stafa Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 fusion disbaned ako nekog to interesuje:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Fusion sa sylvanasa? Svinjin Fusion? "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 yay to treba i igoru, i on je u 1 ujutro pospan uzimao ringove =o)) Ma nisam bio pospan nego me zli ljudi navukli da na prvom karazanu sto sam isao budem holy... I kad sam izasao napolje, u ludilu zvanom "bio sam bolji healer od prista ovaj run" uzeh healing ring... Tja, sreca pa sam vrlo brzo dosao sebi neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 heheh ti si znachi ipak uzeo item koji kao (shamanu ili pali, zaboravih sta sad furash) ipak mozhe da ti bude koristan igor je uzeo kasterski ring sa warrom...e to je skill ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Smatrajte da sam opet okacio film gde kole pokusava da skoci uz stepenicu, kad smo kod skilla :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 samo kachi bejbe, od istine pobetji ne mozhesh ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 killy brate get help =o) i ti i svi sto alterishesh non stop izmedju hejta i nezdravih izliva ljubavi ka ovoj igri =o)) bio sam u fazi kada sam pokusavao da quitujem ali posle nekog vremena svatio da je to ne moguce i posle prodavanja accounta i da cu igrati ovo dok ne izadje warhamer online i sc2 svaki dan :D:D:D:D:D:D:D:D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 real life is overrated anyway ^^ btw lupih jutros lvl 60 po prvi put i uzeh epic mounta. kakav rash! odmah sam otiso u stv i klao alijine nublinge da ispraznim natalozeni gnev :D "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 mozda nema bc pa zivi u proslosti inace vidim ja da ce ovaj podforum da zavrsi kao guildwars forum kad dodju neke nove igre :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Ajmeeee... koja lepota kad udjesh u BG na novijem serveru (malo ili nimalo twinkova). I koji horor kad pokushavash da radish instance na tom istom serveru. Seronje koji zapale istog momenta kad zavrshe svoj quest. - "You're not done? Ah, ok." ..... -> leave party Bajomir koji rola need na SVE i pritom se pravi mutav kad ga neko prozove za to. IMA INVNCIBEL!11! low lvl fighter koji charguje u sred grupe umesto da sacheka da rogue povuche. Chak i kad mu sto puta kazesh da to ne radi. Chak i kad zamalo wipe-ujemo zbog toga. I shaman idiot koji padne sa litice 2 sekunde pre fight-a sa boss-om, navuche mobove u pokushaju da se vrati (HELP PLZ!1!!) i pritom ne dobije kill koji mu treba za quest zato shto je bio suvishe daleko kad je boss pao... dobro de, ovo poslednje sam ja. Od 5 instance pokushaja samo mi je jedan bio uspeshan + jedan kroz koji me je proveo lik iz guild-a... Jel' to normalno? Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Ajmeeee... koja lepota kad udjesh u BG na novijem serveru (malo ili nimalo twinkova). I koji horor kad pokushavash da radish instance na tom istom serveru. Seronje koji zapale istog momenta kad zavrshe svoj quest. - "You're not done? Ah, ok." ..... -> leave party Bajomir koji rola need na SVE i pritom se pravi mutav kad ga neko prozove za to. IMA INVNCIBEL!11! low lvl fighter koji charguje u sred grupe umesto da sacheka da rogue povuche. Chak i kad mu sto puta kazesh da to ne radi. Chak i kad zamalo wipe-ujemo zbog toga. I shaman idiot koji padne sa litice 2 sekunde pre fight-a sa boss-om, navuche mobove u pokushaju da se vrati (HELP PLZ!1!!) i pritom ne dobije kill koji mu treba za quest zato shto je bio suvishe daleko kad je boss pao... dobro de, ovo poslednje sam ja. Od 5 instance pokushaja samo mi je jedan bio uspeshan + jedan kroz koji me je proveo lik iz guild-a... Jel' to normalno? Manje-više jeste. Na svim serverima i na svim low level instancama. A Ramparts se sada računa u low level. :) Razlika je ako naletiš na neke rerolere ili, eventualno, na nekog alta, mada altovi uglavnom cimaju gildije da ih provedu kroz sve instance. :) A i vala, teško mi je danas da mislim na wow, već sam se zakucao na starcraft2.com i nekako ne mogu da se skinem... Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 ccc crni milane, pa nisi valjda wow poceo da igras...pa bolje da si u dunav skocio sa pancevackog mosta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Blizzard je napravio bolest ... sada nam daje lek !!! ZIVEO BLIZARD ! Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 lol funny 'cause Lord misli da je wulfi negde u rampartsu/bf/cfr a on je zapravo stvarno u low lvl instancama =o)) blagoslovljen da si wulfi rado bih ponovo gledao usual suspectse po prvi put kao i igrao prvog lika u wowu ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 ah kad se setim prvih rfc i wc runova ......i prvog honorble killa ....wulfgar uzivaj dok mozes :) "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 iskreno, ja sam vise uzivao u prvim tbc runovima dok su svi levelovali :) na stranu sto sam killyja morao da poducavam svacemu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 ne kenjaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Imam WoW na nemackom jel mogu nekako da promenim na Eng ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 kako u manualu nigde ne pominju promenu jezika chekiraj u optionsima kao i na char menadzhment sajtu ako zavisi bash od kopije, probaj da skines sa neta endglesku verziju/ pozajmish diskove od drugara bez da ti da svoje keyeve pa samo reinstalirash sa svojim brojevima i nadash se najboljem =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stafa Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Fusion sa sylvanasa? Svinjin Fusion? da Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 kole, ne trebaju nikakvi brojevi za instalaciju :) opcije: 1) skini sa neta(ako imas badass net :) 2) pozajmi diskove od nekoga 3) nabavi prazne diskove i narezi kod nekoga ko ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 brate ja sam svoj wow instalirao pre skor 2 ipo godine...davno bilo =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 gde da skinem sa neta ... sta da skinem celu igru ... ? omg omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 koliko znam, na wow-europe ima neka opcija za download wowa, imas na gomili torrent siteova kompletno instalirane igre. rekao sam ti da je to samo jedna opcija ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 da e steta bash ...uvek ste bili tu negde iza Methoda i Nemesisa a i bilo je dosta nashih ludi u gildi :( "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts