima nesto manji broj kanala (i mahom su lokalni) a drugi je strani, i ima kanale iz prakticno svih zemalja sveta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 1, 2007 Author Report Share Posted January 1, 2007 aj ako nekako uspesh da ih nadjesh, molim te postuj ja na googlu ne mogu da nadjem nishta Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 http://www.inet-tv.us/ preko ovog sam ja gledao iz kanade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 (edited) u amerikU nema prenosa fudbalskih utakmica naravno. da li neko zna da li mozhda postoji neki sajt koji prenosi ili tako neshto? kontam da je pretplata naravno, al imam kreditnu ovde, tako da nije problem mozhda i na neki kanal, al sumnjam da to ima ovde. prenose samo meksichki fudbal, a to je treshina najgore vrste. poludecu u svakom sluchaju, kontam da bi mi fudbal bar malo smanjio ludilo :| imao sam slican problem, ali posto je meni basket #1 - nije me dugo drzalo. zamenio sam EL NBA-om. imas Ligu Sampiona na ESPNu. ali posto je nema do valjda februara, do tada mozes da downloadujes Sopcast i gledas tu fudbalske utakmice. Edited January 1, 2007 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 1, 2007 Author Report Share Posted January 1, 2007 downloadovao sopcast izgleda dobro, hvala ali ne vidim nigde fudbal :| jel to samo trenutno ili? i da li je to live prenos tih kanala? Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 (edited) downloadovao sopcast izgleda dobro, hvala ali ne vidim nigde fudbal :| jel to samo trenutno ili? i da li je to live prenos tih kanala? neces uvek naci fudbal. medjutim, ja kada sam dosao i moj cimer smo gledali masu utakmica tu. od engleske do shpanske lige. Chelsea, Barcelona... da to je live prenos koliko ja znam - mozda pise na sajtu, pogledaj. Edited January 2, 2007 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 pocni da igras lol i bices opusteno LUD :))))) [clock2] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 http://www.myp2p.eu/index.htm Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Meni su moji uzeli TV iz sobe, tako da ce mi ovi sajtovi dobro doci da gledam sa kompa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 u kombinaciji hrvatske televizije sa uefom ima na internetu da se gledaju live 3 utakmice lige sampiona u isto vreme.Trenutno ne znam kako ide tachno site,ali kako se bude priblizavala liga sampiona tako ce i oni pocheti sa tom reklamom, pa kad je vidim javljam!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 pa dobro ima Liga Sampiona i u USA na ESPNu. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 http://www.rojadirecta.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts