Jump to content

-WoW- Pricajte

Kole

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

samo da pozhelim krv i smrt retardu koji misli da huntere treba konstantno nerfovati, pu retarde! pa jel normalno da nam dajete iteme bez stamine (tj ili stmaina i ap => no mana, ili agi i int => no stamina), jebote oce da nas pretvore u magove koji rade mali dmg...

takodje sve sve ali nerf arkejna je totlano uncalled for, a ovo za barazh manje vishe, mm bild ce biti sve redji chini mi se...

Mages

- Each rank of "Improved Fireball" now reduces your spell damage

coefficient by 2%.

- Each rank of "Improved Frostbolt" now reduces your spell damage

coefficient by 2%.

zasto je ovo uradjeno?? cemu ovaj nerf... sada frost, odnosno fire mage dobija 10% manje spelldmg bonusa na frostbolt/fireball nego ranije. koja je poenta smanjivanja duzine casta preko talenata ako smanjujes dmg koji taj spell radi? :S

samo da pozhelim krv i smrt retardu koji misli da huntere treba konstantno nerfovati, pu retarde! pa jel normalno da nam dajete iteme bez stamine (tj ili stmaina i ap => no mana, ili agi i int => no stamina), jebote oce da nas pretvore u magove koji rade mali dmg...

takodje sve sve ali nerf arkejna je totlano uncalled for, a ovo za barazh manje vishe, mm bild ce biti sve redji chini mi se...

To ti je isto kao kod Glass Cannon-a ehem Fury Warrior-a :)

sex, drugs and bio food!

{You have entered 60 Bosses Chat}

{BaronRivendare has come online}

{Gandling}: what's up.

{BaronRivendare}: hey.

{Gandling} : what you doin

{BaronRivendare} : nothin just ridin my horse. Are you lagging?

{Gandling} : dont think so

{Gandling} : y

{BaronRivendare} : havent seen any mobs in three days. think i'm dc'd but just dont know it.

{Gandling} : oic

{Gandling} : same

{BaronRivendare} : bored. u wanna do a me run?

{Gandling} : lol

{Gandling} : at least you get more time with the baroness lol

{BaronRivendare} : lol yeah

{BaronRivendare} : she can definitely take more than 45 minutes if she wants to

{Gandling} : o_O

{Drakkisath has come online}

{BaronRivendare} : 'Sup Drak

{Gandling} : wb

{Gandling} : dc'd?

{Drakkisath} nah thought I heard someone coming in downstairs.

{Drakkisath} was nef and rend fighting again.

{Drakkisath} they usually stop if people come over. nef thinks its funny when rend gets pwned and goes back to sitting on his throne.

{Drakkisath} brb snack

{Drakkisath has gone offline}

{Gandling} SCHOOL IS IN SESSION

{BaronRivendare} wtf

{Gandling} Sorry, just trying to keep up the routine.

{Ysida Harmon} DON'T WORRY ABOUT ME. JUST SLAY THIS ABOMINATION AND RID THE WORLD OF HIS FILTH FOREVER

{BaronRivendare} stfu there isnt even anyone here

{Gandling} damn, caps, jeez

{BaronRivendare} sry

{Gandling} think im gonna go to my alchemy lab

{Gandling} brew up some 'refreshments' to pass the time

{BaronRivendare} lol kk

{Gandling has gone offline}

{BaronRivendare} /sigh

{BaronRivendare} /silly

{BaronRivendare} /silly

{BaronRivendare} /silly

{BaronRivendare} /flirt

{Ysida Harmon} can i go?

{BaronRivendare} stfu

{Nefarian has come online}

{Nefarian} WTF

{Nefarian} where's drak

{BaronRivendare} gettin a snack

{Nefarian} Is it Tuesday?

{BaronRivendare} naw man its Saturday

{Nefarian} you laggin

{BaronRivendare} nope same problem tho

{Nefarian} damn

{Majordomo Executus has come online}

{EliteGuard has come online}

{Healer has come online}

{Healer has come online}

{Healer has come online}

{Healer has come online}

{Majordomo Executus} : hey

{EliteGuard} hey

{EliteGuard} hey

{EliteGuard} hey

{EliteGuard} hey

{Healer} hey

{Healer} hey

{Healer} hey

{Healer} hey

{MajordomoExecutus} jesus christ shut up you're driving me crazy with that

{Majordomo Executus} all damn day

{EliteGuard} sry

{EliteGuard} sry

{EliteGuard} sry

{EliteGuard} sry

{Healer} sry

{Healer} sry

{Healer} sry

{Healer} sry

{EliteGuard is now being ignored}

{Healer is now being ignored}

{MajordomoExecutus} rag told me to ask you guys if you're all laggin'

{Nefarian} nah

{Drakkisath has come online}

{BaronRivendare} no i'm goin real fast

{Drakkisath} that's what the baroness says

{Nefarian} PWNED

{MajordomoExecutus} haha ss'd.

