Lucky Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Pri vrhu gore imate veličine nekih brodova iz "stvarnog sveta", čisto da steknete neki utisak o veličini ovih drugih. Steta sto nisu ubaceni brodovi i iz Evea, znam da bi drugari to gotivili, a i sećam se slične ovakve slike baš iz te igre, kao upoređivanje veličine EVE brodova. No šta sad, neka ovo bude za TV i filmske fanove :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 (edited) EVE Online brodovi 1 pixel = 2 metra Cisto da dodam da ovde NEMA Titan class brodova koji su jos veci. Na slici je najduzi "Phoenix" Caldari dreadnought koji iznosi 3820m *16250000 m3* . Edited January 1, 2007 by Seth Fix Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Hm, po prvoj slici ispada da je Enerprajz iste velicine kao i Dookoova solarna barka. U Clone Wars se jasno vidi Dookoo u odnosu na barku, u nju moz' da stane jedno 20-ak ljudi, u Enterprajz ih toliko ima samo na bridge-u... PHANTOM MENACE VEHICLES & CREATURES CHARTS: Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 pozdravio vas yamato:) btw, laki jel ces da me banujes ako kazem da je bilo;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2007 Author Report Share Posted January 1, 2007 Naravno da necu, svako ima pravo da kazhe da je bilo, ALI mora da postuje i originalni topic u kojem se to pojavilo, odnosno link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 omg, ne citam pravila pazljivo:)...a sta ako je originalni topic nestao...aha, nashao sam rupu u zakonu:) btw, ajde da ne off-topicarim u novoj godini:)...jel gledao neko crtanu seriju space battleship yamato, kada od olupine yamata naprave svemirski brod i peglaju neke vanzemaljce...blesavo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 ja mislim da sam gledao nesto tipa "thundersub" ono 87me-8me kad sam otkrivao robotech =o) elme bila je podmornica koja je i spaceship pa imaju misjie malo gore malo dole...veselo bilo...japanska fascinacija ogromnim mashinama je mnogo cool =o) takodje iz ove lakijeve slike smo zakljuchili sta? da onaj ko je pravio sliku ne postuje hana i milenium falcon...kao i da darth vader ima najmanju pishu ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 evo josh malo "bilo" materijala, mada je kul da se sve sabere na jednom mestu Star Wars VS Star Trek 3D poredjenje Slika 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Kako Executor pwnuje sa svojom velichinom sve :) Mada kad chitate na netu negde se pominje (recimo i u igrama uglavnom) da je on dugachak samo 8km, a ne 17 ko sto je ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 tako je to kad uzimash pare gikovima neprestanim izdavanjem knjiga u kojima stoje drugachiji navodi =o) kao sto enterprise e varira od 600 do 1800 metara tako i ssd varira od 5 do 20 km in size =o) evo na kalijevim slikama je 12.5, na lakijevoj je 17+...ono + fale i carrier i battleship iz SC ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 moya iz farscape-a definitivno nije 1500 metara duga. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 + fale i carrier i battleship iz SC ;o) kole jel ti to mene namerno lozhish:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Nisu im bas ove mere tacne SSD nije toliko veci od ISD. dakle mozda je veci 5 puta ali nikako vise od 10 puta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 kole jel ti to mene namerno lozhish:)) naravno da ne, a sam kulturan dechko ;o) da te lozhimrekao bih "e dule sad prichasmo na RHHu da treba da igramo malo starkraft, ocesh svratish?" naravno, ovu rechnicu chuvam za ono kad se stilgar preseli da bi ti doshao i gledao zasto si ushao u najnoviju kladionicu u kraju ;o)) takodje fali im HW mothership ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 oh noes kole, prestani da me muchish, ne mogu vishe da izdrzim:)...evo sad sam se toliko nalozio da idem da instaliram hw2 i merim velicine brodova u pikselima:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 U da, Hw mothership bi bio pwnowao sve :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 kude je firefly? Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 zapravo, jedan je brod veci od svih ovih a, chini mi se, nije napomenut - V'ger iz Star Trek I i kada smo vec kod Star Wars-a...obavezno pogledajte sta su sve pravili 70tih pod imeno Star Wars http://www.youtube.com/watch?v=asnVcbWQ2cg&eurl Dzordz Lukas je bash alav Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 alo ljudi najveci svemirski brod je onaj Iz SpaceBallsa na pocetku filma kad 5 minuta prolazi kroz kadar naravno slike nema jel nebi mogo da stane u sliku D: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 E da, znate koji je najveci ship ? Death Star :) Dobro, stanica, ali to je to, mobilna je , znaci brod je hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 a ne, najveci je onaj planet maker iz autostoperskog vodica:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 jel on veci od Dajsonove sfere iz TNGa, mislim da nema nicheg vetjeg od toga =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 evo josh par brodova iz EVE nema skale, ali rachunajte da je ovaj najmanji brod neshto duzhi od Federacijskog shatla iz ST Slika 1 Slika 2 Slika 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 a ne, najveci je onaj planet maker iz autostoperskog vodica:) jok, ovaj vger je velichine 2 AU Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 zavisno od raspolozhenja meni v-ger nekad deluje manji a nekad veci od tih 2 au...ona dajsonova sfera (brod sagradjen oko sunca) u koju enterprise uleti ili veca ili otprilike te velichine, ali tamo se zna, imash sunce u centru = povrshina morabiti udaljena od njega toliko i toliko da bi moglo da se zhivi unutra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts