Jump to content

-WoW- Pricajte

Kole

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne znam kako imas problema sa rogovima killy... iskreno ja imam najvise problema bas sa warrovima i sa shadow priestovima... ako nemam ceo proces potpuno sredjen obicno izgubim... bas mislim da rogue treba da odigra perfektno da bi dobio ove classe

imam 2v2 arena tim sa warriorom koga dobijem u duely samo u 40% posto slucajeva... Zerker rage skida i sap i gouge, trinket skida KS, sto je waru dovoljno za par white critova o MSu da ne pricam... svaki rog koji je ispod 8K HP treba da se plasi warra u 1v1

Shadow priesta je jedino moguce dobiti sa stunlock, expose armor > clos combom koji je potrebno izvrsiti perfektno da bi se pobedilo...

However... ako je potrebno hintova kako dobiti roga iz rog perspektive javi :D

Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;)

@marko_nsw

da fury warriori rade toliko dobar dobar now days da to nije normalno

main hand sekirica vredi oko 1k golda da se napravi iz bs-a i predjes igricu

upravo ono u cemu su pricali iznad da craftingom mozes da imas iste iteme u vrednosti tiera4 i slicnih epica sto je overpowered

jedini razlog 2h oruzija i ms-a je nuke jedne mete u areni da nebi mogao da bude healovan sem toga ms je mnogo bedniji od dw / fury warriora

jedini problem je sto mozda i dalje ljudi misle da je warrrior samo dobar za tanking i protection spec

to je onaj fazon tipa sto bi warrior bio dw kad je tu rogue ...

@headcutter[LR]

ja arenu kad igram 2v2 ili 5v5 rogue moze samo da mi se sagne kad me neko healuje jer je samo potrebno da ne krene na mene i da pusti da ga lupim par puta

ali nisam naglasio da imam probleme sa rougovima u 1v1 tipa obican duel

ne znam zasto tipa stanuje me odma i upali evasion gde naravno prebacim na normal stance zbog overpowera i onda padne gauge iz koga ne mogu da izadjem jer nemam berseking rage i onda mu se vrati energija za to vreme i opet chain stun idemo itd

ima da vezbam sad protiv rogue ortaka svaki dan dok ne budem pobedjivao svaki put duel -.-

give maintence btw ocu svoje arena poene !

i btw nisi svi paladini debili

nego su ret. pale debilna deca koja misle da mogu da igraju dps

@marko_nsw

da fury warriori rade toliko dobar dobar now days da to nije normalno

main hand sekirica vredi oko 1k golda da se napravi iz bs-a i predjes igricu

upravo ono u cemu su pricali iznad da craftingom mozes da imas iste iteme u vrednosti tiera4 i slicnih epica sto je overpowered

jedini razlog 2h oruzija i ms-a je nuke jedne mete u areni da nebi mogao da bude healovan sem toga ms je mnogo bedniji od dw / fury warriora

jedini problem je sto mozda i dalje ljudi misle da je warrrior samo dobar za tanking i protection spec

to je onaj fazon tipa sto bi warrior bio dw kad je tu rogue ...

da znam imam warra kome sam nabudzio BS - axe smither al ja sam odabro arms tako da sam skovao

Lunar Crescent, inace sam bio furry dok sam lvl-ovao i nisam puno probavao pvp sa tim buildom al trebao sam izgleda :p

.......O Pepelguzi ovo bila je balada

Ka*ala se dok je bila mlada.

Sad je nesto ostarila, u plucima je gusi

ali svome princu jos presrecna pusi.

@headcutter[LR]

ne znam zasto tipa stanuje me odma i upali evasion gde naravno prebacim na normal stance zbog overpowera i onda padne gauge iz koga ne mogu da izadjem jer nemam berseking rage i onda mu se vrati energija za to vreme i opet chain stun idemo itd

E ja radim taj fazon vako, kada je duel : Trcim okolo u zerk stance sa Stitiom, kada me cheapshot, ja palim berzerk rage cim istekne cheapshot, prebacujem na Lunar Crescent i idem u battle stance, ako padne kidney shot samo insignia radi, otprilike to je to kad ih tucem, oni crknu pre nego sto istekne berzerk rage :))

ove gluposti oko dual wielda u pvp ... ne ne ne i ne ... da i holy priest moze nesto da ubije u pvp i da se zeza ... ali ms build = kraj za pvp nema rasprave ... ultimativni pvp build .

Isto kako mozes da nabacis tu 1 hand mace ili sekiru iz craftinga mozes da napravish deep thunder / lionheart executioner i da jednostavno jedes ljude . Ortak iz arena tima udara 4.8 k mortal strikes redovno .

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

ultimativni build je onaj build sa kojim si familliar. sta ti znaci MS, ako bolje igras fury?

