killYg0r Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 odlicno to je kao elemental shaman ides oom posle svakog kripa Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 jbg to mu je bio prvi lik pa nije znao sta radi .... nego treba im jedna informacija jel moze na TBC trail account sto se dobije na onom papiru da se napravi normalan account dodavanjem TBC retail CD key-a? bez starog wow-a "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 naravno da ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 arcane missles uzimash imp samo za lvlovanje i bacas ih samo kada imash clearcasting i to je cisto zezanja radi ... mada nije toliko ocajno ... Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Ovi elemental šamani koje sam pitao kažu da je 1-60 ubedljivo lakši enhacement za levelovanje, a 60-70 elemental, ali i da lakše soliraš elitne kvestove sa elemental i da imaš veći downtime. Inače, ele shammy+boomkin=funfun. :) Užasno bih voleo da malo igram elemental šamana, ali ne mogu da levelujem pa da me ubiješ. :( Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
zver Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Po meni frost je za maga bolji i za lvl i za grind i za pvp. Fire ima samo prednost u raidu ... ali o tome je ovde natucano vec XYZ puta. Ko zeza maga da je suknja neka ponovo odgleda: :) (nije poenta u filmu vec u pesmi) No danas mi se desila jedna zanimljiva stvar. Igram ja AB i nesko skakucem levo desno oko onog drveta kod BS koje gleda ka LM kod vode i propadnem tu i padam i padam i padam i padam i padam.. i krc :) .. igram dugo AB i ovo mi se jos nije desilo.. jel nesto novo ili..? So when you fall to the ground, And finally get back to reality, and no one else is around, So tell me how does it feel to be the enemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 (edited) meni se desilo vise puta narocito kad me fearuje neko da propadnem kroz texturu i jos sto je najbolje izgubis durability... LOL za film gnomovi sto pevaju su tako sweet awww me love gnums <33<3<3<3<3<3<3<3<3<3 i likl je imba old school magister i rank10 gear Edited May 29, 2007 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 ja kada sam maga igrao prvi put(i za sada jedini), igrao sam fire. i nikada nisam imao problem. razlika: sa frost, mobovi su usporeni toliko da poginu pre nego sto stignu do tebe sa fire, ti ih ubijes pre nego sto stignu do tebe, u svakom slucaju :D @killy - imaces i ti gnoma jednog dana :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 OMFG GIVE FEMALE GNUM PLXPLXPLXPLXPLXPLXPLXPLXPLXPLX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts