Jump to content

-WoW- Pricajte

Kole

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

taureni kao prirodno stealthy i silent rasa treba da mogu da budu rougovi i sramota je sto su im date samo 4 klase...like wtf...

a to da pala mozhe da bude sve....pa ne mozhe bash

moj utisak palom akonto pvp-a je da je to neverovatna anti-pvp klasa =o) koja ne mozhe da ubije niti da bude ubivena (ovo potkrepljujem time da su me napapadali 4+ nivoa veci paladini i nisu uspevali da me ubiju), naravno nisam ni ja njih jer sam paladin i dps mi suxoruje sem kad me jednom u 15-20 fajtova proseru procovi i kritovi i ubijem nesto za ispod 10 sec...ali ono...jednom u 15 fajtova nije dps =o))

ma jes'...taureni stealthy....onako mali i sitni... [:D] jbt kol'ko mi se samo puta desilo da se derem na kuma (igra tauren warriora) da se pomeri sa vrata jer ne vidim nista od njega [:D]

a da su silent...pa sad, mozda "strong but silent type" odgovara necijoj slici o njima al' definitivno ni sa te strane nisu za rogue-a [:)]

a sto se pala i pvp tice, nekako najvise volim da ih nadotujem ko svinje, provozam 2 kruga sa fearom pa kad krenu da bace gay bubble da fasuju neki lep crit sa shadowburn...

verovatno jos nisam naisao na nekog palu koji zna da igra klasu ali u 99% slucajeva ih ownujem

dzaba stunovi dzaba sve kad ne moz' 9k mog hp-a da sabije za to vreme...

"A te io canto una canzone perche non ho altro..."

da li si ikada video taurena kako se skriva u kroshnji procvetalog treshnjinog drveta?

naravno da nisi, taureni su masters of disguise! ;oP

a za pala pvp, mislim da su holy pale zapravo najbolji za pvp jer ne mozhesh da ih ubijesh ni pod razno, sa dobrim spelldmg gearom on em sto ima skoro kao retri shansu da izbaci oko 4k dmga za 2 sec (ono jako retko ali shansa ipak postoji) ali mnogo bitnije lechi se za preko 1k noncrit hila za 1.5 cast...ja ne vidim kako se to mozhe ubiti =o)

ebem li ga, zato sam se i ogradio da verovatno nisam naisao jos na nekoga ko zna da igra klasu i pri tom ima dobru opremu...mislim, death coil+dot+fear combo sa sve felhoundom je smrt za kastere 1 vs 1

preksinoc sam duelovao maga koji ima preko 1k spelldmg i jedino sto je uspeo je da mi baci instant pyro sto mi je skinulo oko 3-4k (ni ne secam se)...~15 sec nakon toga je klecao a ja pun hp-a (siphon life i drain life ftw)

samo cekam sledeci patch koji ce ceo da bude namenjen nerfu lockova, posto su stvarno prebrutalni...

@LOWRENCE

lol druidi su druidi, nisam o njima pricao [:D] mada mi je opet smesno da zamislim tauren rogue-a kako ulazi u stealth ili da radi shadow step lol

pa zamisli samo kol'ki bi to oblak morao biti (iz animacije za shadow step) njega da sakrije rofl

ebem li ga, zato sam se i ogradio da verovatno nisam naisao jos na nekoga ko zna da igra klasu i pri tom ima dobru opremu...mislim, death coil+dot+fear combo sa sve felhoundom je smrt za kastere 1 vs 1

preksinoc sam duelovao maga koji ima preko 1k spelldmg i jedino sto je uspeo je da mi baci instant pyro sto mi je skinulo oko 3-4k (ni ne secam se)...~15 sec nakon toga je klecao a ja pun hp-a (siphon life i drain life ftw)

samo cekam sledeci patch koji ce ceo da bude namenjen nerfu lockova, posto su stvarno prebrutalni...

warloci su uvek bili neizbalansirani u PvP al tako ce izgleda uvek i ostati , jer do sad jos ni jedan veliki nerf nisu dobili koliko sam ja primetio. Ako do sad nisu nerfovani neverujem da ce ikad i biti , a sto je najcudnije kad pogledas warlock forum niko se ni nebuni..

.......O Pepelguzi ovo bila je balada

Ka*ala se dok je bila mlada.

Sad je nesto ostarila, u plucima je gusi

ali svome princu jos presrecna pusi.

ma ne bunim se ni ja....stavise, stvarno ocekujem nerf locka...kad ja pored maga i rogue-a budem prvi na dps listi sa preko 40% u shadow labs, onda ti je jasno...

bice sigurno nerf u neko dogledno vreme jer igra sve veci broj nekontrolisanih frikova (i sada vec polako dolaze do 70og) bazh zbog zhelje da "imba zomg pwnuju" =o)

dok je lock bio klasa koju igra mali broj ljudi sve je bilo ok...sada...not quite =o)

mada mi je opet smesno da zamislim tauren rogue-a kako ulazi u stealth ili da radi shadow step lol

shunja se, a ima kopita [:D]

Vaistinu, NREF lox, ffs, 3v3 arena, postava (mi) elemental shaman, OMGINSTANTPEW mage, i resto druid, protiv destruction locka, huntera i shadow priesta, ubijemo shadow priesta i huntera, ostanu druid i mage, i lock ih sam pobije i to bez problema, samo fear druida, i magu se najebo mile majke za 3 sekunde, mis'im FFS =P

Brate, jel imas ti jos neku klasu sem paladina ?