{BaronRivendare} ass

{Drakkisath} dammit i'm bored. where are all the mobs?

{Ragnaros has come online}

{Nefarian} hey rag.

{Ragnaros} TASTE THE FLAMES OF SULFURON

{MajordomoExecutus} wtf caps

{BaronRivendare} o_O

{Nefarian} you dont have to put on your show, there arent any mobs around

{Ragnaros} where the hell is everyone

{Level 64 human warrior has come online}

{Nefarian} niiiiiice

{Nefarian} Im not even gonna use my skellies

{BaronRivendare} same

{Level 64 human warrior has killed Drakkisath}

{Nefarian} ....

{BaronRivendare} wt...

{Level 64 human warrior has killed BaronRivendare}

{Nefarian} jesus

{MajordomoExecutus} /inspect

{MajordomoExecutus} wtf he's wearing greens!

{Level 64 human warrior has killed Majordomo Executus}

{Ragnaros} BY FIRE BE PUR}

{Level 64 human warrior has killed Ragnaros}

{Nefarian} omg

{Nefarian has gone offline}

{Level 64 human warrior} lol noobz

{Level 66 night elf hunter has come online}

{Level 64 human warrior} 2 minutes 34 seconds, beat it

{Level 66 night elf hunter} oh i will

{Level 66 night elf hunter} what are all these healers and elites doing here?

(Copyright, Buzzfreedom US Forums)

lol kakva sprdnja [:D]

"A te io canto una canzone perche non ho altro..."

frostmane, 3 lika, mage(lvl60, Maggica), warrior(lvl60, Primevil) i paladin(lvl65, Jeelyt). inace, trenutno aktivno igram paladina.

sa holy buildom sam dosao do 64, onda pomislio da predjem na retri, video da mi ne odgovara, vratio se na holy i pichim. :))

inace, od izlaska tbc, skupio sam opremu sa oko +800 na heal, 2h axe 81.5 dps, ide fino. jedini koji se zali je killy kada dodjem do njega po vodu i leechujem xp ^^

edit. sto se tice MM, jedan priest iz te guilde mi radi gemove za sockete, izuzetno povoljno. vecina ljudi iz mm koje sam pitao bilo sta su bili prilicno uljudni a ne kao killy "gtfo" na "hello" :D

Sa retribution se igra samo ako imas dobru opremu ...

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Mages

- Each rank of "Improved Fireball" now reduces your spell damage

coefficient by 2%.

- Each rank of "Improved Frostbolt" now reduces your spell damage

coefficient by 2%.

zasto je ovo uradjeno?? cemu ovaj nerf... sada frost, odnosno fire mage dobija 10% manje spelldmg bonusa na frostbolt/fireball nego ranije. koja je poenta smanjivanja duzine casta preko talenata ako smanjujes dmg koji taj spell radi? :S

zato ja lvlujem kao aracne

posto sa arcane mind talentom DOBIJAM spell dmg svaki lvl posto dobijes sve vise int-a

sad imam +660 arcane dmg-a

am tickuje za 520 = 3120 dmg-a, crit skoro za 1k

nikad nisam oom, imam masu mana regeneracije a mobove uspevam da zadrzim na distanci sa frostboltom i novom imam 8k mane na 66om lvlu, nadam se skoro 10k na 70m [:)]

i jos imam infected pecruku iz instance iz zangramarsha koja mi daje 200 mane svaki put kad ubijem nekog tako da ne moram ni da pijem vodu toliko cesto koliko magovi to inace rade

/sigh

nisam imao wow 1.5 dan sad bi bio na putu za 68. :c

Taj nerf ce se osetiti najvise u raidovima posle viseminutne boss borbe. Po meni najvise je uradjen da bi se smanjila razlika izmedju dmg koji prave mage i lock, tj da bi se povecala potraznja za lockovima u raidu. Zato smo dobili nazad CS bez GCD i mana shiled koji apsorbuje spell dmg (da bi se uravnotezio pvp sa lock/priest), jer bez ovoga lock je izlazio kao pobednik u 80% slucajeva protiv magova.

I ja sam sad presao na arcane (tj jos od onog frostball rank 12), arcane mind rastura :)

So when you fall to the ground,

And finally get back to reality, and no one else is around,

So tell me how does it feel to be the enemy?

A i izgleda da hoce da naprave melee huntarde... ^^

anyway ako josh neshto tako lepo zaseru i opet nerfuju huntarde i bufuju lockove ja bataljujem wow i boli me tuki

Edited by TeacH

Craziness is directly related to having a vagina.