Ako ne znash da igras sa svim buildovima iz tvoje klase onda ne znash da igras tvoju klasu ...

arms >>>> fury za pvp ... end of story . Arms je napravljen kao pvp stablo a fury kao pve dps stablo , dakle ima tu kao i uvek nekih ostupanja da bi bilo hibridizacije ( war je hibrid klasa koliko i shamam recimo ) ali to je tako kako je .

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

http://i179.photobucket.com/albums/w295/Hogzor/SCreen.jpg buffmod ? ....sorry sto smaram oko addonova toliko ali dok nemam uplacen acc sredjujem ui malo :O

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

â–² â–²

yay uzeo sam gladiator head

prvo uzimam set delove od 2k pa onda one jeftinije

honor grind svaki dan i to je to ^_^

jos kad alijansa nebi gubila svaku pug partiju bilo bi imba

cak sam bio nagovorio ljude na ab premade dok je ab week

onda barem pobedjujemo partije i ako nisu 5-0 moze da prodje :\

btw jel se 15og aprila brisu arena poeni i updejtuju itemi ?

nisam ni ja siguran sta se desava zato pitam

ali mislim da sam cuo od vecine ljudi da ce se resetovati sve na kraju svake sezone sto mu dodje 15og aprila tako da:o

evo pitao sam gm-a malopre

odgovor je bio da je na igracima da sami otkriju ...

Edited by killYg0r

nisam ni ja siguran sta se desava zato pitam

ali mislim da sam cuo od vecine ljudi da ce se resetovati sve na kraju svake sezone sto mu dodje 15og aprila tako da:o

evo pitao sam gm-a malopre

odgovor je bio da je na igracima da sami otkriju ...

Dobio sam za 3vs3 318 poena ove nedelje, prvi put... Igrao sam oko 2 sata samo, imao score 18-17 (tako nesto, mrzi me sada da se logujem da pogledam) i rating ~1450... Pitanje: koliko se maximalno dobija poena po nedelji, molim vas recite mi da moze da se dobije 1000 poena barem (uber timovi), jer ako ja ovako igram 2 sata nedeljno (samo) i za 2 meseca budem u stanju da kupim weapon, onda mi je to nekako prelagano [:D]

neko mi je ukrao kriglu...

854 arena poena u 2x2 2098 rejting ( tj my lovely imba ms war ^^ )

Nista ti se ne brise nikad ... dakle sada u novoj nedelji ja nastavljam sa starog rejtinga 2098 i potrebno je samo da odigram 10 partija i pokusam da dobijem malo rejtinga i to je to dobicu ako zadrzim isti rejting iste arena poene .

Dakle ponavljam rejting se ne restartuje .

@LOWRENCE ovo je najprecizniji arena kalikulator http://home.halden.net/jappy/PureevoulGFX.php

Poeni zavise od tvog rejtinga ...

Dakle sa recimo rejtingom 2000

u

2x2 = 737.9 arena poena

3x3 = 843 arena poena

5x5 = 1054.2 arena poena

dakle generalno gledano ... sa istim rejtingom najvishe se dobija iz vecih arena tj 5x5 arena ... to je iz razloga jer je njih teze organizovati ... Odnost pobeda / porazi ne znache nista ... Mozete imati 20 / 19 odnost i imati bolji rejting od 20/5 odnosa , jer ste vi u ovih 19 sto je izgubljeno recimo izgubili sve od najuber timova i gubili malo rejtinga , a ovi sto su izgubili ovih 5 su izgubili od nekih likova sa loshim rejtingom pa zato izgubili mnogo rejtinga .

Tj slichno je sahovskom sistemy ... ako sabijes nekog ko ima mnogo bolji rejting od tebe dobijas mnogo rejtinga , ako pobedis nekog sa malo rejtinga dobijas malo ... i obrnuto .

Ne postoje timovi sa imba skorovima i sa 0 poraza itd ... najveci rejting koji sam ja video je 2700 rejting ... ali ako posmatrate krivulju na sajtu koji sam postovao gore videcete da broj arena poena gained drastichno skace kada se predje 2000 rejting ... tako da je to carobna cifra ... kada to predjete onda ste na konju . Prosecan imba skor je taj 2000 ++ . To treba da jurite , sa 2125 rejtingom u 2x2 svake 2 nedelje mozete da uzmete head ili chest ili legs ... sto je imba . Josh je lakshe ako nabijete taj rejting u 3x3 ili ne daj boze u 5x5 ... sa tim rejtingom u 5x5 za 3 nedelje gladiator oruzje GG .

Dakle ako te mrzi da procitas sve iznad napisacu kratko ovde ... rejting se ne restartuje , ostajes na istom rejtingu gde si stao . Da bi se u novoj nedelji racunao tvoj stari rejting samo treba da odigras 10 partija i to je to . Ako si dakle zadovoljan sa rejtingom koji imas odigraj 10 partija pokusaj da ga zadrzis ili pomeris malo na gore i imash konstantne arena poene za minimalno truda ... Jer 10 partija je na foru 1 sat nedeljno igre .

Edited by StormScion

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...