Da imam 2x mage lvl 60 i 61 , lvl 70 paladina , lvl 60 warlocka .

Redovno igram ortakovog lvl 70 druida , pomazem ortaku da izleveluje shamana ( 69 ) .

Igrao sa sve klase bar do lvl 50 .

Postoji jedan razlog zasto su pvp setovi natrpani staminom ... Zato sto je stamina najbolji pvp stat .

OK ok ? OK ok ?

STFU AND HEAL. :P

Sto se tiche arena ... 3x3 ne igram vishe ozbiljno , ali u 2x2 Meni kao paladinu sa warriorom kao teamm8om warlock i priest recimo je easy mod ( uvek dobijemo likove koji imaju 2300 raiting i prvi su na battle listi ) , ali zato nam je tesko vs warriora sa deep thunderom mace spec orc koji ima 35 % stun resist i shaman sa windfury totem ( war je imun skoro stun prakticno , racial , talent , socket itd dobro je da ne baca bar grounding jer mora windfury itd ) koji su recimo top 10 . Jbg poenta arene jeste ne da napravis tim koji sve dobija jer niko ne moze sve da dobije , neko da napravish tim koji je overaly dobar protiv svega .

Shadow priest warlock , Paladin War , Shaman War . Ima tu nekih drugih timova u 2x2 koji ajde da kazem imaju nekih potencijala , ali recimo 50 % timova odvale oni , a drugih 50 % timova njih pawnuju najstrasnije :P .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

da li si ikada video taurena kako se skriva u kroshnji procvetalog treshnjinog drveta?

naravno da nisi, taureni su masters of disguise! ;oP

a za pala pvp, mislim da su holy pale zapravo najbolji za pvp jer ne mozhesh da ih ubijesh ni pod razno, sa dobrim spelldmg gearom on em sto ima skoro kao retri shansu da izbaci oko 4k dmga za 2 sec (ono jako retko ali shansa ipak postoji) ali mnogo bitnije lechi se za preko 1k noncrit hila za 1.5 cast...ja ne vidim kako se to mozhe ubiti =o)

Sa tonu dinamita?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Znaci da obican GM ne moze da resi problem, i da je poslao ticket na visi nivo.

rofl

evo upravo pricam sa gm-om koji je troll

i koji spamuje emotove i naziva sebe nubom ...

i pravi greske u onome sto sam trazio -.- wtf ako je to "visi nivo" :D

em sto sam cekao 3h na odgovor em sto me sad drka ovde ne zna de je levo -.-

OMFG jos je sjebo sve i sve vreme gresi spelovanje

O_O ovako nesto prvi put dozivljavam od blizzarda ...

cekao sam 100 godina i jos je jebe u mozak i sad mi kaze da sacekam jos malo ...

ok povlacim rec

iskupio se gm maximalno :D

Edited by killYg0r

Sta li si mu trazio . . . .

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

â–² â–²

http://www.vigor-guild.com/pics/UI.jpg <----- koji je ovo font ?

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

â–² â–²

shunja se, a ima kopita [:D]

Vaistinu, NREF lox, ffs, 3v3 arena, postava (mi) elemental shaman, OMGINSTANTPEW mage, i resto druid, protiv destruction locka, huntera i shadow priesta, ubijemo shadow priesta i huntera, ostanu druid i mage, i lock ih sam pobije i to bez problema, samo fear druida, i magu se najebo mile majke za 3 sekunde, mis'im FFS =P

primer od sinoc:

nagrand pa ono seoce kod halaa, gde su oni mali mobovi sa po 1k hp (farm netherweave clotha ide imba brzo)...saljem voidwalkera u grupu od 10-tak (ono na onom kao platou) i bacam seed of corruption....uto dolaze lvl 66 pala i lvl 68 warrior...SoC tickuje i okine crit za preko 2.5k svima, ukljucujuci i njih dvojicu...oni se okrenu na mene, warrior charge, pala krene da leci...

death coil+netherweb net+curse of exhaustion na warriora, fear+dotovi+shadowbolt+shadowburn na palu=mrtav pala

posle mi je sa warriorom bilo lako...ne kazem, imali su po 2.5k manje (SoC kad ih je okinuo) al' opet...nisam cak ni sacrifize voidwalkera morao...

btw, aff/destro spec, ljudi kazu krajnje cudan...

Edited by kalky

Opet ja i addons [:D] Sve sam lepo podesio ali avaj, nocas prvi put probam Arenu (posto sam dingao lvl70 par sati pre toga) i posto je to raid po defaultu, ag Unitframe mi po defaultu sklanjao party frame i palio mi group 1 frame a nigde nisam mogao da nadjem da ugasim to i da mi pokaze samo moj party lepo. I drugi problem je poceo HealBot da mi zadaje, kad sam pokusavao da lecim svoje, random mi je izbacivao neke UI greske, ali to se mislim resilo... Pa onda PallyPower mi isto random nekad pokaze petove a nekad ne... Pih, jebes addons [:D]

neko mi je ukrao kriglu...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...