A i izgleda da hoce da naprave melee huntarde... ^^

anyway ako josh neshto tako lepo zaseru i opet nerfuju huntarde i bufuju lockove ja bataljujem wow i boli me tuki

Znaci lock je svakome nocna mora vec nekih par meseci, ne znam class ni coveka koji ne pizdi redovno :p

sex, drugs and bio food!

svaka ti cast. ti imas dobru opremu. i envy you. happy?

Ne , pogresno si me shvatio . Da bi sabijao sa retribution ti treba mnogo dobra oprema , za holy ti treba jebeno predobra oprema .

Ja ti preporuchujem da idesh reckoning + ostatak u holy hybrida , imash odlichan grinding skill mozes da efikasno lechish u instancama + nije uopste toliko gear dependant .

Grindujes 3 moba od jednom reckoning non stop upaljen seal of wisodm = uvek pun mane nemash down time , u instancama mozes da tankujesh cak mozes da budesh main healer .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Znaci lock je svakome nocna mora vec nekih par meseci, ne znam class ni coveka koji ne pizdi redovno :p

Ma na serveru gde igram imam 60lvl lock-a, 60lvl roga i hunt-a 66lvl kojeg sad igram (samo shto mi je acc frozed atm) i namerno ne igram jebenog lock-a jer je previshe imba i smara zbog toga i tako to.. sad sam lock hater :P i horda hater zbog njihovih jebenih racial-a i najvaznije BLIZZ HATER ^^

@dzo - sorry ako sam te lose shvatio. pazi, uzeo sam onaj axe iz nagranda, tako da moze da se kaze da sam presao taj neki preTBC dps standard(GM oruzja), iz holy sam izbacio +20%crit na exorcism i divine purpose i sada imam tacno 41 talenat(kada sam poceo tbc imao sam 46 u holy i redoubt), sada imam SoC(za mobove sa manje hpa/pvp) i SoV za redovno ubijanje(mnogo je konstantniji od SoC, posebno posle 4x holy vengeance).

atm sam 41/0/15, planiram da uzmem jos i imp auru i crusade & happeh.

rekao si da mogu da budem main healer u instancama. bio sam to sa mnogo manje heala nego sada. nasao sam jednog lika koji mi pravi gemove za sockete. u svaki socketed item mi idu prilicno lepi gemovi(+13heal, +8int, etc), tako da sa svakim novim itemo sve vise i vise sam imba :)

@teach come to the dark side, sada je horda gay. ^^

Edited by L'Italiano

igrash na smoonu? zar nisi ti prodao acc?

Ne na SM-u nego na Chromaggus-u. Prodao sam acc pa sam uzeo nazad ^^

Tako da znash gde da dodjesh za jedno god/dve kada izadje exp sa pandama :D

kewl :-)

a brate nije mi interesatno da dolazim u hordu zato shto su imba, zato sam i batalio lock-a, jednostavno it doesnt feel good kad dodjem sa lockom i zveknem nekog i razmishljam "whoa.. zvekno sam lika sa lockom koga je blizz nabudzio samo tako" :-) ovako mi lepo da zveknem lock-a kad sam hunt n stuff ^^

@dzo - sorry ako sam te lose shvatio. pazi, uzeo sam onaj axe iz nagranda, tako da moze da se kaze da sam presao taj neki preTBC dps standard(GM oruzja), iz holy sam izbacio +20%crit na exorcism i divine purpose i sada imam tacno 41 talenat(kada sam poceo tbc imao sam 46 u holy i redoubt), sada imam SoC(za mobove sa manje hpa/pvp) i SoV za redovno ubijanje(mnogo je konstantniji od SoC, posebno posle 4x holy vengeance).

atm sam 41/0/15, planiram da uzmem jos i imp auru i crusade & happeh.

rekao si da mogu da budem main healer u instancama. bio sam to sa mnogo manje heala nego sada. nasao sam jednog lika koji mi pravi gemove za sockete. u svaki socketed item mi idu prilicno lepi gemovi(+13heal, +8int, etc), tako da sa svakim novim itemo sve vise i vise sam imba :)

Pazi , greshish mnogo ako koristish seal of vengance za grinding , seal of rightensess je bolji mnogo i + manje mane kosta .

Inache purifing light je must have , to je dobro sto si uzeo naravno ! OK je to build , medjutim ja i dalje mislim da reckoning > bilo sta sto to mozes sada da imas , a i reckoning > crusader strike za grining .

Inache , purifing light i vengance je moguce uzeti ( nemam , nisam toliko gimped ali imam vengance ) i ono predjem u spell dmg opremu bacim avenging wrath kada procuje vengance BUM 1600 aoe na sve undeadove :) predivno ... ja josh imam sugavu dmg opremu ( judgmenet koji je sada sranje ) i opet udaram dobar dmg

http://img.photobucket.com/albums/v240/Sto...2407_211852.jpg

^_^

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...