Jump to content

-WoW- Pricajte

Kole

Recommended Posts

udjem u wow posle 4 dana

nadjem gurpu za crypt (lvlujem for fun)

i dodjemo u instancu i pitam ko ce da healuje posto imamo mene kao dw shamana , shadow prista i feral druida

i warrior kaze pristu "STFU AND HEAL" i prista izadje iz grupe

i onda ponovo pitam ko sad healuje

i warr kaze "ok im leaving if u dont kick this moron" ....

i izadje retard debilni i raspade se grupa i izadjem iz igre

to se desava prethodnih 10 dana sa ljudima

jebo bi mu kevu da je iz srbije

jebena maloumna deca

that brings me back [:D]

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Grasijas za odgovore, ali bojim se da su proizveli josh nab pitanja. [:)]

Npr. gospodja Illiyana je chak u Ashenvale-u. Jel' se od mene ochekuje da preplivam The Great Sea da bi doshao do nje? [:p]

Kili je pomenuo da ima neshto u SW-u? Do tamo mogu sa podzemnom, ako ima neshto?

I koji je fazon sa opremom za 60-ti nivo? Zar nije WSG samo za 10-19 likove? Shta, to cesh kao da farm-ujesh BG k'o lud da bi se opremio unapred ili cesh samo da ushtekash token-e pa da ih iskoristish kad dobijesh odgovarajuci nivo?

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

znachi prva osoba koja se obrati wulfiju bez inteligentnog i konstruktivnog odgovra bice zhestoko sankcionisana...a i ostale, nakon prve osobe takodje...

da vas vidim sad gospodo nekadashnji nubovi, a sada profi plejeri, kako delite mudrost....

Josh jednom zahvaljujem na odgovorima, kao i na podrshci scary moderatora Koleunda. [:)]

@Lurdusami

Ok, sve sam to bio izguglao, samo mi je falila lokacija NPC-a kome predajem token-e. [;)]

@Kili

Meh, ne gledam to kao gubljenje vremena. Zabavno mi je... a bilo bi jako zabavno da nema jebenih twink-ova. Veci fegetluk nisam video u nekoj mp igri. "Jao koji sam ja baja, sam drzim sredinu. Jebesh skill i zabavu, ubar oprema i izivljavanje ftw!" Osecam da dok igraju desnom rukom drundaju misha, a levom trljaju medjunozje...

Uh, soreh, ali morao sam to da skinem sa srca. Tishti me od jutros. [b)][:D]

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

U bazi podataka je trenutno ... verovatno ostavljeno za sledecu expanziju nothered , ashbringer / undeadovi / arthas etc ... got it ? :P

Inache verovatno znate da su delovi northerenda ubacheni u igru sa zadnjim patchom ... kao kada je bio aqpatch u starom wowu delovi nagranda su ubacheni tada u igru takodje .

itd itd .

rumors .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Wulfi pobogu, pa valjda se zna da se moje nordijsko ime izvodi iz Odina ( ili Ullera kad pokushavam da budem low profile ;oP)

inache milo mi je sto iz tvojih pitanja vidim da uzhivash i polako provaljujesh igru, opusteno, uzhivanje u istoj je najbitnije

also prelistaj manual ;o) mislim ne znam dal si se shalio kad si predlozhio da preplivash more, ali ja sam znao da postoji fatigue pre nego sto je igra izasla...

Ash na obe slike je fake, jedini non fake je pic onog taurena sa ashom u vreme kad je imao oko 88dps kad im je pao od Nefa (pa su u blizu odluchili da ga povuku) kad god bude ubachen, bice bolesno balansiran i u skladu sa prvim imace fiksan holy dmg pri svakom udarcu, a ne proc i sta ja znam kakve gluposti padaju ljudima napamet

also zhivo me interesuje kakav ce da bude taj chain za klenzovanje...mozda ce da bude tek od sledece ekspanzije, ali takodje goblin u STV kazhe da treba ici u outland za dodatne informacije o ashbringeru tako da je moguce da ce pochetak tog chaina biti ubachen i pre ekspanzije, kontent pechevima...

a za ubacivanje sadrzhaja pre nego sto je otkljuchan - kili, bili su i skrinovi za obe stvari kao i onaj "i was in outland" film =o)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...