Jump to content

Petarde...

Recommended Posts

hm meni je to isto kao sneg :D kad sam bio mali :D jedva sam cekao da padne :D jer sam tada jedino izlazio napolje zbog toga :D

a sada kad sam "mator" sneg znaci bljuzgavica kolaps u saobracaju a mi zaposleni drkanje po prevozu bla bla :D

Нема  будућности без истине.

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

se th fi x jebiga mozda je i to

Meni to nije nikad bilo zanimljivo ne vezano dal drugi to obozavaju ili mrze.

ili je to jednostavno nas nedostatak tolerancije prema novim klincima.

...ali ipak ja se ne secam da je kad smo mi bili mladji ova euforija za petardama bila toliko duga i konstanta.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

99% nas je volelo da baca petarde dok smo bili mali..u redu je da se baca,ali mrzim pomisao na likove tipa drzimpetarduurukudapukne ili one koji bacaju drugima u lice ili pod nogama,noc pred novu godinu sam prakticno drhtao koliko je to pucalo oko mene,morao sam skoro cijelo vrijeme da drzim zachepljene ushi da ne i na trenutke zatvorene ochi...lomljenje chasha,boca,bacanje petardi da neke uplasis ili mozda povredis-po meni su sve to oni zivotinjski geni koje covjek vuche od njegovog postanka..tokom istorije ti oblici unistavanja se mjenjaju ali rezultat je isti...dobro malo sam zalutao sad :) dont hate the detonator,hate the bomb :)

NIKO ne mrzi petarde,ali njihovu danasnju upotrebu da...u redu je sve to dok ne dodjes u situaciju da mozes da povredis nekoga ili chak sebe.

@Formica

Dostupnost, neko rece 100 dinara kutija, svako moze da kupi i da baca petarde. Ranije su cene diktirale kolicinu, sad svaka susa sa malo para moze da baci koju.

@weasel

Ok, ali me sad kopka, dok su drugi bacali petarde i dobijali svoje malo perverzno zadovoljstvo iz istih, sta si ti radio ? Heklao , mozda radio rucni vez ? Spremao zimnicu ? [:o)]

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

@Formica

Dostupnost, neko rece 100 dinara kutija, svako moze da kupi i da baca petarde. Ranije su cene diktirale kolicinu, sad svaka susa sa malo para moze da baci koju.

i dosli smo do poente cele price.

i svuda kada dodjes dotle da je nesto bilo ok a sada je pristupacno svima - pocinje da izaziva revolt.

nikakvi konformizmi sa misljenjem ostalih ljudi na forumu. prirodan sled dogadjaja u prirodi.

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

petarde su neshto najretardiranije shto postoji i ljudi koji se lozhe na petarde su retardi. to ko da si uzeo 50 dinara i bacio ih na ulicu. pizdim zbog istih jer ih klinci kod mene u kraju bacaju tokom cele godine.

u jeeee.... kakve teske rechi :|

kako god nekim ljudima jednostavno malo skochi adrenalin kada bace nesto sto ce explodirati, i posle toga osete miomirise baruta

ljudi koji ne vole petarde su pichke :P

fallout_table.gif

i dosli smo do poente cele price.

i svuda kada dodjes dotle da je nesto bilo ok a sada je pristupacno svima - pocinje da izaziva revolt.

nikakvi konformizmi sa misljenjem ostalih ljudi na forumu. prirodan sled dogadjaja u prirodi.

ajde cuti :)

neka osoba glupak hehe

kako god nekim ljudima jednostavno malo skochi adrenalin kada bace nesto sto ce explodirati, i posle toga osete miomirise baruta

ko se lozhi na to neka ide da puca .. bar toga ima na pretek svuda.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater